Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Aluriel said: Wishmaster said: Seçilmem, seçerim diyor. ;) Karın kası falan da yapmış zamanında. Oyunun kurallarını görüp buna göre oynamaya karar vermiş insan modeli. http://forum.paticik.com/read.php?20,6653789,6654566#msg-6654566 bu tiple asdfg Ahah ne zaman fotoğrafım söz konusu olsa Aluriel spawnlanıyor. Neyse o 2009 fotoğrafım. Yenileri için instagram: ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 lord argos tam bir yağız anadolu delikanlısıymışsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Dayanamadım girdim alpakkus #love #TagsForLikes #TFLers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #followme #girl #iphoneonly #instagood #bestoftheday #instacool #instago #all_shots #follow #webstagram #colorful #style #swag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Drippin' with swagoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 abi adam atom fizigine ve profesorluge hakkaten lanet edebilmis ender biri, sacmalasa da saygi duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 anaa. adam işe giderken sakal bırakabiliosa ben de takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Xaenin said: Dayanamadım girdim alpakkus #love #TagsForLikes #TFLers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #followme #girl #iphoneonly #instagood #bestoftheday #instacool #instago #all_shots #follow #webstagram #colorful #style #swag adsadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 şimdi yapması gereken, gizli hesap rename açık hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Dworgian said: anaa. adam işe giderken sakal bırakabiliosa ben de takdir ettim ben bırakabiliyorum. sakal sünnet dedim ok dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ben desem çıkışımı verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Dün mülakata gidiyorum diye sakalları kestim ama bıyıkları bıraktım. Yine post modern türk polisiye dizisi oyuncusuna döndüm. ONLOŞULDU RUZO BOBO. Bu Argos'un profil fotoğrafında hafif bir Dan Bilzerian kopyacılığı seziyorum ama hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 neyse abi. 2 sene uzak ilişki patlar. nokta. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ilişkisine göre değişir virgül B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 KuddusiMavra said: ilişkisine göre değişir virgül B)- abi sen eski kafasın. gençleri dinle. ilişki kavramı dinamik. 20 sene önceki kafayla bir değil şu an. valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 yav öyle deme. senin dediğin de doğrudur ama benim dediğim de doğru. yani öylesi de çıkar, böylesi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 senin dediğin gibisi tabii ki çıkar abi. ama eskiden oran 100 de 80 ise misal, şimdi 100 de 5 anca. ilişkiler çok laçkalaştı. cidden benim kalemim değil bu kadar laçkalık. ki ben rahat adamımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 (tu) haklısın. bunu ben de kabul ediyorum. bizim zamanımızdaki ilişkiler yok artık. romantizm bitti sanki günümüzdeki ilişkilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 yapmayin ya o kadar da degildir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 O kıymet bilmeyen herkes sille yiyince kendine gelecek. Yeni kuşağın ilacı sağlam bi tokat. Zaten savaş kapıda. Paradigmalar değişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 dana22 said: yapmayin ya o kadar da degildir .. herkes kendi deneyimini paylaşıyor tabii. ben çevremde böyle gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Wishmaster said: O kıymet bilmeyen herkes sille yiyince kendine gelecek. Yeni kuşağın ilacı sağlam bi tokat. Zaten savaş kapıda. Paradigmalar değişecek. öyle valla. bir kaç tane "keşke senden ayrılmasaymışım" duydum. güldüm gittim dasjdashkdjash herkes seçimini yaşar ve malesef boktanı yaşamadan düzgünün değerini anlamıyoruz galiba. genel olarak yani. cinsiyetten bağımsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Buna katılırım. Yaşadığımız şeyler birbirine paralel baya. Sen 10 sene önümden gidiyosun sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 bir de ailemin arkadaşları.. neyse skljdasklsadj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 abi o ortamlarda akarim yilan gibi ,darbeli matkap vs dedigin insanlarin bir kismi sonunda annesinin buldugu biriyle evlenecek..kadin yada erkek her iki taraf icin de soz konusu..beklenti minimumda mutlu mesut hayat.. bir kisim ise zaten kariyer beklentisini es kaza zengin partner bulursam a endekslemis yada buna calisan kimseler..olur da veririm eline cocugu aileden kalan varsa yerim icerim insanlari..denk gelmezse 30 35 de yas haddinden emekli.. bazisi da atilimci girisimci okumus kariyer pesinde yada aklini kullanmis.. kendi arabasini kendi almis insanlar..bunlarin da zaten asiri zamani yok akmaya kokmaya..eninde sonunda su akiyor yolunu buluyor.. diye bir manzara sunuyorum..ha hilti dovmeli abiler de muhakkak vardir onlari tenzi ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar