Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzun mesafeli iliski

orionlogic

Öne çıkan mesajlar

Aluriel said:

Wishmaster said:

Seçilmem, seçerim diyor. ;)

Karın kası falan da yapmış zamanında. Oyunun kurallarını görüp buna göre oynamaya karar vermiş insan modeli.

http://forum.paticik.com/read.php?20,6653789,6654566#msg-6654566

bu tiple asdfg

Ahah ne zaman fotoğrafım söz konusu olsa Aluriel spawnlanıyor.

Neyse o 2009 fotoğrafım. Yenileri için instagram: ...
Sosyal ağlarda paylaş

Dayanamadım girdim

alpakkus
#love #TagsForLikes #TFLers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #followme #girl #iphoneonly #instagood #bestoftheday #instacool #instago #all_shots #follow #webstagram #colorful #style #swag
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Dayanamadım girdim

alpakkus
#love #TagsForLikes #TFLers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #followme #girl #iphoneonly #instagood #bestoftheday #instacool #instago #all_shots #follow #webstagram #colorful #style #swag

adsadsd
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

O kıymet bilmeyen herkes sille yiyince kendine gelecek. Yeni kuşağın ilacı sağlam bi tokat. Zaten savaş kapıda. Paradigmalar değişecek.

öyle valla. bir kaç tane "keşke senden ayrılmasaymışım" duydum. güldüm gittim dasjdashkdjash

herkes seçimini yaşar ve malesef boktanı yaşamadan düzgünün değerini anlamıyoruz galiba. genel olarak yani. cinsiyetten bağımsız.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o ortamlarda akarim yilan gibi ,darbeli matkap vs dedigin insanlarin bir kismi sonunda annesinin buldugu biriyle evlenecek..kadin yada erkek her iki taraf icin de soz konusu..beklenti minimumda mutlu mesut hayat..

bir kisim ise zaten kariyer beklentisini es kaza zengin partner bulursam a endekslemis yada buna calisan kimseler..olur da veririm eline cocugu aileden kalan varsa yerim icerim insanlari..denk gelmezse 30 35 de yas haddinden emekli..

bazisi da atilimci girisimci okumus kariyer pesinde yada aklini kullanmis.. kendi arabasini kendi almis insanlar..bunlarin da zaten asiri zamani yok akmaya kokmaya..eninde sonunda su akiyor yolunu buluyor..

diye bir manzara sunuyorum..ha hilti dovmeli abiler de muhakkak vardir onlari tenzi ederim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...