Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzun mesafeli iliski

orionlogic

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

Lord_Argos said:

Wishmaster said:

Ramses, ben de bu içgüdüleri 1000 yıl geride bıraktığımızı düşünmüyorum açıkçası. Halâ hayvanız. Toplum, medeniyet vs, bizi bir şekilde manipüle ederek yetiştiriyor. Sen hayatı gözlemlerken, kazanma ve kaybetme sistemlerini çıkarırken geçmiş insanlarla aynı şekilde düşünüyorsun. Yine alfa erkeği olmak istiyoruz. Gidip meydan okuyup dövüşmüyoruz, ilkel olmuyoruz, daha şık olan arabayı alıyoruz.

Kadın kaynak kodunu erkeğe gönderir ve erkekte uygular. Bir toplum düşünün ki kadınlar ancak haftada üç kitap okuyan, bir hayat görüşü sahibi, farkındalığı yüksek erkeklere prim versinler. Yani kriterler bunlar olsun. İşte o vakit erkek milleti neslini devam ettirebilmek için bu barajı aşmak zorunda olduğunu hissedecek ve kendini buna göre yönlendirecektir. Barajı para, kariyer, yakışıklılık olan erkek ise bu kısır şartları sağladıktan sonra gelişim sürecini minimuma indirgeyerek tüm gün tv karşısında mayışacaktır. Bu tip erkeklerin yaşadığı toplum da çelimsiz bir toplum olmaya mahkumdur malesef.

http://i.imgur.com/i35yFci.png

hahaahahahahahahahahah
Sosyal ağlarda paylaş

Argos,

Ben de çok aldatıldım, bu doğrultuda öyle bir çarpıldı ki mantığım, takıldığım kişinin ilişkisi varmış, yokmuş hiç umursamadım bir dönem. Ama sadece seks nereye kadar tatmin ediyor abi seni? Hiç mi duygusallık beklentin yok. O kadar mı bitti gitti içindeki “gerçek birliktelik” isteği? Ya da belki hiç olmadı tabii o da olabilir. Kimi "sade seks olsun sonra tek kalayım" istiyor mümkün yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de huzuru, mutlu etmek için kendini kasmadığın, doğal hallerinizle birbirinizi sevdiğiniz bir hayat arkadaşlığında görüyorum. Eski kültüre bazen çamur atıyoruz ama, eski kadınlar daha bağlılardı.

Yeni bi başlık aççam bi ara, konu da kadınların son 300 yılda eğitim görüp ekonomik düzende kendilerine daha fazla yer bulabilerek kendi ayakları üzerinde durmalarının, erkeklere olan maddi ihtiyaçlarından kopmalarına yol açışı ve bunun sonuçları üzerine olacak. Bence tutar.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Erkeklerin kendilerini kadınların beklenti ve isteklerine göre şekillendirdiğini söylüyor.

Son 5 yıldır spor salonlarında inanılmaz bir patlama yaşanıyor. Kadınlar kastan iğreniyor olsalardı, 18-20 yaşındaki insanlar spor salonlarında kas çıkarmaya uğraşmıyor olurlardı diyor.

Aynen öyle. Arabaya veren kızlar olduğu sürece facebook profillerinde daha çok arabalı resimler görmeye devam edeceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Argos,

Ben de çok aldatıldım, bu doğrultuda öyle bir çarpıldı ki mantığım, takıldığım kişinin ilişkisi varmış, yokmuş hiç umursamadım bir dönem. Ama sadece seks nereye kadar tatmin ediyor abi seni? Hiç mi duygusallık beklentin yok. O kadar mı bitti gitti içindeki “gerçek birliktelik” isteği? Ya da belki hiç olmadı tabii o da olabilir. Kimi "sade seks olsun sonra tek kalayım" istiyor mümkün yani.

Dworgian*

Kadınlarla bağ kurmadığımı nereden çıkardın üstadım :) Gayet hepsi ile bağ da kuruyorum sadece güzel vakit geçirdiğim ve beni hayat hedefime yaklaştıracak kadınlarla beraber oluyorum ve onları hayatımda tutuyorum. Bir nevi kadınların taktiğini onlara karşı kullanıyorum ve gayet güzel işliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Dworgian*

Kadınlarla bağ kurmadığımı nereden çıkardın üstadım :) Gayet hepsi ile bağ da kuruyorum sadece güzel vakit geçirdiğim ve beni hayat hedefime yaklaştıracak kadınlarla beraber oluyorum ve onları hayatımda tutuyorum. Bir nevi kadınların taktiğini onlara karşı kullanıyorum ve gayet güzel işliyor.

geçen aylarda "lan finans müdürü de gitti" fln die serzenişte bulunuyordun oradan edinmiştim. bağların genelde tensel olgulara dayalı gibi görünüyor senin forum içinde yansıttığın tavırlardan yola çıkarak.

daha derin biri olabilirsin ama forumda bahsettiğin yüzeysel genelde ondan yani
Sosyal ağlarda paylaş

Benim orada gitti dediğim şey aslında kadının üzerindeki güçle alakalı. Yoksa o mesajdan birkaç ay sonra beni hilton'a davet etmişti.

Bence yapılan en büyük hatalardan biri "bitirdim" demek. Ben bitirmiyorum ve adını bitti diye koymuyorum bu da kadınları sonsuz bir paradoksa sokuyor. Benim tam olarak sevip sevmediğimi hiçbir zaman bilemiyorlar. Hep içlerinde o "acaba" kaldığı ve ipleri asla onlara vermediğim için de kendileri noktayı koyamıyorlar. That's all.

Ayrıca şunu farkettim ki ilişkiyi ilk kim bitirir veya mesafe koyarsa, özleyen hep karşı taraf oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Ama alamadığın zaman şık arabası olan dallamanın biri cinsel uyarı oluşturabiliyor hatunda :P

Abi sizin mantığınızla şu anda herkesin süper zeka, süper güçlü yakışıklı olması lazım. Selective breeding bu dediğiniz. İnek ya da köpek gibi iç güdülerle yaşamadığımızı zaten bu örnekle çürütüyorum ben...
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

ramsesiki dem duygusal paylaşımlar

RamsesII said:

Rasmon said:

kimse kendini kandırmasın abi insan düzenli seksi özlüyo en çok

Abi düzenli duygusal seksi özlüyo, emin ol 2-3 günde bir rus çağırsan 2 ay boyunca aynı tadı alamazsın. Ben almam şahsen.

Abi ben duygusal adamım, tabi ki tek eşliliğin getirdiği güzelliği biliyorum.

Yoksa parayla seksi, casual sex i falan zorunluluktan yapıyorum. İhtiyacım oluyor. Geyiğine bazen takılıyorum yazıyorum da gerçek bu :)
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Wishmaster said:

Ama alamadığın zaman şık arabası olan dallamanın biri cinsel uyarı oluşturabiliyor hatunda :P

Abi sizin mantığınızla şu anda herkesin süper zeka, süper güçlü yakışıklı olması lazım. Selective breeding bu dediğiniz. İnek ya da köpek gibi iç güdülerle yaşamadığımızı zaten bu örnekle çürütüyorum ben...

Senden daha iyisi her zaman var diyoruz. Ya olay Xaenin'in kız versiyonunu bulmakta abi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...