Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzun mesafeli iliski

orionlogic

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

yok be. sadece merak ettiğim bir nokta var. sanki rasmon genelde gördüğüm çiftlerden farklı bir yapıdaymış evliliğinde gibi.

yoksa ben yine evlenicem zaten yakında işalla

2 sene evli kaldım ya çok değil. İzmir'de bilindik bi aile falan olunca bi süre sonra öyle baskılar oluşmaya başladı. Şu açılışa, bu kokteyle oradan oraya ben zaten yoğun çalışıyorum.

başlarda iyiydi ama yorulunca bi süre sonra ihmal etmeye başladım hem hatunu hem onun ailesini. Zaten aile muhabbeti olunca direkt evlilikten soğudum.

Sonra o da amerikada yaşıycam dedi. İyi dedim ben de boşandık.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Xaenin*

Senin ilişkide bahsettiğin sadakat ile gerçekte bahsedilen sadakat çok farklı. O kadar çok kadının sadakatsizliğini gördüm ki (çoğunlukla eşlerine ve sevgililerine) onlardan öyle birşey beklemiyorum aynı şekilde onlara sadakatte vaad etmiyorum.

Kadın erkeğin üzerinde egemendir, erkeği yönlendirendir. Ve bu iki cins için sadakat çok uzun süreli birşey olamaz. Eğer kadın neslinin devamı için kendisine daha güçlü bir eş bulursa, erkeğini aldatması kaçınılmazdır. İlk göreceği güçlü adaya yeşil ışık yakar. Bu ya içinde kalan geçmişten gelen bir şeydir, ya erkek arkadaşı onu yeterince tatmin edemiyordur ya da ona kadınlığını hissettiremiyordur ya da isteklerini yerine getiremiyordur vs…

bu dediğin aslında "id" olarak, "bilinç altı" olarak doğru.

ama toplumsal kurallar, etik vb devreye girdiğinde, kadın da bir süre sonra elindeki ile yetinmesini öğreniyor.

tıpkı doğası tek eşli olmayan erkeğin "eşine saygısından" tek eşli kalması gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

2 sene evli kaldım ya çok değil. İzmir'de bilindik bi aile falan olunca bi süre sonra öyle baskılar oluşmaya başladı. Şu açılışa, bu kokteyle oradan oraya ben zaten yoğun çalışıyorum.

başlarda iyiydi ama yorulunca bi süre sonra ihmal etmeye başladım hem hatunu hem onun ailesini. Zaten aile muhabbeti olunca direkt evlilikten soğudum.

Sonra o da amerikada yaşıycam dedi. İyi dedim ben de boşandık.

hayırlısı olmuş abi.

edit: çok boş bir yorum oldu ama detay bilmeden bilmişlik taslamak istemem.
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

İç güdülerimizle yaşamayı tahminimce bir 500-1000 yıl önce bıraktık.

Evet 1000 yıl önce hayatta kalmak için avcılık/toplayıcılık yaparken modern dünyada yalan söylemeyi becerenler hayatta kalıyor. Ve kadınlar bunu çok iyi yapıyor. Xaenin de bunu erkek yapınca tü kaka oluyor demiş. Bende buna katılmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ramses, ben de bu içgüdüleri 1000 yıl geride bıraktığımızı düşünmüyorum açıkçası. Halâ hayvanız. Toplum, medeniyet vs, bizi bir şekilde manipüle ederek yetiştiriyor. Sen hayatı gözlemlerken, kazanma ve kaybetme sistemlerini çıkarırken geçmiş insanlarla aynı şekilde düşünüyorsun. Yine alfa erkeği olmak istiyoruz. Gidip meydan okuyup dövüşmüyoruz, ilkel olmuyoruz, daha şık olan arabayı alıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Wishmaster said:
Yine alfa erkeği olmak istiyoruz. Gidip meydan okuyup dövüşmüyoruz, ilkel olmuyoruz, daha şık olan arabayı alıyoruz.

abi ben daha şık olan arabayı alamadığım için mi alfa olamıyorum? yardım pliz.

Sen de beta erkeği ol abi. Alfa erkeği olma çabası çok mainstream bir uğraş.
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

şık olan arabayı almak zorunda değilsin. İstediğin zaman şık olan arabayı alabilecek gücün olduğunu hissettirmen lazım. O kokuyu sal, kadın kokluyo zaten.

Güce aşık kadın ile size aşık kadını karıştırmayın da =)

Edik: lafım bekar genç arkadaşlar. rasmon tecrübe sahibisi bir arkadaş sonuçta
Sosyal ağlarda paylaş

alfa beta hikaye ya. doğru kişi değilse zaten anlıyosun en başından ama bi şekilde içine giriyosun olayın bile bile.

Başlangıç aşamada adam gibi eğrisini doğrusunu düşünüp, ona göre devam etmek lazım. Yoksa vakit kaybının hiç anlamı yok. Bunu yapabilmek de erkekler için belirli dönemlerden sonra olabiliyor. Yine de her ilişiki bi tecrübe tabi.

Yoksa ezik bi adamla kezban bi kadın ömür boyu mutlu olabilir, sizden mutlu yaşayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

alfa beta hikaye ya. doğru kişi değilse zaten anlıyosun en başından ama bi şekilde içine giriyosun olayın bile bile.

Başlangıç aşamada adam gibi eğrisini doğrusunu düşünüp, ona göre devam etmek lazım. Yoksa vakit kaybının hiç anlamı yok. Bunu yapabilmek de erkekler için belirli dönemlerden sonra olabiliyor. Yine de her ilişiki bi tecrübe tabi.

Yoksa ezik bi adamla kezban bi kadın ömür boyu mutlu olabilir, sizden mutlu yaşayabilir.

altına imza atasım geldi
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Ramses, ben de bu içgüdüleri 1000 yıl geride bıraktığımızı düşünmüyorum açıkçası. Halâ hayvanız. Toplum, medeniyet vs, bizi bir şekilde manipüle ederek yetiştiriyor. Sen hayatı gözlemlerken, kazanma ve kaybetme sistemlerini çıkarırken geçmiş insanlarla aynı şekilde düşünüyorsun. Yine alfa erkeği olmak istiyoruz. Gidip meydan okuyup dövüşmüyoruz, ilkel olmuyoruz, daha şık olan arabayı alıyoruz.

Kadın kaynak kodunu erkeğe gönderir ve erkekte uygular. Bir toplum düşünün ki kadınlar ancak haftada üç kitap okuyan, bir hayat görüşü sahibi, farkındalığı yüksek erkeklere prim versinler. Yani kriterler bunlar olsun. İşte o vakit erkek milleti neslini devam ettirebilmek için bu barajı aşmak zorunda olduğunu hissedecek ve kendini buna göre yönlendirecektir. Barajı para, kariyer, yakışıklılık olan erkek ise bu kısır şartları sağladıktan sonra gelişim sürecini minimuma indirgeyerek tüm gün tv karşısında mayışacaktır. Bu tip erkeklerin yaşadığı toplum da çelimsiz bir toplum olmaya mahkumdur malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

Alfa falan hikaye deyip kestirip atma. Bunlar modelleme işte. Bir şeyleri ifade etmek için kullandığımız anahtar kelimeler.

Dwor'un da söylediği gibi, insan esas neye ihtiyacı olduğunu anlamalı. Kaldı ki kişinin ihtiyaç duyduğu şeyler de değişebilir. Sonuçta içinde bilinmezler olan pakedi açmak istiyoruz. Başta seks tecrübeniz yoksa bunun peşinden gidiyorsunuz. Tecrübe yaşayarak da önceki yanlış varsayımlarınızı eliyor ve yeni varsayımlar yapıyorsunuz. Hayat arkadaşlığı önceliğiniz oluyor.

Mesela benim babam 55 yaşında ve bana zengin bi kadın bulmamı öneriyor şu an. Bu kafaya ne zaman ulaşacağım bakalım ahsudashudf
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

arcane said:

Wishmaster said:
Yine alfa erkeği olmak istiyoruz. Gidip meydan okuyup dövüşmüyoruz, ilkel olmuyoruz, daha şık olan arabayı alıyoruz.

abi ben daha şık olan arabayı alamadığım için mi alfa olamıyorum? yardım pliz.

Sen de beta erkeği ol abi. Alfa erkeği olma çabası çok mainstream bir uğraş.

ben mainstream sevmediğim için betayım abi zaten. doğru diyorsun. yoksa alfa olurdum.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Wishmaster said:

Kadın kaynak kodunu erkeğe gönderir ve erkekte uygular. Bir toplum düşünün ki kadınlar ancak haftada üç kitap okuyan, bir hayat görüşü sahibi, farkındalığı yüksek erkeklere prim versinler. Yani kriterler bunlar olsun. İşte o vakit erkek milleti neslini devam ettirebilmek için bu barajı aşmak zorunda olduğunu hissedecek ve kendini buna göre yönlendirecektir. Barajı para, kariyer, yakışıklılık olan erkek ise bu kısır şartları sağladıktan sonra gelişim sürecini minimuma indirgeyerek tüm gün tv karşısında mayışacaktır. Bu tip erkeklerin yaşadığı toplum da çelimsiz bir toplum olmaya mahkumdur malesef.

http://i.imgur.com/i35yFci.png
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...