Mal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ondan şüphelenirim ama katil bıyıklı kapşonlu çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 arka plandaki yapılardan tahmin yürüterek söylüyorum orası mansilerin köyü olabilir üniversiteli gençler ve o yaşı büyük olan adam yolculuğa çıkmadan önce bi yerde başka insanlarla takılıyor bir süre, sonra da yürüyüşe geçiyorlar, o sırada çekilmiş fotoğraftır bu gençler öldükten sonra soruşturmayı devralan ikinci savcı (gençlerin otopsisine katılan birinci savcı değil bahsettiğim, birinci savcıdan alıp bir başkasına veriyorlar soruşturmayı) ve bu yaşı büyük olan adamın arasında bir bağlantı var, bunların ikisi de aynı devlet kurumunda bir süre çalışmış, olayın neresine el atsan kokular çıkıyor bi de şöyle bir şey var, gençlerin cesetlerini bulduklarında (ilk beş tanesinin, su yatağındakilerin dışındakilerin cesetlerini) mansileri suçlamışlar hemen, e çadır da yırtık zaten, mansilerden şüpheli gördüklerini toplayıp soyup soğukta bırakmışlar, yani ya itiraf edeceksin ya cinayet hakkında bilgin varsa öteceksin ya da soğuktan donarak öleceksin, kimse itiraf etmemiş veya bilgi verememiş, bu sırada otopsiye katılan savcının bir arkadaşı (adam terziymiş) çadırı incelemiş ve içeriden kesildiğini söylemiş çadırın, onlar da bir başka şehre gönderip inceletmişler çadırı, çadırın içeriden kesildiği ortaya çıkınca mansileri bırakmışlar, çadırda alkol ve paraları da duruyormuş zaten gençlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 olur mu öyle şey o adamda ölmüş. kanıt bırakmamak için kendini de mi öldürmüş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Bence çeçenler yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ya değildir nehir kenarında bulunanlar hariç soğuktan donmul zaten yara felan yok. Nehir kenarındakilerde de dışardan darbe yara yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Tamam abi uzaylılar yaptı o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 kimse uzaylıların yaptığını söylemiyo. sovyetlerin bi deneyine denk gelmiş olabilirler diyorlar. bu arada ekip baya tecrübeli bi ekip ben hakkında belgeselleri izlemiştim. öyle bi avuç tane hadi tırmanıyoz diyen tip değil. şöyle bi footage var belgeselde olayın yetkilisi savcı şöyle diyor: "fakat beni asıl huylandıran şey şuydu: kgb ajanları heryeri sarmıştı. morga kimseyi sokmuyorlardı." ayrıca devlet beni durmadan zorluyordu dosyayı kapatın diye diyordu. yine şöyle cinslikler var. ilk belgelerde kıyafetlerde radyoaktif kalıntılar olduğu yazıyor. karar belgesinde ise bunların üstü kapatılıyor. önceki sayfada şu rüzgarın çıkardıgı sesle ilgili belgeye baktım konulan. hakkaten 5 insandan 1ini etkilemiş. 9unu birden nasıl etkileyecek aynı anda aynı şekilde? ki çadırdan çıkışlarına bakılırsa adamlar çıldırmış resmen. neyse ne olduysa oldu hiç öğrenemicez. belki hakkaten basit bi şeydi belki bi deneye denk geldiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 çığ teorisine gelince, ki, en mantıklı hipotez kabul ediliyor bi kaç nokta dışında. birincisi tüm uzmanların söylediği çadırın kuruldugu yere çığ gelmesi imkansız. hipotezde, çığ çadıra düşüyor, 1i ölüyor,4ü yaralı, bunları sırtlayıp çıkıyor çadırı yırtıp. ama çığ düşemez. ikinci olarak dyatlov baya tecrübeli, zeki ve lider. oradan ayakkabı vs almadan çıkmaz herif. çünkü 1km yürüyorlar o cesetleri sırtlarına alıp hipoteze bakarsan. adamların hepsi çıplak çıkıp gittiklerinde çadırdan. çadır yerinde duruyo, alacaklarını alırlardı yırtıp çıktıktan sonra yürümeye başlamadan önce. adamlar çadırdan çıktığında çıldırmış resmen. inanılmaz korkmuşlar, 1.3km uzağa gidiyorlar yamaçta arkalarına bakmadan kaçıyo herifler. ilk defa gördükleri bi şey olduğu kesin. yeni bi silah denemesi olur vs. ayrıca metal parçalar da bulunuyor olay yerinde kıyafetteki radyoaktif kalıntılarla beraber. o zamanlar daha uydu bile gönderilmemişti. herhangi bi yeni bi şey, yeterince sesli, yeterince ışıklı çıldırtır adamları. lütfen belgelere bakıp, belgesellere bakıp tartışalım. ekşisözlükten kopi pest yapıyosunuz yarısı yanlış, uydurma. onlar donanımhaberden alıyo. donanımhaber forumtrden alıyo. sonra siz bilgiyi paticiğe getiriyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ayak izlerinin sıklığından koşarak mı çıkmışlar çadırdan yoksa sırtlarında birini taşıyarak mı yürümüşler çok kolay anlaşılır aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 VALLAHİ BEN YAPMADIM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Nazi zombiler yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 oyunu geliyormuş:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Gercek_Bir_Hikayeyi_Konu_Alan_Korku_Oyunu_Kholatin_Cikis_Tarihi_Aciklandi-78740.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 filmi hoşuma gitmişti, aslında kar ve dağ olan her filmi severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar