kermit Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 taksim meydaninda got ve meme kovaliycam ellemelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 kermit said: taksim meydaninda got ve meme kovaliycam ellemelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 DoGMeaT said: Ben,bu güne kadar neredeyse hiçbir yılbaşında eğlenemedim,hayvan gibi kafa kırılır sarhoş fln olunur,bi sürü insan,gürültü,meeh,o tarz bi eğlence anlayışım yok. evde ailemle tombala oynamayı daha çok seviyorum,geçen sene öyle yaptım ve iyi vakit geçirdim,benim valide fln başka şehirde yaşıyor,yılbaşı için geliyor 1 haftalıgına,o-ben-kardeşim fln aile saadeti yapmak istiyorum,cidden. ama bi hanım arkadaş var biraz takık bana,kaçıyorum görüşmek istemiyorum,her görüştüğümde binbir drama cıkarıyor cünkü gelgörki,ev partisi yapcaz,her tür içki var,3 gram line var,ben varım gelsene diye mesaj atmıs bana çalışcam ben yılbaşında dedim iplemedim,ki çalışcam nispeten geç saate kadar. ama şimdi yılbaşı gecesi giyeceği kıyafetle bi foto atmış. Bakakaldım,vay anasını diye yeminimi bozsam mı lan,iğrenç ortamlara girsem mi,yok ya sanmıyorum yapmıyacam,ama şeytan çağırıyor valla öf kactikca degerin artiyor. igrenc ortama gir. az ic. ev partisinin avantajini kullan ve hatuna istedigini ver. sonra kac evine. win/win hatta win/win/win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 DoGMeaT said: Ben,bu güne kadar neredeyse hiçbir yılbaşında eğlenemedim,hayvan gibi kafa kırılır sarhoş fln olunur,bi sürü insan,gürültü,meeh,o tarz bi eğlence anlayışım yok. evde ailemle tombala oynamayı daha çok seviyorum,geçen sene öyle yaptım ve iyi vakit geçirdim,benim valide fln başka şehirde yaşıyor,yılbaşı için geliyor 1 haftalıgına,o-ben-kardeşim fln aile saadeti yapmak istiyorum,cidden. ama bi hanım arkadaş var biraz takık bana,kaçıyorum görüşmek istemiyorum,her görüştüğümde binbir drama cıkarıyor cünkü gelgörki,ev partisi yapcaz,her tür içki var,3 gram line var,ben varım gelsene diye mesaj atmıs bana çalışcam ben yılbaşında dedim iplemedim,ki çalışcam nispeten geç saate kadar. ama şimdi yılbaşı gecesi giyeceği kıyafetle bi foto atmış. Bakakaldım,vay anasını diye yeminimi bozsam mı lan,iğrenç ortamlara girsem mi,yok ya sanmıyorum yapmıyacam,ama şeytan çağırıyor valla öf http://menmattertoo.files.wordpress.com/2014/01/trap.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Dogmeat sen gitmeyeceksen ben gideyim lan. Bize ver numarasını =( Ben de açıktayım galiba. Organizasyonlarımızı ayarlayan çift çocuk sahibi artık, bize gelin 10a kadar oturup mandalina yeriz daveti yapabildiler ancak ahah. Sanırım tombala oynayacağım onlarla =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 kullanmayacaksan line'ları ben alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 die hard izliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 birde abi aman dikkat 12 den sonra cezalari kokluyorlar..zamli zamli ..ozellikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 DoGMeaT said: Ben,bu güne kadar neredeyse hiçbir yılbaşında eğlenemedim,hayvan gibi kafa kırılır sarhoş fln olunur,bi sürü insan,gürültü,meeh,o tarz bi eğlence anlayışım yok. evde ailemle tombala oynamayı daha çok seviyorum,geçen sene öyle yaptım ve iyi vakit geçirdim,benim valide fln başka şehirde yaşıyor,yılbaşı için geliyor 1 haftalıgına,o-ben-kardeşim fln aile saadeti yapmak istiyorum,cidden. ama bi hanım arkadaş var biraz takık bana,kaçıyorum görüşmek istemiyorum,her görüştüğümde binbir drama cıkarıyor cünkü gelgörki,ev partisi yapcaz,her tür içki var,3 gram line var,ben varım gelsene diye mesaj atmıs bana çalışcam ben yılbaşında dedim iplemedim,ki çalışcam nispeten geç saate kadar. ama şimdi yılbaşı gecesi giyeceği kıyafetle bi foto atmış. Bakakaldım,vay anasını diye yeminimi bozsam mı lan,iğrenç ortamlara girsem mi,yok ya sanmıyorum yapmıyacam,ama şeytan çağırıyor valla öf ortama saat 10 gibi girip 11 de çık. zira yeni yıla nasıl girersen öyle geçehahaheheuhu Edit: Ayrıca gerçek fikrimizi istiyorsan o foto buraya gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Dworgian said: ortama saat 10 gibi girip 11 de çık. zira yeni yıla nasıl girersen öyle geçehahaheheuhu Edit: Ayrıca gerçek fikrimizi istiyorsan o foto buraya gelecek şayet gidersem o ev partisine,9-10'dan erken o eve varmam imkansız zaten,çalışacam,bi kere gidincede erken cıkamam,evime uzak,kalırım orda büyük ihtimal fotoyu burdan paylaşmam pektabikide imkansız,tanıyan fln çıkar kızı,hiç gerek yok Marty said: kactikca degerin artiyor. igrenc ortama gir. az ic. ev partisinin avantajini kullan ve hatuna istedigini ver. sonra kac evine. win/win hatta win/win/win valla haklısın,ama evime kaçmak zor olur bi kere girersem,parti şişlide,evim bahçeşehir,arada 100 tane çevirme olur o gece fln,hiç kasamam,kalmayı tercih ederim ama haklısın %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 zaten şaka yaptım. tanıyan olmasa da çok pis stalklıyoruz biz pati halkı olarak. bir kere biri yaptı öyle bir saflık. kadının linkedin profili fln bulundu kljasdkasjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 City of Angels'ı tekrar izlicem, en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 DoGMeaT said: Ben,bu güne kadar neredeyse hiçbir yılbaşında eğlenemedim,hayvan gibi kafa kırılır sarhoş fln olunur,bi sürü insan,gürültü,meeh,o tarz bi eğlence anlayışım yok. evde ailemle tombala oynamayı daha çok seviyorum,geçen sene öyle yaptım ve iyi vakit geçirdim,benim valide fln başka şehirde yaşıyor,yılbaşı için geliyor 1 haftalıgına,o-ben-kardeşim fln aile saadeti yapmak istiyorum,cidden. ama bi hanım arkadaş var biraz takık bana,kaçıyorum görüşmek istemiyorum,her görüştüğümde binbir drama cıkarıyor cünkü gelgörki,ev partisi yapcaz,her tür içki var,3 gram line var,ben varım gelsene diye mesaj atmıs bana çalışcam ben yılbaşında dedim iplemedim,ki çalışcam nispeten geç saate kadar. ama şimdi yılbaşı gecesi giyeceği kıyafetle bi foto atmış. Bakakaldım,vay anasını diye yeminimi bozsam mı lan,iğrenç ortamlara girsem mi,yok ya sanmıyorum yapmıyacam,ama şeytan çağırıyor valla öf İnanma seni silkecek Hmm dur bi dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 gitmiceksen fotoyu yolla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 bira + olmeca + hearthstone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Madcat said: gitmiceksen fotoyu yolla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Ben anne babamın yanına gidiyim diyorum ya aile saadeti yaşarım burada tek başına meczup gibi olmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 bence en güzeli arkadaşlarla evde oturup içmek. erasmusa denk gelen 13 hariç hepsinde böyle yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 ERASMUS PARTY YOK MU BİÇIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 arkadaşlarla bir araya gelip parti yapmak için illa yılbaşını beklemeyelim yaaa.. alt tarafı bir gün bitiyor bir başka gün başlıyor algımızı çok pis yöönetiyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Bunlar hep tüketim toplumu alışkanlıkları dimi ildo? Bir gün hiç unutamam, ildo ile halısaha maçından çıkmışız, beni de yakın bir yerlere bırakacak. Park ettiği yerden geri geri çıkıyoruz, arkamıza da siyah renkte bir araç park etmiş. Hava da kararmış. Aman ildeniz dikkat dedim, meğer görmemiş bile aracı. Sorun yok der demez güzelcene bi dokunduyduk. Ha ben onu görmemişim ya demişti. Güzel adam ildeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 üretim teyidi vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Laorx said: Madcat said: gitmiceksen fotoyu yolla ya i.imgur.com/202DvmQ.gif " alt="" /> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 gife mi üzüleyim capsinin gelmemesine mi üzüleyim bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar