Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk insanı ve kasis problemi


Emre333

Öne çıkan mesajlar

bizdekiler kasis değil vietnam hendeği anasını satayım. traktörle zor geçersin üstünden. kartal kızılay bulvarından aşağıya inerken hastanenin önünde bir kasis var aman yarabbi. binbir şikayet ile birazcık daha beton döktürebildik. eskiden basılmamış araç bile yan geçmek zorunda kalıyodu hele hızlı gelirsen falan sıçtın alt takımı komple çakardın oraya yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bursa serbest bölge girişine plaka okuma sistemi koydular. Girişine de kasis yapmışlar ama öyle bi kasis ki tırmanırken yakır ortalamasını yükseltiyor sdfg. Serbis araçlarını baz alarak yapmışlar.

Düz bi şekilde geçmeye çalışırsan kesin altı sürtüyor normal bi binek aracın.

Çapraz geçerken bu sefer de zaman alıyor, gerizekalı sistem geçti sanıp kapatıyor. (geçiş yapıp yapılmadığını kontrol etmek için sensör koymamışlar, süreye bağlı yapmışlar. Öyle bi yerde kalıyosun ki plakayı da okuyamıyor.

Ya altını sürttürücen, ya da geçemicen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İncirlik üssüniün içinde trafik hizmetını amerıkalılar sağlıyor,bizim şöförler ortalama her ay ceza yiyor,sebep:dur yazısında durmamaları(sadece yavaslıyorlar,duran kımse yok),hız sınırı 30 km olmasına ragmen 50 ile gitmeleri ve yasak olmasına ragmen habire sollama yapmaları.Kasisler de TR de yerdeki dur,yavasla işareti yerine konuluyor işte,hızlı girersem ceza yerim diye kımse cekınmedıgınden genelde okul onlerıne vs hızlı girersen arabanın canına okunsun dıye belırtılıyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...