Tim Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Esh said: Olm puertaya falan pahali diyecek kadar izmir fakiri misiniz anlamadim ben. Istanbula gelseniz, nisantasinda yururken dikkat edin. dukkan onunden gecme vergisi aliyolar, onu vermeyin bari durduk yerde. Berdigin ornege Rocco atlasi. Laf edicem derken sicip sivamissin yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Mekanda 15 liraya bira icip pahali diyene lafim. SEN UZERINE ALINMA TIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Hala daha pahali geliyosa fiyatlar, bira da icme zaten git arkadaslarini topla devrim yap ulkede. “ bizi niye fakirlestiriyosunuz” de. Sirketin verdigi sikko jettayla kendini muharras aza sanmayi biliyosun, otur bi dusun bakalim hayatini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 bize babadan otel kalmadı karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Londra lordu is basinda gene va masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Skyfire said: Geçen bostanlı Puerta ya oturdum 10 dk menüye baktım. Kimse sipariş almadı gittim sgdg. İsabet oldu fiyatlar baya artmış. hangi gün ve saatteydi acaba. bir dalgınlığa gelmiştir gözden kaçmıştır özür dileriz. fiyatlar bana da cok geliyor, bu milleti kazıklayalım para kazanalım bolca diye değil herşeye zam gelince böyle oldu malesef. toggie said: Boyle bi mekan lazimdi, super olmus (tu) Llama panpamla geliriz ilk firsatta. Bu arada La Puerta icin bir onerim olacak, lutfen 4+ kisi olmadikca masa rezervasyonu yapmayin. Geldigimizde bos oldugu halde masalara oturamiyoruz. Kalabalik gruplari anliyorum ama 2-4 kisi icin masa tutmayin, yazik oluyor. 2 kişi için 2 kişilik masalara yazıyoruz genelde. 4 den az ise büyük masalara almayız rez. bir de masaların yarısı için rezervasyon alıyoruz diğerleri gelen boş bulursa otursun diye kalıyor. soweto’da rezervasyon almıyoruz bu muhabbetlerden ötürü. şanslı olan gelir masasını kapar. bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Grego said: bize babadan otel kalmadı karşim O zaman ayagini yorganina gore uzatirsin karsim (: Hem cam kenari hem sofor mahalli hem de 2.5 lira istemezsin. Gider tekelden birani alir evinde doner ekmegini yersin. Bana otel kaldi diye haftanin 3 gunu bara girmiyorum. Bana sorarsan komple mallik bara restorana gitmek zaten. Herseyi evde daha iyi ve ucuza yapabiliyosun. Ille kari gorucem, zipliycam diyosan da o premium fiyati seve seve vereceksin karsim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 oha otel mi kaldı eshe? bi versene bişi denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 pascalnouman said: Londra lordu is basinda gene va masallah lancaster dükü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Fistan 1 ay kadar önce cumartesiydi eşimle oturmak istedik ama kalktık sonrasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Esh said: Hala daha pahali geliyosa fiyatlar, bira da icme zaten git arkadaslarini topla devrim yap ulkede. “ bizi niye fakirlestiriyosunuz” de. Sirketin verdigi sikko jettayla kendini muharras aza sanmayi biliyosun, otur bi dusun bakalim hayatini. Yani heralde kişiye özel bi yorum bu çünkü ilk kısmı yapabilmek için belli şartları sağlıyor olmamız gerektiğini sanmıyorum. İstediğimi derim, doğru da çünkü. Eğer değilse çok şapşikçe olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Demek ki bara pavyona gitmek icin de gerekli sartlari gerceklestiremiyosun. Birseye cok pahali diyosan onu neyle kiyasladigini da soyleyeceksin. Birahanede 10 lira bira, orada ic abi birani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 ambiyansa para veriyosun klişesi işte. boğazda çay vs kaavede çay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Benim isyanim biranin fiyatina degil, 3 senede %50 devalue olmus yurdun parasiyla hala bisiler alabiliyo olmaya sevinmeniz lazim. SOGAN 5 AMK 5 BES BES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Soğan yeme, ağzın kokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 pisirirsen kokmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 mutfak kokar : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Esh said: Benim isyanim biranin fiyatina degil, 3 senede %50 devalue olmus yurdun parasiyla hala bisiler alabiliyo olmaya sevinmeniz lazim. SOGAN 5 AMK 5 BES BES Ne diyosun abi sen. Adam gayet doğru söylemiş, herkesin oteli yok kalkıp gitsin, kimin ne yaşadığını veya neyle uğraşmak zorunda olduğunu bilmiyorsun. Gidebilen gidiyor, gidemeyen kalmak zorunda. İstemiyorsan isyan et ne ya 17 yaşında mısın. Herkes yapabildiğini yapıyor, şikayetini de dile getiriyor. Sana mı kaldı insanlara neyi hakettiklerini veya neyi yaşayacaklarını hissedeceklerini söylemek. Yani yazdıklarını bişeyi yanlış anlamış veya eksik okumuş olmam lazım yoksa çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Konunun cikisi adamin bakkalda 10 lira olan birayi 15e mekanda icemeyip pahali demesi. Bunun karsisina 2 arguman koydum, konuyu otele getirdiniz. Birincisi, enflasyona karsi eylem yapmaniz. Bunun 17 yasla olan ilgisini de cozemedim Ikincisi daha ucuz olan yere gidip icmeniz ya da bir yere gitmemeniz. Ilki aktif ikincisi pasif tepki. Ikisi de ise yarar. Sizin gibi dusunen insanlar cogaldikca ya puerta fiyatlari indirir ya da dukkani kapatir gider. Ya da merkez bankasi onundeki eyleminiz ses getirir, bir degisim kivilcimi atarsiniz. Sen bu ikisini de yapmayip fiyatlar cok pahali diyosan yapacak bisi yok. Hani otelim var diye her gece puba gitmedigimi de belirttim , 2 ayda 1 belki. para kazanmanin en kolay yolu harcamamaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 -esh buffett- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Hesap yapiyorum kitap yapiyorum, eli yuzu duzgun bi mekanda biranin 20den falan asagiya satilmasini anlamiyorum. 2 lira falan kazanmak icin bira mi satilir diyorum. Kac masa var , personel ne, gecede kac turnover olcak vs Bira basina 5 lira, total yemekten kisi basi ortalama 25 lira falan kazanmiyosan nasil kar edecek mekan cozemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Gerci bana ne amk ya, neden her turk gibi “buraya ne kadar demir gider?” Hesabi yapiyosam. Tamam pahali bira puertada. Gitmeyin 2 liraya kumru+sikmanportakal satilan sehirde 15 liraya ne birasi mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Hala saçma yani. Pahalı, puerta da da pahalı bakkalda da. Ben de içmiyorum alkol o yüzden. Çözüm mü değil. Ne çözüm var merkez bankasının önüne gidip eylem yapmak mı. Bana mantıklı gelmiyor. Çözüm bile değil bu. Kaldı ki uğraşıp didinip geldiğim pozisyonu korumak için böyle şeyleri de yapamıyorum. Tepkimi gösterebileceğim başka ortamlar veya sistemlerle göstermeye çalışıyorum ama elimden gelen bu. Bunu yargılamak senin hakkın da değil, kalkıp o zaman hakediyorsun demekte. Çünkü senin maddi anlamda bir bağımsızlığın ve gücün var. Benim elimdeki herşey gidebilir. Senin yaşamında da maddi anlamda zorluklar vardır kesin, bol keseden atmayayım tabi de herkesin öyle. Şöyle yapıyorsanız böyle demeyeceksiniz ohooo. Merkez bankasının önünde çok mu kaldın abi sen, ya da ben ülekyi terketmeyi tercih ettim mi diyeceksin. Bir insanın ikisini de yapamama ihtimali yok mu. Buna rağmen şikayet etmeye hakkı yok mu. Sizin gibi bunun gibi şunun gibi diyerek bi yere de varamayız zaten. Varmayı da amaçlamıyoruz sanırım. En iyisi yiyin birbirinizi ben de mağarama döneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Archangel_ said: Hayırlı olsun. Pablonun hem ipa i hem american ipa i mi varmış? Ipa inin tadı american ipa gibi zaten Ya bu pablo istanbulda birkac yerde var ve 33lük biraya 26tl falan vermek sacma oluyor. Mekan disinda nerden buluoz bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Hee bi dk, puertaya isyan etmek durumundan mı bahsediyoruz. Benim şikayetim puertaya değil tabi, vergilere falan. Yoksa benim de gittiğim yerde bira 18 lira falan, ama gitmeyi tercih ettiğim yer orası, sahibi de arkadaşım durumunu biliyorum. Bana bile yapabildiği indirim çok fazla değil. Heralde bunu yanlış anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar