Llama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 ilk başlarda güzeldi.. ne güzel kimse yoktu giderdik içerdik. şimdi peh telefon edip masa var mı diye sormak ne saçma iş neyse akşam ordayım
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 akşam gideceğiz biz de hanımla ya rezervasyon şart mı? fistan duy beni
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 bugun icin dolmus tum rezervasyonlar aksam 18-22 arası haricinde yer olur gibi ama cuma ctesi yer sıkıntı :(
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 ama paticik dedim özcan dedim zaaaaaa dediler :((( dlkfjldskjlskdf gidicem çıkışta şansımı zorlıycam
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 git git şuanda yerimiz yok diolar bahçe için. içeriye oturursun belki ya ufak 2 kişilik masalar vardı.
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 izmire yeni mekan acsinlar.. puerta inciralti puerta 35.5 puerta ayayorgi..
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Bostanlı tarafında bir olaya girse Fistan'lar iyi olacak ya. İzmir'de marketing'i sağlam yaptılar zaten. 1-2 müdavim pub'ı dışında mekan kalmadı adam gibi o anlamda
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 öküzü kapatıp yerine açın işte bostanlı tarafında.
Drall Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Madcat said: rıdvan niye banlandı lan K*rt olduğu için atılmıştır
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 ben hanıma hava yaptım fistanı biliyorum ya yer konusunda sıkıntı çıkmaz dedim nasısa yer bulurum diye. sonra götüm götüm telefnon açtım rezervasyon için yer yok dediler. sdlfkjslkjdsf rezil olma yolundayım sldfkjdslkjdsklf daha gitmedim ama inancım var gidince yer olacak hissediyorummmm
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 GokTuRK said: ben hanıma hava yaptım fistanı biliyorum ya yer konusunda sıkıntı çıkmaz dedim nasısa yer bulurum diye. sonra götüm götüm telefnon açtım rezervasyon için yer yok dediler. sdlfkjslkjdsf rezil olma yolundayım sldfkjdslkjdsklf daha gitmedim ama inancım var gidince yer olacak hissediyorummmm valla boş yer olsa tutarım ama gerçekten bugun hiç yer yok ayakta duruyo millet
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Fistan said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?23,7881347,8203587#msg-8203587 GokTuRK said: ben hanıma hava yaptım fistanı biliyorum ya yer konusunda sıkıntı çıkmaz dedim nasısa yer bulurum diye. sonra götüm götüm telefnon açtım rezervasyon için yer yok dediler. sdlfkjslkjdsf rezil olma yolundayım sldfkjdslkjdsklf daha gitmedim ama inancım var gidince yer olacak hissediyorummmm valla boş yer olsa tutarım ama gerçekten bugun hiç yer yok ayakta duruyo millet yok be olm öyle bişey demedim der miyim. ben buraya bile yazmadım 12 1 gibi ararım rezervasyon yaptırırım kendi kendime dedim. aradım yok dediler. dsklfjdslkjdsf keşke daha erken arayaydım sdlfkjdsjf senle alakası yok tamamen benim boq yemem. ama bulucam yani inancım var sdlfkjdsf geçen de öyle oldu buldum sonra
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Akşama iki kişilik yer olur mu ? Bi de kutun dolmuş.
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Bu akşam yerimiz var evet. Fistanın yanında çalışmaya başladım.
Trans Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Selamlar, Akşam için bahçede 4 kişilik yer var mı
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Trans said: Selamlar, Akşam için bahçede 4 kişilik yer var mı Benim rezervem var satayım tam 4 kişilik istediğin gibi
chrome Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 O lokasyona ragmen tuttu ya burasi. Helal olsun gercekten..
Öne çıkan mesajlar