Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Laurelin said:

simdi ise yediklerimden ikram ettigimde insanlar meh lezzetsiz diyip burun ceviriyor :( hafif tereyag ile yapilmis sade izgara tavuk kadar super bisi var sanki fastfoodcularda -_-

Kokusu burnuma geldi ya. Izgara tavuk kadar güzel bişi mi var dünyada. Belki bilardo. Yok ya ızgara tavuk.
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

simdi ise yediklerimden ikram ettigimde insanlar meh lezzetsiz diyip burun ceviriyor :( hafif tereyag ile yapilmis sade izgara tavuk kadar super bisi var sanki fastfoodcularda -_-

tamam olmuş bu
Mesaj tarihi:

Midemi kaldırdı vallahi.

Law said:

Laurelin said:

fastfood kotulemek degil, eski evime 5dk idi burger king. hayatimda bir donem aksam 5-6 gibi uyaniyor, 7 gibi BK e gidip 3 hamburger - 3 tavukburger aliyordum (bazen en buyuk boy patateste ilave ediyordum buna), migrostanda 2.5lt kola ve abur cubur alip wow un basina geciyordum, bilgisayar masamin yaninda tuzluk ve ketcap mayonez bulunurdu hep ki mini buzdolabi aliyimda kapali balkonuma koyiyim, kola stoklarim kafasi vardi. sabaha kadar abur cuburlari tuketip acilir acilmazda dominostan 2 buyuk boy pizza soyleyip onu yiyip yatip uyuyordum. yurtdisina gittigimde kaldigim yere yakin burger king ve mcdonalds aradigim ilk seyler oldu direk, yemek yapmakla ne ugrasicam her aksam gene yerim living the dream olur kafasi vardi.

Efsaneymiş, pragrafdan resmen doymuş yağ akıyor :).

Mesaj tarihi:
offf yemek muhabbeti aciktirdi, oglen olmus hazir dunden kalan yemegimi yiyim, baya guzel olmus :3

http://2.bp.blogspot.com/_LVPunSxnckE/TN084ybw4AI/AAAAAAAAAaI/D6cXtL-iSmI/s1600/finished+dish%252C+kiymali+fasulye.JPG

son sayfalardada pic olsun bolece :p
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

şu yazdığın çok komik olmuş. Eğer köyden filan almıyorsan tavuk direk zehir. Antibiyotik ve GDOlu yemi basıyorlar sabah akşam.

Gerçi günde 7 hamburger 2 pizza 2.5lt koladan geldiğin nokta takdir edilesi.
Mesaj tarihi:
Hindi yemek lazım, hindiye talep pek olmadığı için tavuk gibi antibiyotik vs dayamıyorlar normal yetişiyor. Tavuğa göre pahalı ama sağlıklı.
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

gdo kimyasal geyiklerine giriceksek hepimiz koye yerlesip kendi yiyicegimzi seyleri kendimiz yetistirelime varicak is gene :(

Tavuk en kötüsü ya. Çok narin bi hayvan olduğundan, antibiyoriğin kimyasalın karlını basıyolar büyüsün hemen diye. Hakkaten organik olmayan tavuk yemeyin, en zararlı şey.
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

gdo kimyasal geyiklerine giriceksek hepimiz koye yerlesip kendi yiyicegimzi seyleri kendimiz yetistirelime varicak is gene :(

tavuğun özel durumu var işte. Dışkı filan bile yediği için çok ilaç basılıyor. Kırmızı et, deniz mahsulü bunlar daha sağlıklı. Alternatif olarak hafta sonları daha kırsal yerlere gidip köy tavuğu dana eti vs kilo kilo alıp buzluğa stoklayabilirsin. Köye yerleşmene gerek yok.
Mesaj tarihi:
Marty said:

hindi tatsiz

Pişirirken uğraşmak gerekiyor bayağı, haşla sonra sosla fırına ver vs. Ancak o zaman birşeye benziyor. Bir tavuk değil ama alternatif işte.
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

koy tavugu 3 saatte pismiyor bi donem alma gafletinde bulundum hani ki bizim evde sadece gogus eti tuketilir, butlar filan hep komsulara gidiyordu israf direk

pismiyor bi yana, sert oluyor bir de.
en guzeli mis gibi yemle gdoyla yetismis tavuk
Mesaj tarihi:
kfc ekmeğini kim seviyor lan?

hani çok kfc yemem ama 10 yılda totalde bi 50-60 kere gitmişimdir. O ekmek bir kere bile pişmiş gelmedi. İstanbul-İzmit-Ankara hepsinde gittim farklı farklı şubelere asfasd

Gerçi KFC zaten komple boktan bir fast foodcu, Popeye's varken oradan yiyen fakirdir. Ruh fakiri
Mesaj tarihi:
carls jr fazla iyiydi, tr şartlarına uyum sağladı. Şimdi sadece iyiler asdfsda

Biscuit bu arada evet, yemiyorum zaten ama meraktan hep ikiye bölüp içine bakıyorum vs. %95 oranında falan pişmemiştir hep gördüklerim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...