Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread #3

quixef

Öne çıkan mesajlar

Laurelin said:

simdi ise yediklerimden ikram ettigimde insanlar meh lezzetsiz diyip burun ceviriyor :( hafif tereyag ile yapilmis sade izgara tavuk kadar super bisi var sanki fastfoodcularda -_-

Kokusu burnuma geldi ya. Izgara tavuk kadar güzel bişi mi var dünyada. Belki bilardo. Yok ya ızgara tavuk.
Sosyal ağlarda paylaş

Midemi kaldırdı vallahi.

Law said:

Laurelin said:

fastfood kotulemek degil, eski evime 5dk idi burger king. hayatimda bir donem aksam 5-6 gibi uyaniyor, 7 gibi BK e gidip 3 hamburger - 3 tavukburger aliyordum (bazen en buyuk boy patateste ilave ediyordum buna), migrostanda 2.5lt kola ve abur cubur alip wow un basina geciyordum, bilgisayar masamin yaninda tuzluk ve ketcap mayonez bulunurdu hep ki mini buzdolabi aliyimda kapali balkonuma koyiyim, kola stoklarim kafasi vardi. sabaha kadar abur cuburlari tuketip acilir acilmazda dominostan 2 buyuk boy pizza soyleyip onu yiyip yatip uyuyordum. yurtdisina gittigimde kaldigim yere yakin burger king ve mcdonalds aradigim ilk seyler oldu direk, yemek yapmakla ne ugrasicam her aksam gene yerim living the dream olur kafasi vardi.

Efsaneymiş, pragrafdan resmen doymuş yağ akıyor :).

Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

simdi ise yediklerimden ikram ettigimde insanlar meh lezzetsiz diyip burun ceviriyor :( hafif tereyag ile yapilmis sade izgara tavuk kadar super bisi var sanki fastfoodcularda -_-

şu yazdığın çok komik olmuş. Eğer köyden filan almıyorsan tavuk direk zehir. Antibiyotik ve GDOlu yemi basıyorlar sabah akşam.

Gerçi günde 7 hamburger 2 pizza 2.5lt koladan geldiğin nokta takdir edilesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

gdo kimyasal geyiklerine giriceksek hepimiz koye yerlesip kendi yiyicegimzi seyleri kendimiz yetistirelime varicak is gene :(

Tavuk en kötüsü ya. Çok narin bi hayvan olduğundan, antibiyoriğin kimyasalın karlını basıyolar büyüsün hemen diye. Hakkaten organik olmayan tavuk yemeyin, en zararlı şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

gdo kimyasal geyiklerine giriceksek hepimiz koye yerlesip kendi yiyicegimzi seyleri kendimiz yetistirelime varicak is gene :(

tavuğun özel durumu var işte. Dışkı filan bile yediği için çok ilaç basılıyor. Kırmızı et, deniz mahsulü bunlar daha sağlıklı. Alternatif olarak hafta sonları daha kırsal yerlere gidip köy tavuğu dana eti vs kilo kilo alıp buzluğa stoklayabilirsin. Köye yerleşmene gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

kfc ekmeğini kim seviyor lan?

hani çok kfc yemem ama 10 yılda totalde bi 50-60 kere gitmişimdir. O ekmek bir kere bile pişmiş gelmedi. İstanbul-İzmit-Ankara hepsinde gittim farklı farklı şubelere asfasd

Gerçi KFC zaten komple boktan bir fast foodcu, Popeye's varken oradan yiyen fakirdir. Ruh fakiri
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...