SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Laurelin said: simdi ise yediklerimden ikram ettigimde insanlar meh lezzetsiz diyip burun ceviriyor :( hafif tereyag ile yapilmis sade izgara tavuk kadar super bisi var sanki fastfoodcularda -_- Kokusu burnuma geldi ya. Izgara tavuk kadar güzel bişi mi var dünyada. Belki bilardo. Yok ya ızgara tavuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Laurelin said: simdi ise yediklerimden ikram ettigimde insanlar meh lezzetsiz diyip burun ceviriyor :( hafif tereyag ile yapilmis sade izgara tavuk kadar super bisi var sanki fastfoodcularda -_- tamam olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Midemi kaldırdı vallahi. Law said: Laurelin said: fastfood kotulemek degil, eski evime 5dk idi burger king. hayatimda bir donem aksam 5-6 gibi uyaniyor, 7 gibi BK e gidip 3 hamburger - 3 tavukburger aliyordum (bazen en buyuk boy patateste ilave ediyordum buna), migrostanda 2.5lt kola ve abur cubur alip wow un basina geciyordum, bilgisayar masamin yaninda tuzluk ve ketcap mayonez bulunurdu hep ki mini buzdolabi aliyimda kapali balkonuma koyiyim, kola stoklarim kafasi vardi. sabaha kadar abur cuburlari tuketip acilir acilmazda dominostan 2 buyuk boy pizza soyleyip onu yiyip yatip uyuyordum. yurtdisina gittigimde kaldigim yere yakin burger king ve mcdonalds aradigim ilk seyler oldu direk, yemek yapmakla ne ugrasicam her aksam gene yerim living the dream olur kafasi vardi. Efsaneymiş, pragrafdan resmen doymuş yağ akıyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 offf yemek muhabbeti aciktirdi, oglen olmus hazir dunden kalan yemegimi yiyim, baya guzel olmus :3 http://2.bp.blogspot.com/_LVPunSxnckE/TN084ybw4AI/AAAAAAAAAaI/D6cXtL-iSmI/s1600/finished+dish%252C+kiymali+fasulye.JPG son sayfalardada pic olsun bolece :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Bu sefer güldürmedi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Laurelin said: simdi ise yediklerimden ikram ettigimde insanlar meh lezzetsiz diyip burun ceviriyor :( hafif tereyag ile yapilmis sade izgara tavuk kadar super bisi var sanki fastfoodcularda -_- şu yazdığın çok komik olmuş. Eğer köyden filan almıyorsan tavuk direk zehir. Antibiyotik ve GDOlu yemi basıyorlar sabah akşam. Gerçi günde 7 hamburger 2 pizza 2.5lt koladan geldiğin nokta takdir edilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 gdo kimyasal geyiklerine giriceksek hepimiz koye yerlesip kendi yiyicegimzi seyleri kendimiz yetistirelime varicak is gene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Hindi yemek lazım, hindiye talep pek olmadığı için tavuk gibi antibiyotik vs dayamıyorlar normal yetişiyor. Tavuğa göre pahalı ama sağlıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 hindi tatsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Laurelin said: gdo kimyasal geyiklerine giriceksek hepimiz koye yerlesip kendi yiyicegimzi seyleri kendimiz yetistirelime varicak is gene :( Tavuk en kötüsü ya. Çok narin bi hayvan olduğundan, antibiyoriğin kimyasalın karlını basıyolar büyüsün hemen diye. Hakkaten organik olmayan tavuk yemeyin, en zararlı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 hindi güzel evet hele tr deki tavukların yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Laurelin said: gdo kimyasal geyiklerine giriceksek hepimiz koye yerlesip kendi yiyicegimzi seyleri kendimiz yetistirelime varicak is gene :( tavuğun özel durumu var işte. Dışkı filan bile yediği için çok ilaç basılıyor. Kırmızı et, deniz mahsulü bunlar daha sağlıklı. Alternatif olarak hafta sonları daha kırsal yerlere gidip köy tavuğu dana eti vs kilo kilo alıp buzluğa stoklayabilirsin. Köye yerleşmene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Marty said: hindi tatsiz Pişirirken uğraşmak gerekiyor bayağı, haşla sonra sosla fırına ver vs. Ancak o zaman birşeye benziyor. Bir tavuk değil ama alternatif işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 koy tavugu 3 saatte pismiyor bi donem alma gafletinde bulundum hani ki bizim evde sadece gogus eti tuketilir, butlar filan hep komsulara gidiyordu israf direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Selam, Bosa bik bik ediyosunuz su tatsiz bu tatsiz diye. Saygilar, Ingiltereci (bkz: Alamanci) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 çok sevdiğiniz kfc ekmeği varya, onların 20 tanesinin içine 1 paket margarin konularak yapılıyo. ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 http://i.capsspot.com/s/27/7/969822.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 sus kız git yemek yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 kermit said: çok sevdiğiniz kfc ekmeği varya, onların 20 tanesinin içine 1 paket margarin konularak yapılıyo. ciddiyim haydaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Laurelin said: koy tavugu 3 saatte pismiyor bi donem alma gafletinde bulundum hani ki bizim evde sadece gogus eti tuketilir, butlar filan hep komsulara gidiyordu israf direk pismiyor bi yana, sert oluyor bir de. en guzeli mis gibi yemle gdoyla yetismis tavuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 kfc ekmeğini kim seviyor lan? hani çok kfc yemem ama 10 yılda totalde bi 50-60 kere gitmişimdir. O ekmek bir kere bile pişmiş gelmedi. İstanbul-İzmit-Ankara hepsinde gittim farklı farklı şubelere asfasd Gerçi KFC zaten komple boktan bir fast foodcu, Popeye's varken oradan yiyen fakirdir. Ruh fakiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ekmek dediğin biscuit mi onu seviyorum ben bayağı iyi olan fastfood'çu yok zaten kötünün iyileri var sadece. fast bir food iyi olamaz da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 carls jr fazla iyiydi, tr şartlarına uyum sağladı. Şimdi sadece iyiler asdfsda Biscuit bu arada evet, yemiyorum zaten ama meraktan hep ikiye bölüp içine bakıyorum vs. %95 oranında falan pişmemiştir hep gördüklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 carls jr kötünün iyilerinden mesela evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar