fenn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 İphone nın malıyetı de 200 dolar cıvarı. Cın e urettırırken kı malıyet
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 According to a teardown report from research firm IHS, the components and manufacturing cost of a 16GB iPhone 6 cost Apple $200.10. The device is selling for $649 in the U.S. without a contract with a wireless carrier. That gives the device a profit margin of about 69% 200-230 dolar arasi.. Kalitelisi buna mal oluyorsa dusun gerisi kaca oluyor..
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 arkadaşlar son kullanıcıya mağazada satıldığı fiyatı ile ürünün çindeki üretim maliyeti karşılaştırılmaz. kaç yaşındasınız. pontipati said: amazon fiyatı 199 usd son kullanıcıya satış fiyatı 200 usd üretim maliyeti değil. iphone'un son kullanıcı satış fiyatı 500 usd'den başlıyor.
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 arkadas cindeki uretim maliyeti olarak belirtmis dikkat edersen. bizde biliyoruz zaten yaziyor hersey sonrasi %69 birakiyor diye.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 editleyip ekledi onu, öyle yazmamıştı. zenfone'un son kullanıcı fiyatı ile iphone maliyet fiyatı arasında bağlantı yok zaten.
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 heh ben onu gordum :) cin uretimi ustune bir 200 daha biniyor 400lere geliyor maliyeti herseyiyle. 640 a da satinca %69 lar civarinda ilk surum kazandiriyor sonrasinda iniyor iste bir yerlere. 200 milyar dolar cash boyle yaptik :) baya bir destek olmusuz :D
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 bunlar hep contractli fiyatını okuyup "AMERİGADA AYFON 200 DOLAR KARDEŞ" kafası asdasd bknz. sprint, verizon 2 yıllık kontrat fiyatları
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 burda kontratlı da 1k$ kontratsız da her türlü ağlayabilrsiniz yani
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 SeaGle said: 1.8 ghz 16 gb 1099 tl 2.3 ghz 32 gb 1299 tl 2.3 ghz 64 gb 1499 tl Fiyat politikasi yuzunden ölü dogdu alet. Ben de o kadar bekledim de simdi vazgectim. Lg g3 parasi sonucta. Gerco g3 icin isinma ve ekran sararmasi problemi var deniyor. Ondan da emin degilim. Ne almak lazim lan simdi? Zenfone 5 bulsam alicam hemen. Bold yaptıgım anneye alınır mı alınmaz mı ? Şimdi bunu söyleyin... Bu fiyata daha iyiler var diyorsanız o nedir abi
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 o fiyata windows phone al, çok daha stabil ve kullanışı kolay. EĞER APPLICATION KULLANMIYORSA. kullanıyorsa kesinlikle wp alma hehe.
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Ekside biri hesaplamisti. Vergilerle birlikte 1000 tl fln oluyordu. 500 kar var ust modelde. Cok fazla. Zenfone 5 ve 6 ile piyasa yapip 2 ile musteri kitlesine gecirdi asus. Beklemezdim bu kadar.1300 ederi vardi max. asus e store da varmis zenfone 5 ve 6 oradan alicam.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Asus G3 alın diye lansman yapmış.
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 G3 icin de isinma nedeniyle ekranda sararma olusuyor diyen cok var. Kronik problem gibi gozukuyor.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 bingildak said: o fiyata windows phone al, çok daha stabil ve kullanışı kolay. EĞER APPLICATION KULLANMIYORSA. kullanıyorsa kesinlikle wp alma hehe. whatsapp , facebook kullanıcakları bunlar olacak. WP bir tek lumia var galiba. hangi modelini kullansın ? Bu windowslarda desteği kesme muhabbeti cok oluyordu yani telefon 1 sene olmadan eskiyordu şimdi öyle bir problem yok mu ? Bingildak surface'in var diye hype lamiyosun degil mi ? Annem teknolojiden hiç anlamaz o yüzden telefona yazık olsada iphone almayı düşünüyorum şuan... Mesaj atamaz yani o derece ama arkadaşları whatsapp dan grup kurmuşlar,resim paylaşıyorlarmış vs vs... asdasf şuan atağa geçti,öğrenicem diye acayip hevesli... Dokunmatik mesela çok önemli onun için yani şunu duymak istemiyorum artık annemden. -Basıyorum basmıyor bozuldumu ?
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ben babama aldım wp. çok memnun. eşşek kadar tile'lar, en ufak yavaşlama, donma yok. alalı yıllar abartmışım, 1 yıl oldu. yazılımı çok stabil ve sıkıntısız. model adı falan pek bilmiyorum valla, araştırman gerek biraz. ben 800 tl e almıştım aldığım modeli. kamerası çok matah değildi kullanılmadığı için önemsemedim. kamerası daha iyi olsun dediğinde malum fiyatı artıyor. onun dışında whatsapp ve fb'de sıkıntı olmaz ama mesela instagram sıkıntılı. overall application sıkıntısı var. surface proyla wp'nin ne alakası var lan haha tablet olarak mı kullanacak cep telefonunu :)
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Fanboyluk yapma demek iştedim işte anla ;) işletim sistemi değişmiyor su ara degil mi wp 9-10 vs... sonra bir ton uyum problemi cıkıyor yavaşlıyor. Bunu mu alsam acaba yeni cıkmış ? Microsoft Lumia 640 XL 900 tl diyor
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=104544266&mpage=6 Facebook,whatsapp,instagram düzgün çalışmıyormuş bu nasıl telefon ya dsasfas
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ben çalıştığını biliyorum ama güncelleme sonrası sorun falan çıkıyordur eminim. babam her gün whatsapp'dan 12389 foto gönderiyor sağolsun ehu.
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 SeaGle said: G3 icin de isinma nedeniyle ekranda sararma olusuyor diyen cok var. Kronik problem gibi gozukuyor. baya ısınıyor benimki, hatta modla işlemci throttling'ini kıstım daha da ısınıyor sdfg. sararma falan olmadı ama. g2'nin kronik sorunuydu, g3'te tek tük gördüm böyle bir şey yaşayan nerede çok lan. g3 varken zenfone mu alınır ayrıca pls
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Fiyati biraz dusuk olsa alinirdi. Neyse babam da kullanamiyomus zenfone5 i buyuk geliyo dedi, ona cokucem sdf. G4 un fiyati dusunce onu alirim.
otsu Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 asus zenfone 2 kullanıyorum ve touchscreen kontrolü ele geçiriyor sık sık. sağa sola tıklıyor yani ve kontrol edilemediğinden çözümü telefonu kitlemekte buluyorum. kamerayla çekilen fotoğrafları da yok ediyor kendisi. var mıdır bunların bi çözümü? aynı sebeplerden teknik servise gittiği halde düzelmeyenler varmış ama bi umut sormak istedim.
Öne çıkan mesajlar