barbu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 abi hikayeyi bitirip, ayağa kalkıp gitmesi hahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 benden bu kadar hadi eyw diyo.Ya bunu oturup baştan sona izlersen tv de baya makara muhabbet oluyodu işte mala vurdum-bana mala vurmayı dayım öğretti.Rasim'in böğürmeleri-Apo nun ikide bir ahmet çakarı öpüp durması Sinan engin zaten bardak bırakmadı.Topik ertem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 en rahatsız edici olay bence ahmetin o dili zırt pırt çıkarması yalanması beni çok rahatsız ediyor geri kalan her şeye gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 He unutmadan bide sıvacı sinan ve sıvacı ertem.Rasimin zamanında ahmet çakara kaşar demişliğide vardır.Sinan enginin ben motora binmeyi çok severim muhabbeti vardı bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 abi zaten salak bir saatte yapıyorlar, maç muhabbetleri bitmiş oluyor, açıyorum bunu arkaya hearthstone, fıfa falan oynuyorum bir yandan bunu dinliyorum cok iyi geliyor cidden sdsafda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Valvyn said: He unutmadan bide sıvacı sinan ve sıvacı ertem.Rasimin zamanında ahmet çakara kaşar demişliğide vardır.Sinan enginin ben motora binmeyi çok severim muhabbeti vardı bide sizin fare kovaladığınız yerde benim kedi ''sevmişliğim'' vardır falan da diyordu sdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 ahahasdzxcz erik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=tn6r5qPDIGo Bu da Motor muhabbeti; https://www.youtube.com/watch?v=PKRXOSePqb4 Bide Jigolo varmış :D https://www.youtube.com/watch?v=3pgIuvkxeeA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Dün Sinan ile Ertem yanlış yaptı Ahmet Çakara. Ben rahat duracağını hiç sanmıyorum haftaya sağlam giydirecek ikisine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 rok'a gazı verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 aziz yıldırım yayına bağlanırsa TR de bunu geçecek bi reyting olmaz heralde 50 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 paralel yapıyı ben bitirdim dedi herif sdfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ahmet çakar: aziz yıldırım sen atla gelsene buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 demin şampiyon kokoreç sundu falan dedi noldu yayını mı kestiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Eğlenceye taşınsa ya bu başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar