Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Shean said: o kadar muhakeme yeteneği düşük kişiler var ki sanki 5 milyar lira ile 3-4 tane çaklıtın arasında fark yok. adamlar her gün sizi soyup soğana çeviriyor. siz onlardan çalmıyalım abi adamlar zengin, zengin diye çalacak değiliz şerefimiz gitmesin. kafasındasınız hepiniz. tatar'ı da şikayet ettim umarım banlanır. tam bir veled zekasına sahip çünkü. hemen atar, hemen hakaret. Etmezsen hatrım kalır lan ak hırsız ergeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 of tam bir gelenekselci militarist tavrı. umarım dışarıda da aynı hareketleri yaparsında yersin yumruğu bir gün. sdfopjgpo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 "Tatar Ramazan" said: Faydacılık linki koymuş hırsızlığını savunmak için, ne zavallılar var ya. Ondan sonra Melih şöyle Teyo böyle, siz o koltuğa otursanız onlardan beter yiceksiniz demek şimdiden bu kafadaysanız. karşim tamam haksız oldugumu düşünebilirsin ama ne bu atarlar ne bu üslup? anlaşamadığımız herkese ibne,gerizekalı,zavallı fln diyeceksek bence forumu kapatalım ha etik metik bişiler demişsin,al etik konusunda böyle düşünen abiler var diye paylaştım,nolcak belki 2 gram bilgi kaparsın,küfür mü ettim niye bu kadar zoruna gitti neyse genç,sakinleş gel sen yine konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 elektrik çalanlar var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 ya bıraksana adam etik diyerek kendini parçaladı. birazdan kendine birşeyler yapacak. bu kadar etik delisi olup önüne gelene hakaret etmekte tam tayyip kafası. bir dediği bir dediğini tutmuyor genconun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Killer said: condom tavsiye eden türbanlı ecczacı vardı bana. gayet rahattı sad Karı sana iş atmış keke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Shean said: ya bıraksana adam etik diyerek kendini parçaladı. birazdan kendine birşeyler yapacak. bu kadar etik delisi olup önüne gelene hakaret etmekte tam tayyip kafası. bir dediği bir dediğini tutmuyor genconun. adam migrosun has sahibi bence o yüzden bu kadar alındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 ufak hırsızlıklar herkes yapmıstır neyini abartıyorsunuz boktan hayatımıza heyecan katıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış, hala uzatıyorlar utanmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Abi robinhood gibi düşün. Zenginden çalıp kendime veriyorum. keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Robinhood mu yuh şerefini düşün! Ayaklar altına aldınız herşeyi gerizekalılar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Hırsızlığın hiç bir türlüsü savunulamaz abi neyin kafasındasınız siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 bu yaşlıların bir de metrobüse ilk duraktan tam her yer kapıldıktan sonra bineni var. böyle 4 metrobüs beklemişsin sırada öne geçmek için 5.metrobüse binmiş oturmuşsun yerler dolmuş bu yaşlı biniyor. beklese 2 dk sonra boşu gelecek. yer vermiyorum tabi de yine de geriliyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 beyler konu teknokrasiye gelince haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Malibu said: Hırsızlığın hiç bir türlüsü savunulamaz abi neyin kafasındasınız siz. bu kadar kesin konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Killer said: belki adamlar da 5 milyoncuk çalalım devletten nolcakki diyodr o diilde factory ye bir karılar doluşmuş abaw. geçen merdivenden düşüyodum karının çantayı keserken. siz badiciler ne diyorsunuz hani böyle plastik topun üstünde bi bacağını koyup hafif domalık pozüsyonda bacaklarını kendine doğru çeken hareket onu yapıyodu abaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 oww neler olmuş burda böyle asdfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 "Kholberg'in meşhur eczacı sorusu" said: Avrupa'da bir kadın az görülen kanser hastalığının bir türü nedeni ile ölmek üzeredir. Aynı kentte bulunan bir eczacının keşfettiği radyumun bir formu olan ilaç onu kurtarabilecektir. Eczacı, ilacın maliyetinin on kat fazlası olan 2000 dolar fiyat talep etmektedir. Hasta kadının kocası Heinz, tanıdığı herkesten borç alarak ancak 1000 dolar toplayabilir. Heinz eczacıya, karısının ölmek üzere olduğunu söyleyerek, ondan ilacı ya daha ucuza vermesini, yada Paranın yarısını daha sonra vermeyi önerir. Fakat eczacı, " bu ilacı ben buldum ve para kazanmak istiyorum!" der ve Heinz'in önerisini kabul etmez. Bunun üzerine çaresi kalmayan Heinz, bir gece eczaneye gizlice girerek ilacı çalar?? Heinz ilacı çalmalı mı? Çalmamalı mı? Niçin böyle yapmalı veya yapmamalı nedenlerinizi, gerekçelerinizi açıklayınız. cevaplayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Bence onuruyla ölsün amk. İbret-i alem olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 adam öldükten sonra kim silker alemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Heinz kendini ketcaba mayoneze verse paranin damuina koycak haberi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ilacı çalıp,1000 doları oraya bırakır çok delikanlıysa,migrostan bişi yürütmekle bir değil keza hayat var işin ucunda,her türlü çalınır yani. ama caldıgı yer kucuk eczacı değilde,dev bir ilaç firması olsaydı(bayer,novartis gibi) para mara bırakmadan çalsın derdim . canı saolsun heinz'ın daha gerçekçi bir şekle soksam durumu; öğrenci adam,cebinde parası yok yahut az var ve şu tarz bi ihtiyacı var : diş macunu yahut fırçası,kondom,deodorant vb,yani lüks değilde,olmassa hayat kalitesini bilfiil düşürecek ürünler gidip bir migrostan çalsa onları,ve onun yaptığı bu hırsızlık yüzünden kimsenin başı belaya girmeyecek,hiçbir migros çalışanı azar fln yemiyecekse,çalsın abi,canı saolsun ilerde parası olunca 2 aç doyurur,kendi vicdanını öyle rahatlatır yoksa kim durup dururken migrostan bişi çalıyor abi,muhtaç olduğu için çalar yahut hastadır,kleptomanisi fln vardır,o zaman o insanı eleştirsen yersen nolur,yermesen nolur,adam/kadın hasta ki öyle bişi yapıo heycan için ufak tefek şeyler çalan afacanlara ise bir yandan işaret parmağımı ileri geri sallayıp bir yandan sizi gibi zibidiler diyorum,zillere basıp kaçmanın bir üst adımı gibi bişi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Bu zenginden çal fakire ver muhabbeti de iyi değil aslında. O zaman bağdat caddesinde tommy çantalarla yürürken birisi üstünüze atlayıp alsın bütün çantalarınızı. Hoşunuza gider mi? Toplumda düzeni sağlamak lazım. Ama baklava çaldı diye süründüren zihniyet de sağlıklı değil kanaatimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Tommy çanta bir ihtiyaç çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 O degil de forum tertemiz olcak su topikten sonra. Ha bi de biseyler yurutmek degil de gelip burda marifetmis gibi ilan etmek buyuk hiyarlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar