masa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 akpliymişsin deyince bir garip hissettim. ne pis şeymiş akpli olmak. o.ç desen bu kadar alınmıycaktım. bu arada hırsızlığa teşvik eden jet kasanın hiç mi suçu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 fıtratında var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Gizli said: üf süpermarketlerden arada ürün araklamanın çok büyütülecek bir tarafı olmadığını söyleyip seni savunacaktım da akpliymişsin. umarım yakalanırsın da götünü keserler ya ben de utandım şimdi bi hayli adam tam bir pislik çıktı rıza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 çaldığınız bi gofretle ikinci dünya savaşı sonrası almanya gibi kalkınacağınızı mı sanıyorsunuz anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Condom alırken hala utanan var mı aranızda? En hoşuma giden başı kapalı eczacılara "bir kutu büyük boy prezervatif verir misiniz? kaliteli olsun lütfen." demek. Bazılarının yanakları kızarıyor satış yaparken sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 ben kendim seçiyorum. kadın yanıma geliyor neye baktığımı anlamadan görünce geri gidiyor bir aceleyle. sdfgoğjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Migros 6-7 yıldır Koç'un değil bu arada, pis cahiller :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Şunlarınmış baktım da şöyle bir. http://moonlightcapital.com/index.html Kurucu Hissedar a. Moonlight Capital S.A 29, Avenue de La Porte-Neuve L-2227, Lüksemburg Uyruğu: Lüksemburg Kurucu Hissedar b. Francesco Conte Via Brera, 3-20121 Milan, İtalya Uyruğu: İtalyan Kurucu Hissedar c. Stefano Ferraresi Via Brera, 3-20121 Milan, İtalya Uyruğu: İtalyan Kurucu Hissedar d. Cedric Brice Dubourdieu 54 Avenue Marceau- 75008 Paris, Fransa Uyruğu: Fransız Kurucu Hissedar e. Nicholas Stathopoulos 43-45 Portman Square, London, W1H 6DA, Birleşik Krallık Uyruğu: Yunan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Ne dandik mottoları varmış. Totom gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Diyorum ben de niye bu kadar kazık migros. Yunan var abi aralarında lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 e bide yabancı sermayeyse daha da az önemserim gizli cepli montumla yarin bi migros yağmalayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 of do it. ben arkadaşı sokuyordum içeri git lan biraz damak çal diyordum geliyordu kerata. 3-4 tane getiriyordu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 condom tavsiye eden türbanlı ecczacı vardı bana. gayet rahattı sad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Yaptırım olmayınca, yakalanmayınca veya orayı sevmiyorsanız yanlış/kötü bişeyi yapmaya hakkınız olduğunu mu düşünüyorsunuz yani? Sonra niye dinler var, niye insanlara bunları çocukluktan dayatıyorlar. Aha bunun için ahlaksız vicdansız i.neler!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 ya geç tatar. adamlar her gün parayla götlerini siliyorlar. 4-5 tane şey çalsa herkes komaz adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 çal çalabildiğini migrosa ne olacak diyen zekalarla devletin parasını ihale yolsuzluğuyla çalan zekalar aynı frekansta zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Kleptomani... edit: abv yasemince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 glksdfoğgkj mualif olup zeka seviyesi düşürmek böyle birşey herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Shean said: ya geç tatar. adamlar her gün parayla götlerini siliyorlar. 4-5 tane şey çalsa herkes komaz adamlara. Önemli olan etik ulan gerizekalı, kendine olan saygın, sana olmasını istemediğini başkasına yapmamak. Böyle böyle başlar vicdanını rahatlatırsın sonra bi bakmışsın azılı şerefsiz olmuşsun, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 mualif ne sütlü tatlı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 "Tatar Ramazan" said: Shean said: ya geç tatar. adamlar her gün parayla götlerini siliyorlar. 4-5 tane şey çalsa herkes komaz adamlara. Önemli olan etik ulan gerizekalı, kendine olan saygın, sana olmasını istemediğini başkasına yapmamak. Böyle böyle başlar vicdanını rahatlatırsın sonra bi bakmışsın azılı şerefsiz olmuşsun, neyse. amma tırı vırı yaptın ya http://en.wikipedia.org/wiki/Utilitarianism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 belki adamlar da 5 milyoncuk çalalım devletten nolcakki diyodr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 o kadar muhakeme yeteneği düşük kişiler var ki sanki 5 milyar lira ile 3-4 tane çaklıtın arasında fark yok. adamlar her gün sizi soyup soğana çeviriyor. siz onlardan çalmıyalım abi adamlar zengin, zengin diye çalacak değiliz şerefimiz gitmesin. kafasındasınız hepiniz. tatar'ı da şikayet ettim umarım banlanır. tam bir veled zekasına sahip çünkü. hemen atar, hemen hakaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 kes ağlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Faydacılık linki koymuş hırsızlığını savunmak için, ne zavallılar var ya. Ondan sonra Melih şöyle Teyo böyle, siz o koltuğa otursanız onlardan beter yiceksiniz demek şimdiden bu kafadaysanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar