Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Superonline Fiber kullanan var mı?

sabonis

Öne çıkan mesajlar

sharky said:

Yeni 5GHz lik olan modem mi ? Yoksa 2.4GHz lik olan mi ?

Root la biseyi degistirsen de overwrite edecek yine UI ya da HDM.

Remote da kapanıyordu eskiden, kapatırız yine bir şeyi override edemez. Teknik servisi aramak gerekirse açar öyle ararım :)

Eski herhalde 2.4 Ghz. Modeli 253s olan işte beyaz dik ayakta duran Huawei. Paylaşırsan minnettar olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

Hacı senin için "süper çözdü sorunu, işte sol'un ihtiyacı olan çalışan bu!" diye mail atabileceğim bi adres falan var mı? Çünkü bizim şirket bu tarz mailler geldi mi performans puanıyla ödüllendiriyor, o da performans değerlendirmesini, değerlendirme de maaşı etkiliyor. Var mı sizde öyle bi durum?
Sosyal ağlarda paylaş

bugün 2 defa aradılar bilgi vermek için ard arda ama hala bir faaliyet yok bu çözüm ortakları kurulum başına para alıyorlardı ve belli bir süre yapmazlarsa cezaları vardı ekranlarından da düşüyordu en yakın diğer çözüm ortağına. Ama tabi bu tekirdağ gibi küçük biryer de oluyordu. Birde kendi abone ettikleri adamlara bakıyorlardı. Hala böylemi bu sistem?
Şunları nasıl dürtüklerim? Gelsinler kursunlar artık :(
Sosyal ağlarda paylaş

Sıkıntı senin DSL hizmeti alıyor olmanda. DSL ler VAE ya da duruma göre YAPA üzerinden TT access şebekesi kullanılarak veriliyor. Dolayısı ile TT tarafı bekleniyor senin tarafta.

Çok karşılaştığımız bir problem bu. TT ile bu tarz durumlarda SLA aşımı nedeni ile türlü davalar var.

Adamlarda haklı, senin yıllık büyüme planını bilmeden genişlemeye çalışıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

benim kızdığım şey adamlar geldi pazartesi yeniden doldurun başvurun dediler gittiler. Sen bağlantını yap kontrol et sonra ben başvuruyu zaten yaparım geldiği zaman onayını verirsin bende vakit kaçırmamış olmam. Adamların tiplere baılırsa zaten elektrikçiden bozma öyle modem kurulumu falan yapabilecek tipler yok bence.
Sosyal ağlarda paylaş

başlığı açan sormuş memnun musunuz diye. ttnetten sonra öyle bir şey ki bu tarif edemiyorum lan. 50mbit, 150gb akklı interneti 69 liraya aldığım yetmiyormuş gibi ekstra 10 liraya geceleri akkyı etkilemeyen paketi de çaktım. ben böyle abuse ettiğimi hatırlamıyorum lan interneti. bundan sonra başka bir yere taşınmaya karar verirsem superonlineın sitesinde "nerede" bölümüne bakarak ev arayacağımdan eminim.

yalnız niye upload paketi yok ya? şu 5 mbit 10 olsaydı fena olmaz mıydı?
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz daha aglayayimmi?
Baglanti saglanmis(!) modemi ve kabloyu kirmuslar ama superonline a bunu yaptiklarinin bilgisini henuz iletmemisler. Bunun icin baglantim aktif degil. 12-13 civari is bittiginde 2,5 saate baglantiniz calisir hale gelir demisler. Simdi evdeyim ve yine baglanti yok malesef. Skype gorusmem vardi telefona mahkum gorusecegiz mecburen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...