Asriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Volkan evlat olsa sevilmez tamam ama iyi motive olduğunda o kadar kötü kaleci de değil bence.Yedek olarak iyi işler yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 ospina gg alves kjaer caner topal meireles nani diego stoch fernandao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 oh be. nasıl sevindim. nasıl sevindim nasıl sevindim. nasıl sevindim. nasıl sevindim. şampiyon olsaydık bu sene bu kadar sevinmezdim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 sexdrugsrocknroll said: ospina gg alves kjaer caner topal meireles nani diego stoch fernandao çift forvet oynatmayacak mıydı TD? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 sexdrugsrocknroll said: ospina gg alves kjaer caner topal meireles nani diego stoch fernandao edit: olm oruç falan da tutmuyorum,bakar kör olmuşum, sorriii... yalnız yine de bu fener volkanı göndermez. ospina falan yaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 fener silkelendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 20 numaraya yol verilmiş, fener bundan sonra derbi falan kazanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Başakşehirde devam edecekmiş. Pfff kurtulamadık. Gerçi FB de ki gibi olmaz. 15 maç falan oynayamaz kart görmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 orada fbdeki gibi oynayamaz ki.ilk hareketinde yer kırmızıyı,ondan sonra sıkıyorsa bir daha eskisi gibi oynasın. inter'de, ingiltere'de böyle miydi bu velet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Bu arada Başakşehir Egemen'i de alacakmış. FB veteran takımı olacaklar herhalde. Bekir'i, Webo'yu da alırlar tam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 DON TARRENAO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 bir zamanlar istanbulspor vardı. gsnin,fbnin,bjknin eskilerini toplayıp oynadılardı da 4üncü mü ne bitirdilerdi ligi. onun gibi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 başakşehir zaten istanbulspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 volki yi gönderebilir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Rerore said: volki yi gönderebilir mi acaba o bölüm sonu canavarı bakalım xp yetecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 2 gun once escinsel evlilik yasallasti, simdi de Emre Fener'den gitti. Dunyaya neler oluyor ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 olm pkk 13% oy alıp meclise girdi. ona şaşırmıyorsun da bunlara mı şaşırıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Yılın transferi olmuştur Emre'nin gönderilmesi. Şerefsiz , takımda ayrımcılık yapan itten kurtulduk. Yere yakın insanlar her zaman tehlikelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Ridvan baya tehlikeli o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Emreyi serfsizliginden degil de yas haddinden yollamaniz iyi oldu ama. Biraz beyni olan taraftar da gaza geldi hemen azizi iyi bisiler yapiyomuscasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Aziz karismiyor gibi bu sefer. Bizim director hallediyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 E yani. Yasi gelene yol veriyo iste. Bara da bol ne de olsa diyo. Alacaklar yeni yildiz bisiler Ama bu sene de ilk iki mac beraberlik gorunce yollarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Emre'nin yerine birini alsalar iyi ama ya. Meireles'e güvenemiyorum. İyi adam da belli olmuyor sağı solu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Td gelir gelmez bunlari yapmasi bende bi guven olusturdu. Prandelli sabriyi atti neler oldu gorduk ayni sekilde gokhan zan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar