Rerore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 zencilerden ötv de alınsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 A.Ş. şeklinde faaliyet gösteren spor kulüplerinin yurt dışındaki spor kulüplerinden futbolcu transferi ve kiralamaları işlemi KDV Kanunu’nun 1/2. maddesine göre KDV’ye tabi olup, yabancı spor kulüpleri yurt dışında bulunduğundan Türkiye’deki A.Ş. şeklinde faaliyet gösteren spor kulüpleri tarafından transfer nedeniyle ödenen bonservis bedelleri ve kiralama bedelleri üzerinden % 18 oranında KDV hesaplanması ve Kanun’un 9/1. maddesi ile KDV Genel Uygulama Tebliği’nde yer alan açıklamalar çerçevesinde sorumlu sıfatıyla 2 No.lu KDV beyannamesi ile beyan edilerek ödenmesi ve daha sonra indirim konusu yapılması gerekmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 emenike sow fernandao nani güzel hücum hattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 dostum hücum hattı demişsin ama bu intikam tugayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Muhtemelen Sow yerine düşünülüyor Nani, hem FFP hem artık sözleşmesi boka sardığı için -her sene düşüyor yıllık ücreti- Sow satılıyor bonservis kazanmak için. Fernandao da Emenike'den fersah fersah iyi bir adam değil, oyun tipi daha uygun ama daha iyi bir futbolcu değil malesef. Kadro kalitesinde bir artış yok henüz, gider Sneijder ayarında bir adam patlatır Fenerbahçe orta sahaya, o zaman bir tık öne geçer. Şener, GG ile rekabete girecek. Kjaer hamlesinde tamamlayıcı stoper önemli, muhtemelen Aziz ve yandaşlar bizim GSYİAD basiretsizleri gibi yapmayıp bir şekilde sıcak parayı sokacaklar kılıfına uydurup ve daha transfer gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Liebe said: A.Ş. şeklinde faaliyet gösteren spor kulüplerinin yurt dışındaki spor kulüplerinden futbolcu transferi ve kiralamaları işlemi KDV Kanunu’nun 1/2. maddesine göre KDV’ye tabi olup, yabancı spor kulüpleri yurt dışında bulunduğundan Türkiye’deki A.Ş. şeklinde faaliyet gösteren spor kulüpleri tarafından transfer nedeniyle ödenen bonservis bedelleri ve kiralama bedelleri üzerinden % 18 oranında KDV hesaplanması ve Kanun’un 9/1. maddesi ile KDV Genel Uygulama Tebliği’nde yer alan açıklamalar çerçevesinde sorumlu sıfatıyla 2 No.lu KDV beyannamesi ile beyan edilerek ödenmesi ve daha sonra indirim konusu yapılması gerekmektedir. Fener transferleri dernek üzerinden yapıyor diye bir geyik vardı ona istinaden demiştim, neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 nanigeldimi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 stoch ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bakalım alcak mı yeni hoca kamp kadrosuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Yabanci sınırı kalktı ya.Stoch net kalır bu sezon takımda bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Stoch / Valbuena / Nani, önlerinde de RvP istiyor sizin hoca. Emenike ve Sow da gidecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 @tribundergi: Terraneo: "Emre Belözoğlu konusundaki teknik rapor pozitif olsaydı kendisine yeni sözleşme teklifinde bulunurduk." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 siktir kesin bize gelcek emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 müthiş haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 iyi oldu, bi volkan kaldı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Afferim be.. bide aziz hakkinda taraftardan gelen negatif raporla ilgilensin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 oo aziz footbal manager oynamayı öğrenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 saint thundevbolt fsdgsdfgdfgdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Rerore said: saint thundevbolt fsdgsdfgdfgdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Aow u biz alaydik dicem de demba ba yi satiyolar olmadi pattisliborek said: Stoch / Valbuena / Nani, önlerinde de RvP istiyor sizin hoca. Emenike ve Sow da gidecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 http://img.hurriyet.com.tr/_np/8742/30148742.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Yeni director işi biliyor sanırım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Emre nasil gider yanlistir o haber. Sabri gibi affedilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Aziz Yıldırım dan bu kadar mantıklı hareketler şaşırtıcı. Bakalım Volkan konusunda ne yapacak. Emre de açıklama yapmış. Fenerbahçe'deki sözleşmesi yenilenmeyen ve takımdan gönderilen Emre Belözoğlu, sıcağı sıcağına Fanatik'e konuştu. Tecrübeli futbolcu, imza törenini televizyondan izlediğini ve takımdan gönderildiğini Terraneo'nun açıklamalarıyla öğrendiğini belirtti. Belözoğlu, şunları söyledi: "Önce hayırlı olsun. Bana, benimle görüşeceklerini söylemişlerdi. Ben de bu nedenle hiçbir takımla temas kurmadım. Çünkü Fenerbahçe benim için çok farklı bir kulüptü. Ancak Terreneo'nun açıklamalarını ben de dinledim. Bu durum karşısında yapacak bir şey yok. Artık bugünden sonra teklifleri değerlendireceğim, yol haritamı çizeceğim. Fenerbahçe takımına başarılar diliyorum. Bu karar sonrası yapacak bir şey yok. Bana bu zamana kadar gösterdikleri sevgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 boy abdesti alıyo takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar