Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Pirlonun pis sakalina sadece 2m € verilir. Kendisine de bi 2 atarsin tamam
fenn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Selcuk sahin deyince kafamda dusunceler
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Osmanlıspor Mert'e 1.2m yıllık maaş + kaptanlık vermiş.
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Esh said: Pirlonun pis sakalina sadece 2m € verilir. Kendisine de bi 2 atarsin tamam valla berberiyle beraber getirmek lazım, saçı da iyi
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Emenike'yi Bülent Uygun'un çalıştırdığı Katar'lı bi takıma 14 M EUR'ya ittirmişler diyorlar. Uygun vazifesine uzaktan da devam ediyor :)
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 forma satmak deyince gidip o adamın isminin basılı olduğu formayı mı almak oluyor sadece lan? ben mesela anelka geldiğinde gidip 3 kuruş harçlığımla taraftar forması almıştım isim falan da yazdırmamıştım.
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Kithnos said: Emenike'yi Bülent Uygun'un çalıştırdığı Katar'lı bi takıma 14 M EUR'ya ittirmişler diyorlar. Uygun vazifesine uzaktan da devam ediyor :) BÜLENT BAŞGAAAN
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Uygun, Emenike’yi transfer ettiği iddialarını kesin bir dille yalanladı. Şu anki kulübünde 14 milyon Euro’luk bütçesi olmadığını belirten Uygun, “Başka bir kulübe geçmiş olsaydım eğer 14 değil 24 milyon Euro verip yine de Emenike’yi alırdım” dedi. Bülent Uygun, sözlerine şöyle devam etti: “Emenike ile hiçbir sıkıntım yok ancak bir gerçek var ki ben Aziz Yıldırım’dan futbolcu falan almam.”
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 janis said: Bugün Aziz Yıldırım'la konuştum. Havalimanındaydı , yurtdışından geliyorlarmış. Hiç beklemediğim şekilde samimi bir sohbet oldu. Casillas , Mickel ve şuan adını hatrımda olmayan alman liginden bir forvet ismi söyledi. Büyük ölçüde bitti diyordu bir aksilik çıkmazsa. Yerli futbolculara baya bir saydırdı. Özellikle Volkan'a. İkisi bir kaleci etmediler bu sene dedi. Gökhan içinde bakalım bu senede kasığım çekti vs bahaneleri olacakmı görücez , Şener var artık dedi. Bu sene Galatasaray'ı biz şampiyon yaptık ama artık bitti , ipini çektim hepsinin. Yatamayacaklar artık vs dedi. Baya doluydu adam. Hoca içinde inşallah bizimkilere uymaz, yoksa iyi adam dedi :) eto da bitmişmi ?
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 dün bahsettiğim olayın haberi düşmüş bugün sadfsda http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1091309-fikret-ormandan-iker-casillas-aciklamasi fiko sıkmış yine doymuş kaleci diye. para olsa 1 dakika düşünmez pezo atlar üstüne şovunu yapar asdf
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Katibim said: janis said: Bugün Aziz Yıldırım'la konuştum. Havalimanındaydı , yurtdışından geliyorlarmış. Hiç beklemediğim şekilde samimi bir sohbet oldu. Casillas , Mickel ve şuan adını hatrımda olmayan alman liginden bir forvet ismi söyledi. Büyük ölçüde bitti diyordu bir aksilik çıkmazsa. Yerli futbolculara baya bir saydırdı. Özellikle Volkan'a. İkisi bir kaleci etmediler bu sene dedi. Gökhan içinde bakalım bu senede kasığım çekti vs bahaneleri olacakmı görücez , Şener var artık dedi. Bu sene Galatasaray'ı biz şampiyon yaptık ama artık bitti , ipini çektim hepsinin. Yatamayacaklar artık vs dedi. Baya doluydu adam. Hoca içinde inşallah bizimkilere uymaz, yoksa iyi adam dedi :) eto da bitmişmi ? https://eksisozluk.com/esat-yilmaerin-chicago-bulls-roportaji--937180
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Maşallah coşmuşsunuz, Futbolcu Simon Kjaer transferi için kulübü Lille ve futbolcunun kendisiyle anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuyla 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018 ve 2018-2019 sezonları için anlaşılmış olup transfer için Lille kulübüne ödenecek olan bonservis bedeli 7.650.000 EUR' dur. İmzalanan sözleşmeler 01.07.2015 tarihinden itibaren yürürlüğe girecektir.
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 danimarkada yılın defansı seçiilmiş
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 iyi futbolcu da çok para bağlandı. kur bu kadar uçmuşken ciddi riskli transfer ölüsünden bile verim alınması gerekiyor artık. gerçi serbest bırakılan futbolculardan 4-5 milyon euro civarında maaş bütçesi açıldı. onla kjaer'in yarısı karşılandı vs. olarak da görülebilir. sonuçta hepsini toplasan bi kjaer etmezlerdi asdfasd edit: Bu arada Emre imzalamış 1+1, bayağı indirime gitmiş başka yerde oynamak istemiyorum diyip. Açıklanır diyorlar gün içinde.
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 şampiyonlar liginde gruplara kalamazsak gg
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 o çok zor ya, 2 ön elemeyi geçeceksinde ohooo. Ben fenerin daha ilk ön elemeyi geçebileceğini bile sanmıyorum. O kadar kısa sürede kadro kurup adam gibi oyun oynayabilmek çok zor.
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 bu lig için stoper ücreti bu değil ya. kasap stoperlerin ligi burası, anadoludan 1-2m a daha faydalı adam bulunurdu
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 stoper transferi çok iyi oldu. ama bruno kjaer oynicaksak işimiz var. kjaer'in yanına egemen olmalı mutlaka. yaşı geçkin olsada egemen ligimizin en iyi yerli stoperi. daha sağlamını uzun zamandır görmedim. defansif transfere gerek yok daha fazla. kaleci alıcaz diyolar illaki alsınlar bakalım kimi alabilecekler. forvet ve hucumcu kenar oyuncusu şart bu takıma. diego'dan verim alabilmemiz için ortasahayada topal diego arasına bi adam lazım.
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 meirelessi oynatacak galiba tam ortada, hoca meirelessi şahlandıracağım dedi geldiğinde
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Yıllık 4m alacak diyorlar. Maşallah.
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 kap a düşmeden inanmayın 4m olur mu be :p
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/659/terraneo-kjaer600_H57SB.jpg http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/659/kjaer-fenerbahce600_PKF4D.jpg hadi hayırlı olsun
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Kaleye Cech gelebilirmiş. Volkan kaleyi rüyasında görür o zaman.
Öne çıkan mesajlar