Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Teknik direktör Vitor Manuel de Oliveira Lopes Pereira ile 2015-2016 ve 2016-2017 sezonları için sözleşme imzalanmıştır.

para yazmıyor ne biçim kap duyurusu olm bu
ayrıca adamın adına bak KAP açıklaması kadar euaehae
Mesaj tarihi:
Prandelli gibi kazan kaldırmasın futbolcular. Takımdan bir anda demirbaşları şutlamak epey risk. Bizde bi Sabri yi kestiler olanları gördük
Mesaj tarihi:
Darksun said:

5 senedir yerliler şampiyon oluyor, bana fazla riskli gibi geldi.

7

En son 2008'de Kalli'nin G.Saray'ı olmuştu. Gerçi onda da finishte Cevat Güler vardı.

Baştan sona yabancı TD ile devam edip şampiyon olan 2007 Fenerbahçe Zico.
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Mert ile anlaşmayacağız demiş fener ? menejerine kulüp bulun demişler. Ne alaka olm kafayı mı yediniz :p

En mantıklısı, Fenerbahçe'de Mert'in geleceği yok. Hem kendisine yazık hem ondan umutlu taraftara.
Mesaj tarihi:
pattisliborek said:

Darksun said:

5 senedir yerliler şampiyon oluyor, bana fazla riskli gibi geldi.

7

En son 2008'de Kalli'nin G.Saray'ı olmuştu. Gerçi onda da finishte Cevat Güler vardı.

Baştan sona yabancı TD ile devam edip şampiyon olan 2007 Fenerbahçe Zico.

ah ulan zico. ondan önce de gerets 2006 / daum 2004 - 2005 / lucescu 2002 - 2003.
Mesaj tarihi:
Volkan ve Emre'nin telefonlara çıkmıyormuş yönetim zaaa. ROK haberi gibi oldu ama doğrudur muhtemelen; Aziz "kurumsal" moda girdi ilk kez belki hayatında; gerçi bu oyunu da bozar seneye Yılmaz Vural'ı getirir.

Volkan ve Emre, Başakşehir'e gidebilirmiş ama orda da Babacan daha formda.
Mesaj tarihi:
Mert'i neden yolladılar ki ya. Yabancı sınırı yok diye elindeki iyi kaleciyi neden yollarsın. Bari satsaydın. Alıcısı çoktu. Saçmalık resmen ya. Yarın Demirören gelir, "Yabancı sınırı geri geldi HEHEHEHEH" dedi mi görürüm yabancı kalecini. Resmen saçmalık.
Mesaj tarihi:
Yedek kalmak istemesin bir zahmet. ama olay o değil gibi. Sözleşme önermemişler direk. Yenilemeyeceğiz demişler. Mert açıklama yapmış. para veya şu kadar maç ilk 11 diye bir konuşma yapmadık. Hiç sözleşme konuşulmadı diye.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...