Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 sostizm said: Remus said: Başka aday var mı? Artırayım, süre var mı? Başka adaylar hala çıkabilir mi? Hulusi belgu adayim demis.. Kim bu bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 secim gelmis daha hala kim aday, listesi nasil belli degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Arastirdim adamin iki oglu var birinin adi alex digerinin ki deivid.. Wtf... Fanatiklige gel. Kulupte bir hata var gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 http://i.imgur.com/GbGaadM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 alex tamam da deivid ne la asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Aynen souza koy bari.. Direk onu benden cok seviyorsun argumanina acik kapi omru boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 http://i.hizliresim.com/3DEXkp.jpg adam sezoun boyunca okul açık tribününe bilet satmadı.bu maçta diğer tribünleri de eklemiş.ayrıca başkan adayı çıksa da sözde kalır sadece, kongrede seçilme ihtimali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Ulem ne güzel Cumartesi saat 16.00'da çerezimi alıp Kadıköy şamatası izleyecektik. Nereden çıktı bu tribün kapatıp bilet satmama olayı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Kanuni said: Arastirdim adamin iki oglu var birinin adi alex digerinin ki deivid.. Wtf... Fanatiklige gel. Kulupte bir hata var gibi... Hoojdonk a yapılır mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Kanuni said: Heh laiklik ve ataturkten bahsediyor sonra akp ye tas atiyor falan. Istifa ediyodum ilandan sonra vaz gectim etmedim acaba etsemmi etmesemmi yok etmiyim ama etsem iyi olur mu .. Cuk oturtmuşsun Kanuni (tu) Her seçim öncesi böyle bu adam. önümüzdeki dönem yokum diye diye 17 sene oldu. kaç kere bırakma kararı aldı hatırlamıyorum.Fb başkanının inanılırlığı kalmadı ya, hakkaten yazıklar olsun. Fix combo adam her dönem "kendine bi düşma ilan et -> Mağdur ol -> Fenerbahce hamaseti yap -> FB yi kimseye yedirmemden devam et" 50m dolat harcasaydım şamp. olurduk diyor. ihanet etmemek için harcamamış. e peki madem geçen sene neden harcadın? 17 senede 1milyar euro'dan fazla parayı nereye harcadın? hem bu 50m dolar bahşiş mi ulan, futbolcu sözleşmeleri öyle yada böyle zaten seve seve ödeyeceksin, milletin hakkını ödemeyerek mi klubun hakkını savunuyorsun. ya neresinden tutsan elinde kalıyor. hayır söylediğinede inanıyormuş gibi. Gitmiyorda adam arkadaş bilemedim sdfsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Hala şu sorunun cevabını arıyorum. Aday olma zamanı doldu mu? Tek aday olarak mı giriyor seçime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Hayir aday resmen sadece cumartesi kongrede olunabiliyor. Yani aziz de aday degil henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 HAH! sağol be Fizban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Normalde biletler bu kadar pahalımıydı yoksa gelmeyin mi deniliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Aziz yine aday olacak oley lan. Forma alicaktim bekleyip 5 sene sonra 5 yildizliyi alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ali koç aday olmadığı sürece cidden zor ya, aziz'ın sırf kürek şubesinden 1200 oyu var deniliyor. bağlamış kendisini oraya, zaten bütün seçimlerde oradan full oy almış şimdiye kadar vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 kürek, boks filan çoğu şubeyi kongre üyesi yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Sizde de klasik sorun işte adam ne kadar yönetimde kalırsa paralı adamları o kadar çoğalıyor. Kendi bırakmadıkça adamı yollayamıyorsun. bknz Demirören, adamın hala kongrede deli ağırlığı var, aidatları topluca ödüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 aziz kalsın fenerbahçe de batsın nasıl olsa aziz gidince yeniden düzlüğe çıkar ama hâlâ aziz'in çiftliğine destekleyen varsa o fenerbahçeli falan değildir kendini kandırmasın artık kimse, akpliden beter artık fenerliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Saffet Susiç denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ikartal kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 https://twitter.com/fenerium/status/602752463133876224 yemin ediyorum aptal yerine konuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Sene içinde saçma sapan resmi sitede yapılan açıklamalardan sonra ben şaşırmadım açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 6 yıldızlı aziz'in çiftliği tişörtü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar