Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Aziz Başgan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 mokoko said: adam resmen başkanlık titrini kullanarak mahkeme sona erene kadar kafası rahat takılıcak. mahkemesi bittikten sonrada bırakıcak gidicek (gitmeyedebilir tabi aziz sonuçta) bu mahkeme süreci fenerbahçeyi çok yordu, durumu toparlayıp öyle gideceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Darksun said: Aziz Yıldırım bunlara inat kalıyorum vs der, bahane bol ya. Bunlar koltuğa yapışık adamlar, hayatta bırakmazlar. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 aziz yıldırım şuan yüzüğü mordor'a atamayan isildur gibi. fb başkanlığının getirdiği gücü bırakamıyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ahhahaha super benzetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 bu arada soylentiler dogruysa, bu yonetimde ali koc'u yanina alip temmuz'da da ali koc baskanliga aday olacaksa GUZEL GUNLER GORECEGIZ GUNESLI GUNLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 peki yine ali koç küserse, azizle başbaşa kalırsanız? tam yüzüğü lavlara atacakken gollum yapışmış gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 o zaman ulkeyi terkederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 @fizban sen gitmiyo muydun abi zaten ülkeden :D fak sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 iste kilif uyduruyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Ali koc aileden veto yedi sike mevzu olunca. Bi daha takim isine girecegini sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 biz fernandaoyu almışız galiba lan? yazdıydım burda baya bi önce sdsfds http://forum.paticik.com/read.php?29,8044205,page=1#msg-8047829 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Rahmi Koç Ali koçu bırakmıyor sanırım. İşinin başında dursun kulüp vs ne gerek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 demiroren gecsin holdingin basina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Red said: aziz yıldırım şuan yüzüğü mordor'a atamayan isildur gibi. fb başkanlığının getirdiği gücü bırakamıyor sdfs Çok sevdim benzetmeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 scorch said: Ahahahah şu ilan fikri kimden çıktıysa dövsün muhalefet Adam açık açık, şu olmayaydı bırakmıştım didi resmen Gerçi sonra mahkeme belli olsun bırakcam dedi Sonra bi de bu adamlar oldukça adayım dedi. 15 dakikada 3 defa fikrini değiştirdi asdds dün aday olcam demiş zaten.2 hafta önceden de adaylık için imzaları toplamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 istemiyosaniz secmeyin olm alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Başka aday var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Darksun said: Rahmi Koç Ali koçu bırakmıyor sanırım. İşinin başında dursun kulüp vs ne gerek diye. ali koç'u tanısan sende bırakmazsın. her şirkete lazım patronlardan sdfs 4 4'lük adam. (şahsen tanıdığım / tanıştığım ve firmasında da çalıştığım için diyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 niye biraksin la adam oglunu, veya ali koc sirketi neden biraksin asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Remus said: Başka aday var mı? Artırayım, süre var mı? Başka adaylar hala çıkabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Kasımpaşa maçı bilet satışı haberi. [u]Korku dağları bekler; Sadece Fenerium alta satış var[/u] http://antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=22571 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 yok mu fenerde bi demirtaş, çıkıp aziz'e, "seni başkan yaptırmayacağız" desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 fenn said: Aziz gidecek gibi geldi bana Adamin sonraki konusmalarindan bu hissim gecti. Hatta baskan olur bu adam. Siyasete girse hic yabanci kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Baskan super ya tribun kapatiyor artik.. Tepki gelmesin diye.. Heh laiklik ve ataturkten bahsediyor sonra akp ye tas atiyor falan. Istifa ediyodum ilandan sonra vaz gectim etmedim acaba etsemmi etmesemmi yok etmiyim ama etsem iyi olur mu .. La ne diyon. Ne dusundugun belli degil nasil yoneteceksin. Ha nasil yonettigin belli pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar