chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bugün eve dönerken aklıma gelmişti bu lan yapılmadıysa topiğini açayım belki birileri yapar diye. geri benim aklıma www.askidayemek.com diye gelmisti ama onu da yalova üniv. de yapmışlar o da sadece site adı olarak duruyor. mevzu şu abi yemek yediğinizde ya da canınız istediğinde dilerseniz bir üniversite öğrencisine daha yemek ısmarlayabiliyorsunuz. böylece hiç tanımadığınız ihtiyaç sahibi kişilere yardımcı olabilme fırsatınız oluyor. fakat bu gerizekalılar sadece sisteme giriş yapıp donation ile çalıştıkları için pek bir boka yaramamış. bu sistemi bir şekilde yemeksepeti.com ile entegre edebilirseniz ve valiliğin yardım yaptığı ihtiyaç sahibi kişiler mevcut, o listedeki ihtiyaç sahiplerine de evlere servis şeklinde random gönderi yapılabilir. ayrıca ve ayrıca yemek dağıtım firmaları ile anlaşılıp, düzenli olarak bu tespit edilmiş kişilere yemek gönderisi yapılabilir. öğrenciden ziyade daha genel bir gruba hitap eder böylece proje. dileyen buyursun yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Fikirlerini paylasmaktan vazgecsen o kadar mutlu bi yer olcak ki paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 len geçen zamanın tersi akması şeysini bildim ama hiç mi vay be demediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Ben dedim vaybe ne saçma bişeymiş dedim, cidden bundan da saçmaydı o fikrin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 gün geçmiyor ki şorme yeni birşeyle gelmesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 abi ben beğeniyorum fikirlerimi. siz de beğenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 birazdan "..." seklinde degistirir konuyu ve mesajini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 abi teoride güzel görünse de pratikte kıllandırır adamı. valiliğin belirlediği kişiler demişsin mesela, günümüz türkiyesinde yardımların nasıl ne şekilde dağıtıldığını duyuyoruz hep. abuse edilir kesin ihtiyaç sahibine ulaştırılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 belediyelerin aş evi var zaten. alan adı daha çok giysi moda felan gibi. askıda ne var bu ayın kombinleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 chrome said: abi ben beğeniyorum fikirlerimi. siz de beğenin. çıkıntılık yapmışlar gayet güzel bir öneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 olm zaten öneri tutmuş yapılmış. ben daha geliştirilebilir diyorum. yemeksepeti ile mantıklı bir şekilde entegrasyon sağlanırsa baya baya sipariş alınır zaten. ben mesela çoğu zaman bir dürüm de başkasına söylerdim bu kadar kolay olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 olm aynı oranda bağış yap burs ver aynı şey işte niye elaleme promosyon olduğu için dükkan sahibinin ziklemeden hazırlatacağı yemeği yedirmek istiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Şunu yapan adamın öğrenciye falan yemek ısmarlayacağını mı sanıyorsun gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 1.si 10 liralık dürüm söylerken niye nereye bağış yapasın, nereden aklına gelir o an. böylelikle lan dur 20 lira vereyim birine gitsin dersin. emin ol 2. sipariş de aynı titizlikle hazırlanır. 2.si o adam mı referans noktası. iki argüman da yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Evet o adam referans noktası çünkü ülkenin genelini yansıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 abi bence evlenen her çift 10 tane fidan diksin, dünya yemyeşil olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 fok balıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar