Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zenmate vs eklentiler hakkında


Anhora

Öne çıkan mesajlar

Aiko said:

zenmate kullandım 1 ay. kullanırken mailim ve facebook hesabım hacklendi aman diyorum.


Aylarca kullandim zenmatei.Sonra su gecen malum olaylar silsilesinde memleketten acaip bir talep olunca zenmate e kullanmayi birakmistim.Bayaa yavasladiydi en son.Boyle bir guvenlik riski bilemedim acikcasi.Cevremde kullanan cok zenmate.

Gelen spam mail sayisi 5 kati artti falan desen eyvallahta mail sifrem calindi diyince is cetrefilli boyutlara ulasiyor.Adam senin mailinin sifresini naapsin?Spam falan gonderecek olsa zilyon tane farkli yol var bunun icin.Sen bilgisayarinda keylogger falan var mi diye kontrol et.

Zenmatein memleket subesi gibi savundum valla.Boyle programin calisma mantigini anlamadan etmeden bu benim sifremi caldi diye girince mudahale etme geregi hissettim.Sadece sen deil sittirilyon tane adam kullaniyo bu zenmatei.Bloglar dolusu yazi olmasi lazim sifrem calindi zenmate tarafindan diye.

Yapmayin boyle seyler.

http://www.ghacks.net/2013/07/28/zenmate-for-chrome-is-a-vpn-with-easy-location-switching/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 said:

:) hiç açıkları kullanan gerçek hackerlar dediğimiz insanlar yok dimi :)

"Benim mailimi ne yapsın"
Mantığı ile yaşarsanız siz zaten diyecek bişi yok


Gercek hacker dedigin adamin seninle sosyal bir bagi yoksa senin mailini ne yapsin bir acikla?Massive bi hacking mevzusu vukuu bulmadikca, onda da adam egosunu tatmin edecek zaten sittirilyon tane maili hacklamasi lazim, mail sifreni falan kaybediyosan; ya unutkansin, ya da cevrende maillerini merak eden bi arkadasin var.Adam bilgisayarina yuklemis keyloggeri calmis mail sifreni iste.Zenmateten supheleninceye kadar cevrendekilerden suphelen bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

facebook hesabım ve alt mail hesabım hacklendiğinde uganda ve afrikadan başka bi ülkenin bir ip'si ile giriş yapıldığı maili geldi bana. zenmate kullanmaya başlayalı 2 hafta fln olmuştu. direk dedim aha bu kesin zenmate yüzünden diye.

hatta ekşisözlüğede yazdım. 3 4 kişi daha var farklı dönemlerde zenmate kullanıp facebook, mail hesapları hacklenen. tesadüf olabileceğini düşünmüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...