yav Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ben de size bir tip vereyim, hostes'ten değerlendirme formu istiyorsunuz, verdiği hizmeti öven şeyleri işaretleyip yazıp iade ediyosunuz. sonra gelsin ekstra muamele. çünkü puan topluyolar daha hızlı falan yükseliyolar kurum içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 istanbulbeyfendisi said: Her uçağa binişimde, hosteslerin hiç kimseyi atlamadan herkese standart bir güleryüz takınarak "hoş geldiniz, iyi yolculuklar" demesi hep dikkatimi çekmişti. Bir yolculukta kabin görevlileriyle sohbet etme fırsatım oldu. sordum haliyle yorulmuyor musunuz, olmasa olmaz mı diye. girişte herkesle göz teması kurup, hoş geldiniz faslı yapmak aslında yolcuyu misafir psikolojisine sokmak içinmiş. böyle olunca insanlar koltuğa, ekipmanlara zarar vermiyorlarmış. ayrıca hostesler bu sayede otorite kurabiliyorlarmış, ev sahibi olarak. ben de bu içimdeki eğretilik nerden geliyor diye düşünürdüm, misafirliktenmiş. tuz ve ekmek yedirmeliler binerken, ben onlar olmadan misafir gibi hissetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 monoscope said: Uçağa ve uçaktaki eşyalara zarar vermemek için insan olmak yetiyor ama çoğu bunu bile beceremiyor, daha uçuş esnasında telefonu kapatmak eylemini bile idrak edemeyecek kapasitede insanlar var ve yani o insanlarla aynı ortamda olmak zorunda olmak falan bilmiyorum yani insanlardan hoşlanmıyorum kısacası. ben deli oluyorum ya buna. üşenmeden gördüğümü uyarıyorum. genelde kapatıyorlar. kapatmayanı da kabin görevlilerine söylüyorum, yine kapatıyorlar. bir gün biri inadına kapatmazsa uçaktan attırasım var ama daha denk gelmedi skajldlasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Theridone said: benim hostesin numarasını yazıp verdiği gazeteyi çöpe atan arkadaşım var lan e bunun çeşitli mantıklı sebepleri olabilir sanki çok garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Dworgian said: monoscope said: Uçağa ve uçaktaki eşyalara zarar vermemek için insan olmak yetiyor ama çoğu bunu bile beceremiyor, daha uçuş esnasında telefonu kapatmak eylemini bile idrak edemeyecek kapasitede insanlar var ve yani o insanlarla aynı ortamda olmak zorunda olmak falan bilmiyorum yani insanlardan hoşlanmıyorum kısacası. ben deli oluyorum ya buna. üşenmeden gördüğümü uyarıyorum. genelde kapatıyorlar. kapatmayanı da kabin görevlilerine söylüyorum, yine kapatıyorlar. bir gün biri inadına kapatmazsa uçaktan attırasım var ama daha denk gelmedi skajldlasj yolculuğun ortasında çalan telefon alarmından dolayı menopozun teki uyarmıştı beni. uçak modunu bilmeyen insanlar ölmeyi hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 dasdlasjk şanssız olmuş. ama şunu anlamıyorum. pegasus: "telefonu kapatın" diyor? atlas jet: "uçuş moduna alın" diyor galiba thy: "uçuş moduna alın ve kapatın" diyor şimdi pegasus u anladım, atlas da ok ama thy de dumur yaşıyorum. kapatacaksam niye uçuş moduna alıyorum? uçuş moduna alınca niye kapatıyorum? biri aydınlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 kapatsana bilader sen de telefonu ne diye insanlarin canini tehlikeye atiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bu arada izmirde hala otobuste telefonla konusmak yasak mi o ne guzel bi kuraldi lan, kim akil etmisse yemin ederim dunyanin en huzurlu toplu tasima sistemi izmirde yerlesti. eski ikaruslar haric bildigin kafa dinliyordun cogu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bu arada; http://gizmodo.com/faa-personal-electronics-can-be-safely-used-in-all-pha-1455949764 ne derece doğru acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Dworgian said: dasdlasjk şanssız olmuş. ama şunu anlamıyorum. pegasus: "telefonu kapatın" diyor? atlas jet: "uçuş moduna alın" diyor galiba thy: "uçuş moduna alın ve kapatın" diyor şimdi pegasus u anladım, atlas da ok ama thy de dumur yaşıyorum. kapatacaksam niye uçuş moduna alıyorum? uçuş moduna alınca niye kapatıyorum? biri aydınlatsın Yanlışlıkla açılırsa uçuş modunda açılsın, data gönderimi vs yapamasın diye öyle diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 peki teknik bilgisi olan? yani benim okuduğum kesin kanıt olmasa da, kazaların bu aletlerle bağdaştırılması vs yüzünden "önlem olarak" yasaklandığı? bir de gizmodo makalesi var yukarıdaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Bizim haberleşme hocamız vardı itü'de şimdi bu sene emekli oldu sanırım. Türkiye'de otoriter bir adamdı, turkcell'de çözülemeyen bi sorun olduğu zaman bu herifi çağırırlardı son çare olarak. Onun söylediğine göre öyle telefondan yollanan sinyalin uçak düşürmesi falan mümkün değil. Kule ile yapılan konuşmalara parazit yapar ancak dediğini hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 oha adamlar hostesin numarasını almış... baa bazen hoşgeldiniz demiyolar len asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Wishmaster said: Türkiye'de otoriter bir adamdı, turkcell'de çözülemeyen bi sorun olduğu zaman bu herifi çağırırlardı son çare olarak. istemsiz güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Bir keresinde uçakta hangi takım olduklarını bilmiyorum ama bir spor ekibiyle birlikte İstanbul'a dönüyoruz. Heriflerden biri inanılmaz yavşak bir şey. Hosteslerden biri de esmer ve güzel,tatlı bir hatun. Bu eleman sürekli tepesindeki ışığa basıp hostesi çağırıyordu. Hostes ilk geldiğinde "Naber?" dedi, arkadaşları patladı, kız utanıp kızardı ve "Lütfen butonu gerekli olduğunda kullanın." dedi. İkinci defa bastığında kız kafasını uzattı, istemeye istemeye tekrar geldi. Bu sefer de "Akşam boşsan yemeğe çıkalım mı?" gibi bir şey söylemişti. Atılganlık deyip takdir edesim geliyoooor, anamız bacımız var deyip sövesim geliyor. Arada kaldım sdgkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Laorx said: Wishmaster said: Türkiye'de otoriter bir adamdı, turkcell'de çözülemeyen bi sorun olduğu zaman bu herifi çağırırlardı son çare olarak. istemsiz güldüm Osman Palamutcuoğulları adamın adı. Ekşide falan pek bahsedilmemiş de, sayko bi tip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 hea hatırlıyorum ben onu opal itüde :S anlatıp druuyodu elektronik okuyan bebeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Dersin ortasında bir anda tahtaya ünlü düşünürlerin/bilimadamlarının bir sözünü yazardı. Kim söylemiş bilen var mı falan derdi. Ya da vizenin ortasında Tom Jones falan söylemyip Tom Jones bileniniz var mı falan derdi. Living troll. Bana üstüste teorik sorular sorup hiçbirinden doğru cevap alamadığında "Sen mühendis olmak istiyor musun? Kuyumculuk falan düşünür müsün?" demişti. "Para varsa neden olmasın, düşünebilirim" gibi maddiyatçı bir karşılık vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 DoGMeaT said: sakin olun bence telefon mevzusuna eskiden metroda tramvayda lölö yapıyordu insanlar hatırlatırım,hatta ABS'li araçlarda ha açın konuşun bişi olmaz demiyorum ama,kavga etmeyin,çok sivri olmayın :D Ben buna katılmıyorum abi. Uçakta telefonun bir zararı yok çok yüksek ihtimalle, navigasyonla interfere etse bile çok ölümcül bir durum değil, elektronik bir aletin sinyal ile karışması durumu 1 kere mi ne yaşanmış sivil havacılıkta. Ama bunu ben biliyorum, sen biliyorsun 3-5 kişi biliyor. Uçmaktan zaten tedirgin olan insanlar var, uçuşun başında iniş ve kalkışta elektronik aletler kapalı olsun, cep telefonları uçuş süresince uçuş modunda kullanılsın deniyor ve konu hakkında fikri olmayan insanlar da güvenli uçuşun bu şekilde sağlandığını anlıyorlar. Sonra BİŞEY OLMAZ YA diyen dallamanın biri elektronik aletleriniz kapalı olsun ikazına rağmen kalkış ya da iniş sırasında telefonundan okey oynamaya başlıyor. Bunun bir zararı olmayacağını bilmek zorunda değil herkes, bilenlerin de bilmeyenleri tedirgin etmek gibi bir hakkı yok diye düşünüyorum. Adam akıllı kurallara uyarsın, bir şey olmayacağından değil, etrafındaki insanları tedirgin etmemek adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ihtimal dahilinde olduğu için önlem olarak yasaklanıyor telefon vs. ama çok yüksek oranda düşmeye sebep olmaz diyor aynı uzmanlarda tamamen önlemek için uçaklara mini baz istasyonları oluşturup farklı bir dalga boyuyla sinyal yaratıp, uçağın iletişim sistemi vs.den bağımsız bir hizmet sunulursa sıfır sorun olur diyorlar ama işte firmalar riske etmek istemiyor. (yöntem bu da teorik olarak terimler vs. açıklayamamış olabilirim. uzmanı değilim sonuçta asdf) Teoride aslında bu yöntemle cep telefonu, elektronikler vs. kullanılabilir sorunsuzca diyorlar işte asfasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Xaenin said: bilenlerin de bilmeyenleri tedirgin etmek gibi bir hakkı yok diye düşünüyorum. Tam bir labunya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Yok abi bütün uzmanlar elektroniklerden bir bok olmaz diyor. Telefonunu açık bıraksan zaten çekmez o kadar yüksekte, normal elektronik aletten hiç bir farkı olmuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 UZMANLARI yaa sus allahın eşit ağırlıkçısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Olm lisede seçtiğin bölümle bu kadar iftihar etme lan hayatında başka başarın yok sanar insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 sayısal bir yaşam tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar