Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hosteslerin herkesi gülümseyerek karşılaması

istanbulbeyfendisi

Öne çıkan mesajlar

Her uçağa binişimde, hosteslerin hiç kimseyi atlamadan herkese standart bir güleryüz takınarak "hoş geldiniz, iyi yolculuklar" demesi hep dikkatimi çekmişti. Bir yolculukta kabin görevlileriyle sohbet etme fırsatım oldu. sordum haliyle yorulmuyor musunuz, olmasa olmaz mı diye. girişte herkesle göz teması kurup, hoş geldiniz faslı yapmak aslında yolcuyu misafir psikolojisine sokmak içinmiş. böyle olunca insanlar koltuğa, ekipmanlara zarar vermiyorlarmış. ayrıca hostesler bu sayede otorite kurabiliyorlarmış, ev sahibi olarak. ben de bu içimdeki eğretilik nerden geliyor diye düşünürdüm, misafirliktenmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Uçağa ve uçaktaki eşyalara zarar vermemek için insan olmak yetiyor ama çoğu bunu bile beceremiyor, daha uçuş esnasında telefonu kapatmak eylemini bile idrak edemeyecek kapasitede insanlar var ve yani o insanlarla aynı ortamda olmak zorunda olmak falan bilmiyorum yani insanlardan hoşlanmıyorum kısacası.
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

Yaptıkları işin fiziksel yorulma dışında her hangi bir eğitimsel geçmiş gerektirmediğini ve aldıkları parayı düşünürsen gülümsemeleri doğal.

Ben olsam ben de gülerim.

"Ahahaha gerizekalı 2 tane mühendislik bitirmiş, 2 katı maaş alıyorum. Duty free cabası."

gecen gündüzün yok,çalışma saatlerin uzun,evinden uzaktasın,denyo denyo tiplerle muhattab olyon,belli bir yaştan sonra yapamıyorsun ve o zaman geldiğinde pazarlanabilen hiç bir yetenek kazandırmıyor bu meslek sana

bırak kazansınlar
Sosyal ağlarda paylaş

sadece yolculara değil biz yer çalışanlara da öyleler ve eminim sadece biz bize gülümsüyoruz. yolcular çok garip. misal amerikalı askere amerikaya dönerken sordugumuz birkaç soruya gayet kibar cevap veriyor (adam kendi ülkesine gidiyor yahu) ama tanzanya istanbul washington rotasında uçan türk yolcu ablamız "sanane" diye cevap veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

ben de ankara - antalya uçuşunda bile benle ingilizce konuşmaya çalışan hosteslerden bıktım
bazıları başlarını eğerek selam veriyor, bende aynı şekilde karşılık vermek zorunda kalıyorum sonra :/

zenginlik kanına işlememiş. sana zenginlik öğretebilirim. cüzi bir miktar karşılığında. ; )
Sosyal ağlarda paylaş

valla son izmir seyahatimde (ankara-izmir 19 mayısdı galiba) köpekler gibi yorgunum,(ex) patronlada papaz olmuşum fırça üstüne fırça yemişim o gün.hostes sağ çaprazımda oturan hırtın birini uyarıp duruyor "telefonunuzu lütfen kapatırmısınız" falan diye çoçuk hiç iplemiyor üstüne üflemeler pöflemeler falan dayanamadım artık "hostesi duymadındı tokyo borsasında hisselerin varda onları mı takip ediyosun adamın asabını bozma" falan dedim oo sonrası bir hürmet sorma,beyefendi tamam sakin olun su istermisinizler,yastıklar falan havada uçuşuyor,izmirde uçaktan inerken baya hoşnutlardı neredeyse eşlik edeceklerdi eheh
yada dediler ki bu manyağın,psikopatın suyuna gidelim..

ama hiç bir anlamda tatmin olamadım isterdimki o mal uzatsın konuyu bende o günün yorgunluğunu stresini onda atıyım ama olmadı..

böyle de saçma bi anım işte..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...