Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok Tatmin Oldum.

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

Üst-baş kıyafet ihtiyacım vardı

İşten çıkıp yakındaki bir AVM'ye gittim,Kotona girdim

Çoğunlukla ayakta,koşturmalı bir iş yapıyorum,o yüzden saçım başım hafif dağınık bir haldeydi,ama serseri gibide fln değildim,hafif salaş diyelim.

Kasaya vardığım zaman,seçtiğim parçaları kasiyer kızın önüne bıraktım,gözünün içine bakıyorum,hemen işimi halletsinde eve gidip ayak uzatayım diye. Kız "ya biz ne zaman yemeğe çıkacaz" fln tarzı arkadaşlarıyla laklak ediyordu,e olabilir,o da çalışan bir insan,ama sonuçta bende müşteriyim,işimi gör bende yolumu alayım gideyim

bi 10-20 saniye bekledikten sonra,"Bu kasa kapalı mı?" diye sordum
Anca o zaman bir tepki alabildim kasiyerden,"tabi buyrun" fln demesini bekliyorum,yahut hiç birşey demesin,ama şırfıntı gözlerini devirip sanki bir lütufmuşcasına "Yooooööö" diye cevap verdi.

Olsuuun,canı saolsun,yorgundur,ben çalışan insanlara saygı duyarım,keza hala içimde negatif bir duygu düşünce yok

Kıza sorular soruyorum"hangi karta kaç taksit,vade farkı var mı?" fln tarzı meşru sorular,ağzının içinde yuvarlıyor cevapları,bakmıyor bana,hala arkadaşlarıyla laklak derdinde fln,hatta bir yandan tezgahın ucunda olan telefonunu kurcalıyor,bildiğin takmadı beni,lan patron olsan bu kadar gamsız olmazsın be fln diye düşünüyorum

Neyse ben kibar olayımda o iyice utansın diye düşündüm,kredi kartını ve fişi uzattıgında olabildiğine kibarca "teşekkür ederim,kolay gelsin" dedim,cevap vermemeyi tercih etti.

Birazcık bozuldum doğrusu,mağazanın çıkışına doğru yöneldim

Olsun,herkes terbiyeli yahut kibar olmak zorunda değil,hatta ters günüdür,hastadır,canı sıkkındır,anlarım.
Harbi o gün çalışmak istemiyor olabilir,yinede birlikte geçirdiğimiz o 2 dakika boyunca yalandan bile olsa kibar taklidi yapamıyorsa,ne diye mağazacılık gibi sosyal olmanı gerektiren bir işle meşgul olurki bir insan,biz işimizi doğru yapamadığımızda azarı işi..- DÜT DÜT DÜT DÜT DÜT DÜT DÜT DÜT DÜT DÜT DÜT DÜT , alarmları çıkarmamış mal bebe...

Dönüp gözlerinin içine baktım o kasadaki hatunun,kaşlarımı da çattım,sinirlendiğimi anlamış olacak ki "sorun değil buyrun" tarzı bir işaret yaptı ,uzaklaştım bende,başka dükkanlara doğru yahavleeee,30 saniye sonra koşarak başka bir koton çalışanı yanıma geldi " beyefendi o alarmları almamız gerekiyor,rica etsem beni bi takip eder misiniz?"

Tabi güzelim senin canın saolsun

takip ettim kızı,kasaya döndük,2 tane ürünün üzerinde unutmuş o alarmları,kasada beni uyuz eden kız,hala gözümün içine bakmıyor,hala bir özür dilemiyor,yalandan bir "Kusra bakmayın" dese,anlıyacam,yine yüzüme bakmadan alarmları çıkarıp bana uzattı poşeti
normalde garsona,taksiciye,otobüs şöforüne,ne bilim bana hizmet eden herkese kibar olmayı düstur edinmişimdir,ama gözüm döndü

ve ben de patladım

"Yahu çalışasın yoksa eyvallah,geç depoya orda takıl,ne diye kasada duruyorsun? başka çalışan mı yok ? suratsızlığından anladım yorgun olduğunu,ama bak şimdi benim vaktimi çaldın,üstüne o alarmlar çaldı fln kısa süreli olsada stres yaşattın,mecbur muyum kardeşim böyle bir duruma maruz kalmaya,işinin hakkını vererek yap,hayret birşey yaa"

fln ve birkaç şey daha söyledim

"ne münasebet efenim" diyip kaçtı kız

bende çıktım gittim

bütün bu olanlar 4 dakika fln sürdü,ama benim çok hoşuma gitti
hemen gittim bir sigara yaktım yangın çıkışında

güzel bir gündü.
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

gideri var mıydı panpa önemli olan soru bu

arkamdan koşup gelen kız fare suratlı şirin bişiydi.

o kasada duran ve bana sorun yaşatan sarışın,biraz kokoş,fazla makyaj kocaman taşlı kolye fln tarzı Katana gibi birşeydi. Hani genç kız ama güne giden kadın gibi süslenmişti,o yüzden meeeeeeh,hiç ilgimi çekmedi
Sosyal ağlarda paylaş

tabikisi herkesin zor güünü olabilir,ama o negatif enerjini çevrene dağıtırsan,benim verdiğim gibi tepkileri de göze alman lazım.

hayat zor

bu arada çirkin alarmı diyorsunuz ama bence fare surat kötü birşey değil

şirin mansında,küçük suratlı manasında dedim ben onu

imkanım olsa ısırırdım o fare suratı
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

mutlu son var diye geldim :(

e seni eli boş göndermek olmaz

geçen hafta simit sarayındaki kasiyer kızla ayak üstü muhabbet ettik,en son "tabi tabi sizin işinizde zor valla" fln diyordum,2 tane(1değilbak) üçgen peynir sıkıştırdı kız elime

gülümsedi bile,o kız da fare suratlı ve şirin birşeydi

yeterince mutlu oldu mu sonu ?
Sosyal ağlarda paylaş

abi bilmiyorum,ben burnu suratı gözü fln ufak tefek olan,alnıyla çenesi birbirine yakın olan kızları hep öyle betimliyorum "fare suratlı"

bonus

https://i.imgur.com/MNZMnpc.jpg

bunlar biraz fare suratlı benim gözümde,
tabi o arkamdan "beyfendi,beyfendi" diye gelen koton çalışanı bunlar kadar imba bi hatun değildi ama canı saolsun

ivana sert mesela,benim gözümde at suratlı,ama çirkin diyeni oyarlar,güzel hatun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...