hidan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 beyler size bişey danışcam, iş yerinden bayan bir arkadaşım harici harddiske ihtiyacı varmış,bana sordu tavsiye etceğin bişey varmı diye açıkcası çok hakim değilim konuya genelde WD tavsiye ediyolar bana, ama bir sene olmadan düşürmediğim halde makine öldü diyenlerde oluyo, depolama boyutu olarak çok büyük olmasına gerek yokmuş, fiyat/performans açısından size danışmak istedim, tavsiyelerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 o is konu disi diskisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 wd iyidir. seagate de iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konu harddisk olunca markanin iyi olmasi diye bisey yok, modelin iyi olmasi diye bisey var. Haliyle benchmark sonucu falan arayip ona gore almakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 wd kesinlikle. seagate değiştirmek için geri dönme oranları kıyaslanınca çok daha kötü durumda. wd elements. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Bayan arkadaş ayrıntısı ne kadar gerekliydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 orta duzeyde pahali olani.. hikayesi su..hdd ler mekanik sonucta belli bir malzeme kalitesi var donus vs. bunlarin uretimde belli standartlarin altinda kalanlari toptan ucuza satiliyor bizimkiler de bunlardan yigma alip 100 dolar bandindan satiyorlar.. sg olsun wd olsun 100 150 dolar bandinda aldigin zimbirtilar cok ciddi sorun yaratabiliyor..elimde 2 tb lik 16 tane hdd gecti eksternal wd sg yarisi patladi 1-2 seneye hali hazirda 8 tanesi calisiyor. muhtemel daha pahali olanlardan 10 tane almis olsaydim ayni fiyata hepsinin calisiyor olma ihtimali yuksekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Wishmaster said: Bayan arkadaş ayrıntısı ne kadar gerekliydi :D - karılara bayan mı diyoduk, kadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Onerileri inanilmaz bir saskinlikla izliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Istari said: Wishmaster said: Bayan arkadaş ayrıntısı ne kadar gerekliydi :D - karılara bayan mı diyoduk, kadın mı? Orasi kimin dedigine gore degisiyo da kari diyene direkt okuz diyoruz, orasi sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 karı koca olma tabirindeki karı kim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 di said: Istari said: Wishmaster said: Bayan arkadaş ayrıntısı ne kadar gerekliydi :D - karılara bayan mı diyoduk, kadın mı? Orasi kimin dedigine gore degisiyo da kari diyene direkt okuz diyoruz, orasi sabit. biz medeni kanunun eski halinde evli kadınlara karı derdik. kusura kalma, kıyaslamalı hukukta hala kullanırız. dur lan! yeni kanunda da hala var bu kelime. m.153 ikinci paragraf: bu suretle evlenen kimse sonradan onsekiz yaşını doldurmak suretiyle ergin olur, kısıtlı olmaktan çıkar veya karı gebe kalırsa evlenmenin iptaline karar verilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Wishmaster said: Bayan arkadaş ayrıntısı ne kadar gerekliydi :D düz kullanıcı demek oluo işte. asdklad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Istari said: Wishmaster said: Bayan arkadaş ayrıntısı ne kadar gerekliydi :D - karılara bayan mı diyoduk, kadın mı? hey maşalla. karı ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 hizli birsey alsin benim tavsiyem. Bende var 1tb lik WD. olum gibi yavas 6-7 mb la yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 di said: Onerileri inanilmaz bir saskinlikla izliyorum... izleyeceğine önersen ya bilgilenelim :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Kadin -> bayan -> kari'dan kari kocaya baglayinca geri viteste patinaj cektirenler geldi aklima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Dworgian said: di said: Onerileri inanilmaz bir saskinlikla izliyorum... izleyeceğine önersen ya bilgilenelim :| Yapilabilecek en iyi oneriyi yaptim abi. Markaya degil modele bakin, begendigiz modelin serisinde bir kusur var mi ona bakin. Onun da en guzel yolu benchmark'larina bakmak, review'larini okumak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Dworgian said: Istari said: Wishmaster said: Bayan arkadaş ayrıntısı ne kadar gerekliydi :D - karılara bayan mı diyoduk, kadın mı? hey maşalla. karı ne ya? karı: evli kadın da bayan ne demek onu bilmiyorum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 WD'Nin 2TBlık oalnı var bende. Hiğer bi indirim yakalayıp 270 TLye almıştım sene 2012. Halen o fiyata düşmedi. USB 3.0da var. Şifrelemesi vs de var. Ben memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 abi kullanıcı kadın. öyle benchmark kasmaya gerek yok diye düşünüyorum. bizim kadar zorlamayacaktır performansını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Rotweiler said: WD'Nin 2TBlık oalnı var bende. Hiğer bi indirim yakalayıp 270 TLye almıştım sene 2012. Halen o fiyata düşmedi. USB 3.0da var. Şifrelemesi vs de var. Ben memnunum. geçenlerde hepsiburadadan 279 a mı ne aldım ben de wd 2tb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Istari said: karı: evli kadın da bayan ne demek onu bilmiyorum bak. demagoji yapıosun da, günlük hayatta hukuk diliyle konuşmuyoruz. "sokakta bir kadına karı desen küfretmişsin sayar" diyerek captain obviousluk yapmama gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 of, bayan kelimesinin yapaylığını ve ne kadar eğreti durduğunu belirtmek için bir ironi yaptım, hemen kusursuz insan rolüne büründünüz. tamam ben kabayım, falan filan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ironi yaptıysan "omo hokokto bolo oylo gocoyo" deme işte. öyle yapınca "karı denir işte ne var?" demişsin gibi algıladım ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar