Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 valla btc projesinde iken doğu alman bi abim vardı frank ne öğrendiysem o adamdan öğrendim sağolsun.direktörlükte olmayan evraklar,projeler bize gelirdi önce.bende nasiplenirdim abim sağolsun.saha şefi bile kıskanırdı emenike nerden buluyonuz bu bilgileri diye.iyi adamdı frank vessalam.. birde yine yıllar önce (sanırım 2005) bi iş toplantısı için 2 arkadaş bi otele gitmiştik (joy du galiba lan) aylardan ya kasım ya aralık otelin saunasında otururken 2 alman teyze çırılçıblak gelip yanıma oturdu hey diyerekten.biraz laflayıp kaçmıştım yanlarından niyetleri iyi değil diye şimdi düşünüyorumda hmm aptal frostbite.. kısacası almanları severim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 belli ki seks kölesi yapacaklardı seni, iyi ki kaçmışın kardeşim Allahmuhafaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 konu faşizmden döndü dolaştı sarkık memelere ve gacılara geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 o 'gezizekalı' ya kurban ol sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 "Tatar Ramazan" said: Ee geçen hafta Almanyada yürüyüş yaptılar, İslam Raus diye? O nolacak? Shean said: allah affetsin AJSDFAKJSDAFJSGDFKADJAKDHKAJAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 #removekebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Fistan said: o 'gezizekalı' ya kurban ol sen sdfs fistan yapma :D ben de gezizekalıyım sadece elemanı böyle çağırmak arkadaşlar arasında adet oldu .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 geçen kimdi almanlar nazileri özlemiyor nereden çıkartıyorsun diye. adamlar faşist işte. hep kendimize bok atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 adamlar manyak militarist kafayı yemiş bir prusyalının iradesiyle bu halde olduklarına göre şaşırmamak gerek. alman dediğimiz özelliklerin hepsini bu herif kazandırmış zamanında, aşırı disiplin, çalışkanlık vs. e bu açılardan diğer milletlerden farklı ve başarılı olduklarında üstün olduklarına dair sanrılara kapılmaları çok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Fitbol 90 dakka süren ve Almanların kazandığı bir spordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Aluriel said: #removekebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 topic başlığına bakıyorum, zannediyorum ki büyük bi olay oldu giriyorum "bi tane adam geldi bize sövdü" ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 doğmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 saeros gündemi pek takip ettiğini sanmıyorum. bu bi tane adamın kendinden gaza gelmesi değil. olayın ciddiyetini anlaman için kaynak: http://www.washingtonpost.com/blogs/worldviews/wp/2014/12/08/a-german-political-party-wants-immigrants-to-stop-speaking-foreign-languages-even-at-home/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 adam haklı türkiyedede yalnızca türkiyede konusulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 KidLazer said: saeros gündemi pek takip ettiğini sanmıyorum. bu bi tane adamın kendinden gaza gelmesi değil. olayın ciddiyetini anlaman için kaynak: http://www.washingtonpost.com/blogs/worldviews/wp/2014/12/08/a-german-political-party-wants-immigrants-to-stop-speaking-foreign-languages-even-at-home/ ilk posta koysana abi o zaman nerdeyse olayın ciddiyetini anlayamicaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Through the gates of hell, As we make our way to heaven, Through the Nazi Lines, PRIMO VICTORIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Saeros said: topic başlığına bakıyorum, zannediyorum ki büyük bi olay oldu giriyorum "bi tane adam geldi bize sövdü" ok ERDFSIJAHGSDGGFDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 kendi aralarında kürtçe konuşanlarında başına aynısı gelebiliyor türkiyede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 nerede geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar