Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

almanyada faşizm yine mi doğuyor?

KidLazer

Öne çıkan mesajlar

valla btc projesinde iken doğu alman bi abim vardı frank ne öğrendiysem o adamdan öğrendim sağolsun.direktörlükte olmayan evraklar,projeler bize gelirdi önce.bende nasiplenirdim abim sağolsun.saha şefi bile kıskanırdı emenike nerden buluyonuz bu bilgileri diye.iyi adamdı frank vessalam..

birde yine yıllar önce (sanırım 2005) bi iş toplantısı için 2 arkadaş bi otele gitmiştik (joy du galiba lan) aylardan ya kasım ya aralık otelin saunasında otururken 2 alman teyze çırılçıblak gelip yanıma oturdu hey diyerekten.biraz laflayıp kaçmıştım yanlarından niyetleri iyi değil diye şimdi düşünüyorumda hmm aptal frostbite..

kısacası almanları severim..
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar manyak militarist kafayı yemiş bir prusyalının iradesiyle bu halde olduklarına göre şaşırmamak gerek.

alman dediğimiz özelliklerin hepsini bu herif kazandırmış zamanında, aşırı disiplin, çalışkanlık vs.

e bu açılardan diğer milletlerden farklı ve başarılı olduklarında üstün olduklarına dair sanrılara kapılmaları çok normal.
Sosyal ağlarda paylaş

KidLazer said:

saeros

gündemi pek takip ettiğini sanmıyorum. bu bi tane adamın kendinden gaza gelmesi değil.

olayın ciddiyetini anlaman için kaynak:

http://www.washingtonpost.com/blogs/worldviews/wp/2014/12/08/a-german-political-party-wants-immigrants-to-stop-speaking-foreign-languages-even-at-home/

ilk posta koysana abi o zaman
nerdeyse olayın ciddiyetini anlayamicaktım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...