Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

almanyada faşizm yine mi doğuyor?

KidLazer

Öne çıkan mesajlar

bugün arkadaşla buluştuk üni kantininde.

üninin etrafında 4 tane club var öğrenciler için. dün bunlardan birindeymiş başka bi türk arkadaşıyla.

sigara içmek için dışarı çıkmışlar haliyle türkçe konuşmuşlar. birden yırtık dondan fırlar gibi bi herif fırlamış 30lu yaşlarda bunlara gelip 'burası almanya burada sadece almanca konuşmak zorundasınız' demiş.

bizimkiler afallaşmış tabi lan noluyo diyerek. o sırada burda bi gezizekalı arkadaş var aklındakini söyleyen cinsten:) gelmiş buna 'bu yaptığının yahudileri kesmekten ne farkı var you mf' falan çıkışınca ortalık hafiften alevlenmiş:)

bu beraber club'a gidenlerden biri uzun süredir almanyada yaşıyor üniyi burda bitirmiş çalışıyor vs haliyle almancası anadil kıvamında. demiş sen almancadan başka dil biliyomusun? yok. mesela ispanyaya gitsen nasıl iletişim kurucaksın? diye sorunca bi bocalamış dallama. sonra yok be sivil polisimde falan filan demiş kimliğini göstermiş bi şekilde gitmiş.

hani bakınca yasal bi yaptırımı yok da insanın canını sıkıyor sanki bu çağda böyle şeyler. ha tr'deki olayları gözardı ederek söylüyorum tabiki bunu. avrupanın göbeği yahu bu ha sokakta türkçe konuşmuşsun ha tüm dünyada ortak dil olarak kabul edilmiş dillerden ingilizceyi konuşmuşsun ne farkı var? ha bi ortama girersin o zaman başka bi dil konuşursan ayıptır bunu ben de kabul edemem de iki kişi arasında geçen sıradan bir konuşma yani..

bu da böyle bi anımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

tekil kişi üzerinden yürümüyorum bu gördüğüm en bariz örnek. ancak günlük yaşamında da bunu hissediyosun. pek çok arkadaşım var alman neredeyse hepsinde bi üstün ırk takıntısı var kendini herkesten iyi görme hatta çoğunda bazı ırkları kendilerinden soyutlama gibi davranışlar var. ben hala ortam oluşsa ikinci bir auschwitz vakası ya da benzer bir olay olur diye inanıyorum çünkü genel olarak alman toplumu üzerinde aşırı bir baskı var insanlar üretken ancak hep bir yarış ve ezilme duygusu hakim.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Alman hatununun nesi üstün lan, odun gibi karılar işte erkekleri döven cinsten nerdeyse. zenci merakı başladı bi de şimdilerde aralarında, anca yetiyor demek ki.
Üstün ırk Slavdır kadınlarda, tartışmam bile bunu kimseyle!!

la slavlarda fakirler lan. aç hepsi, almanya, danish, hafif kuzey batı hollanda, kuzeye doğru iskandinavlar. bunların tamamı ırk olarak birbirine yakın değil mi
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

"Tatar Ramazan" said:

Alman hatununun nesi üstün lan, odun gibi karılar işte erkekleri döven cinsten nerdeyse. zenci merakı başladı bi de şimdilerde aralarında, anca yetiyor demek ki.
Üstün ırk Slavdır kadınlarda, tartışmam bile bunu kimseyle!!

la slavlarda fakirler lan. aç hepsi, almanya, danish, hafif kuzey batı hollanda, kuzeye doğru iskandinavlar. bunların tamamı ırk olarak birbirine yakın değil mi

Haaa yakın, İnkalar da Türkmüş sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...