KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 bugün arkadaşla buluştuk üni kantininde. üninin etrafında 4 tane club var öğrenciler için. dün bunlardan birindeymiş başka bi türk arkadaşıyla. sigara içmek için dışarı çıkmışlar haliyle türkçe konuşmuşlar. birden yırtık dondan fırlar gibi bi herif fırlamış 30lu yaşlarda bunlara gelip 'burası almanya burada sadece almanca konuşmak zorundasınız' demiş. bizimkiler afallaşmış tabi lan noluyo diyerek. o sırada burda bi gezizekalı arkadaş var aklındakini söyleyen cinsten:) gelmiş buna 'bu yaptığının yahudileri kesmekten ne farkı var you mf' falan çıkışınca ortalık hafiften alevlenmiş:) bu beraber club'a gidenlerden biri uzun süredir almanyada yaşıyor üniyi burda bitirmiş çalışıyor vs haliyle almancası anadil kıvamında. demiş sen almancadan başka dil biliyomusun? yok. mesela ispanyaya gitsen nasıl iletişim kurucaksın? diye sorunca bi bocalamış dallama. sonra yok be sivil polisimde falan filan demiş kimliğini göstermiş bi şekilde gitmiş. hani bakınca yasal bi yaptırımı yok da insanın canını sıkıyor sanki bu çağda böyle şeyler. ha tr'deki olayları gözardı ederek söylüyorum tabiki bunu. avrupanın göbeği yahu bu ha sokakta türkçe konuşmuşsun ha tüm dünyada ortak dil olarak kabul edilmiş dillerden ingilizceyi konuşmuşsun ne farkı var? ha bi ortama girersin o zaman başka bi dil konuşursan ayıptır bunu ben de kabul edemem de iki kişi arasında geçen sıradan bir konuşma yani.. bu da böyle bi anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 hayır. gerizekalı heryerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Yahudileri kesiyosa np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 aynısını senin anana bacına söyleseler sen ne cevap verirdin? mf falan. yakışıyomu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 yok ya tr de yabancı dil genelde sempatik karşılanıyor. ha biz de de nası denk getiripde şunu iyi bir kazıklarım olayı var. ooo yukarda ana bacı denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Fransuxa said: aynısını senin anana bacına söyleseler sen ne cevap verirdin? mf falan. yakışıyomu hiç? ben o arkadaşın yaptığını savunuyorum diye bişe demedim bu da tabiki yanlış bir hareket ama genelde hep çakır keyfdir belki onun verdiği bir gazdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Hayır. Bunlar sadece k*rtlere yapılırsa faşizm olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 xeske almanca bilseydix diyosun yani hewal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 sonra gelip buraya konu açardık alman faşik domux bana laf attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Bir tane tekil örnekten bir ülkenin faşistleştiği tümevarımı yapılabiliyorsa zaten sigara içenin diline laf edene kadar nice örneklerden varılabilir o sonuca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Ee geçen hafta Almanyada yürüyüş yaptılar, İslam Raus diye? O nolacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 allah affetsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 tekil kişi üzerinden yürümüyorum bu gördüğüm en bariz örnek. ancak günlük yaşamında da bunu hissediyosun. pek çok arkadaşım var alman neredeyse hepsinde bi üstün ırk takıntısı var kendini herkesten iyi görme hatta çoğunda bazı ırkları kendilerinden soyutlama gibi davranışlar var. ben hala ortam oluşsa ikinci bir auschwitz vakası ya da benzer bir olay olur diye inanıyorum çünkü genel olarak alman toplumu üzerinde aşırı bir baskı var insanlar üretken ancak hep bir yarış ve ezilme duygusu hakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 ben almancıları sevmiyorken bir almanın almanya'daki türkleri sevmemesi gayet normal. tabiki almanya'daki her türk köylü değil ama genel olarak çok köylü var orda. yıllarca kalıp ich wochne in berlin diyemeyenler var ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 abi sen şimdi nerden vardın almancılara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Fransada İslam çok hızlı yayılıyor, Almanyada Türkler, Kuzeyde Afrikalılar, İngilterede Pakistanlılar, İtalyada Afrikalılar... Adamlar haklılar gayet yani, ha dünyayı acımasızca sömürerek ve ülkeler arası bu derece kalite farkı yaratarak bu göçü kendileri hazırladılar o da ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 abi o değilde üstün ırktan hatunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Alman hatununun nesi üstün lan, odun gibi karılar işte erkekleri döven cinsten nerdeyse. zenci merakı başladı bi de şimdilerde aralarında, anca yetiyor demek ki. Üstün ırk Slavdır kadınlarda, tartışmam bile bunu kimseyle!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 20 den sonra alman Kadını .... IHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 sizene olm benim için üstün ırklar işte alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 abi türklerde yok mu üstün ırkız anlayışı? bence baya var zenci över gibi kendimizi övmeyi seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 "Tatar Ramazan" said: Alman hatununun nesi üstün lan, odun gibi karılar işte erkekleri döven cinsten nerdeyse. zenci merakı başladı bi de şimdilerde aralarında, anca yetiyor demek ki. Üstün ırk Slavdır kadınlarda, tartışmam bile bunu kimseyle!! la slavlarda fakirler lan. aç hepsi, almanya, danish, hafif kuzey batı hollanda, kuzeye doğru iskandinavlar. bunların tamamı ırk olarak birbirine yakın değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 vivavale said: yok ya tr de yabancı dil genelde sempatik karşılanıyor. ha biz de de nası denk getiripde şunu iyi bir kazıklarım olayı var. trde kürtçe bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 vivavale said: "Tatar Ramazan" said: Alman hatununun nesi üstün lan, odun gibi karılar işte erkekleri döven cinsten nerdeyse. zenci merakı başladı bi de şimdilerde aralarında, anca yetiyor demek ki. Üstün ırk Slavdır kadınlarda, tartışmam bile bunu kimseyle!! la slavlarda fakirler lan. aç hepsi, almanya, danish, hafif kuzey batı hollanda, kuzeye doğru iskandinavlar. bunların tamamı ırk olarak birbirine yakın değil mi Haaa yakın, İnkalar da Türkmüş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 saçma ama gerçek sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar