senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ne kasıntı ya aselsan havelsan da herkes birbiriyle evli çatır çatır çalışıyorlar keza burda da biton evli/çıkan çift var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 voleybolcu kilicdaroglunu acalim biraz da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 alt kattaki kız üst kattaki çocukla nişanlandı çikolata verdiler nikah masasına çağırmasınlar istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Ben gene de aynı yerden sevgili olmaya hayır, evlenmeye ise sakın gözüyle bakıyorum abi.İş yerini geçtim sizin aranızdaki ilişkiyi negatif etkileyecek bir olay bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 senko said: Dworgian said: aynen. işyerinde macera sağlam risk içeriyor. macera için yaşamıyor muyuz dostum. o "macera" seni işinden edebilir, sana azap yaşatabilir ve bu olasılık yaşadığın tekil macera sayısının artışıyla katlanarak artan oranda doğru orantılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Kurumsallığın anlamı isminin, parasının, imkanının büyüklüğünün yanında standart ve adil yapıdır, iç müşteri memnuniyetini tamamlamış olması kısacası Küçük firmalar genelde dış müşteri odaklı olduğundan çok azı çalışan psikolojisi ve imkanları açısından titiz davranıyor. Fakat rahatın, paran ve imkanların iyiyse küçük firmada da devam edilir. Kurumsal firmaya girince bir gün Sydney'de ertesi gün Miami'de toplantılara gitmiyorsun. Misal Koç'un çoğu şirket ismin ekmeğini yiyor. Ya da küçük firmada müşteri odaklıysan özellikle çevren daha geniş oluyor, bir fabrikaya kısılıp kalan 20 senesini yiyen adamlardan olmak da var senelik %10 sürekli ücret artışı ile. Öte yandan "lan bu herif xxx firmasından gelmiş oha" dedirtmek ve geleceğindeki yeni iş görüşmelerinde güven ve koz kazanmak için ise kurumsalın malesef çok büyük avantajı var, o da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ya bizim şirketim zamanında ağzı yanmış karı koca dolandırmışlar zarara uğratmışlar, hiç bahsi geçmiyor ama sıkı bir uygulama var şu anda şirkette, birinci dereceden akrabayı geçtim soyadı aynı olanları bile almıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 İş yerinden hatun bulamayacaksak nerden bulacaz? Sanki sosyal hayat var. Ev iş iş ev döngüsünde millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 içerde tanışıp evlenebilirsin ama biri digerine referans olup işe alamıyo, cogu kurumsalda var bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 chrome said: girişimci, zeki ve girişken biriysen küçük firma, ben hamalım abi diyorsan kurumsal. ahahahahah çok iyi anlatmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Bu arada öyle yazdım diye karşıyım zannedilmesin. Herkes MUTLAKA bir süre bir kurumsal, mümkünse uluslararası, hatta fortune 500'de listelenmiş bir firmada, hatta o firmanın yurtdışındaki ofislerinde falan çalışmalı. Sonra Türkiye'ye gelin, küçük firmaya girin, faydasını görün. Sonra TRye gelip büyük firmaya da girersin gerçi. Avantajları dezavantajları var falan filan. Ama bi süre kurumsalı görmek şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 kurumsal firmalarda şunu farketim bayan erkek dengesi gözetmeden dağıtıyolar personeli kimi birimler kadınlar hamamı bazı katlarda erkeklere tuvalet yetmiyor lavobolara işiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Askere gidenler bedelli çıkanlara laf eder, küçük firmada çalışanlar kurumsalda çalışanlara laf eder. Herkesin saygısı bi kendine var, herkes de en iyisini biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 BulletRide said: "lan bu herif xxx firmasından gelmiş oha" dedirtmek ve geleceğindeki yeni iş görüşmelerinde güven ve koz kazanmak için ise kurumsalın malesef çok büyük avantajı var, o da ayrı şu çok doğru, ben sektörde adı bilinen ve büyük bir firmadayım ama maaş da ona göre, uzun vadede müdür neyin olamayacağıma göre gelen iyi teklif ve orta halli bir firmaya müdür ayrdımcısı kıdemli uzman neyin olup kayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 "roket adam" said: Bu arada öyle yazdım diye karşıyım zannedilmesin. Herkes MUTLAKA bir süre bir kurumsal, mümkünse uluslararası, hatta fortune 500'de listelenmiş bir firmada, hatta o firmanın yurtdışındaki ofislerinde falan çalışmalı. Sonra Türkiye'ye gelin, küçük firmaya girin, faydasını görün. Sonra TRye gelip büyük firmaya da girersin gerçi. Avantajları dezavantajları var falan filan. Ama bi süre kurumsalı görmek şart. böyle bir şey var ama işin aslı iyi yöneticiyle çalışmak bir de çok boş zamanın olup sektörü yukarıdan izleyebilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 bizim değil senin ne bildiğin önemli Xaenin said: Askere gidenler bedelli çıkanlara laf eder, küçük firmada çalışanlar kurumsalda çalışanlara laf eder. Herkesin saygısı bi kendine var, herkes de en iyisini biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 işe başlangıcınız kurumsal olursa daha iyi bu arada, sonra küçük firmada yöneticilik yapıp kurumsala küçük fark etmeksizin müdür olarak gitme şansınız var hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Zikko said: bizim değil senin ne bildiğin önemli Xaenin said: Askere gidenler bedelli çıkanlara laf eder, küçük firmada çalışanlar kurumsalda çalışanlara laf eder. Herkesin saygısı bi kendine var, herkes de en iyisini biliyor. Ben biliyorum zaten ona göre yorum yapıyorum arkadaşa. Ama başkasının yaptığı işi ya da seçtiği kariyer yolunu HAMALLIK olarak genelleyip kendi yaptığı işi ZEKİ, GİRİŞKEN VE GİRİŞİMCİ insanların yapabileceği türden bir işmiş gibi gösteren insanlara da tepkim var. Zeki, girişken ve girişimci insanlar başkalarının seçimlerine karşı bu kadar hıyar, hödük ve saygısız olmaz zira. Göz boyamaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 her türlü işe koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 "roket adam" said: Bu arada öyle yazdım diye karşıyım zannedilmesin. Herkes MUTLAKA bir süre bir kurumsal, mümkünse uluslararası, hatta fortune 500'de listelenmiş bir firmada, hatta o firmanın yurtdışındaki ofislerinde falan çalışmalı. Sonra Türkiye'ye gelin, küçük firmaya girin, faydasını görün. Sonra TRye gelip büyük firmaya da girersin gerçi. Avantajları dezavantajları var falan filan. Ama bi süre kurumsalı görmek şart. Ben yeni çıktım işte o tarz bi firmadan. Fortune 500 türkiye'de son sıralardaydı gerçi ama ihtacatta türkiye'de 163. falandı. Ne yorum yapmak istersin dersen, mnaki diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 1 msg recieved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Xaenin said: Askere gidenler bedelli çıkanlara laf eder, küçük firmada çalışanlar kurumsalda çalışanlara laf eder. Herkesin saygısı bi kendine var, herkes de en iyisini biliyor.Ben kimseye laf etmiyorum, herkes bana saygı duysun kafi. ÖNÜMDE KÖPEK GİBİ EĞİLEBİLİRSİNİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Abi şu değişmez kuraldır. Küçük iş yeri, istediği kadar rahat olsun istediği kadar maaşı çok olsun, istediği kadar iyi müdürü olsun. Patronun kayınçosu, hala oğlu vs. Bi akrabası gelir çat diye üstünüzde ki, hatta size vaadedilen pozisyona çöker ve ne yaparsanız yapın geçemezsiniz onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 ayni mantikla patronu da gecemezsin. kurumsalda yukselip ceo mu olmayi planliyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Valla benim hedefim cto olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar