chrome Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 girişimci, zeki ve girişken biriysen küçük firma, ben hamalım abi diyorsan kurumsal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 750 lira maaşla işe girip, 2 ayda işi öğrenip 1 sene sonra o firmaya rakip olup ayda 20k civarı meblağları gören biri olarak birinci elden söylüyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 en büyük memeliyi seçerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Kurumsalda memeler daha büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 yok ya sadece daha iyi makyaj yapıyrlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 choner said: Nekro said: Turkiyeden bahsediyoruz. Birakalim bu kurumsallik hikayesini. Sartlari degerlendir secimini yap iste mantikli olani. İşte şimdiki şartlarımı değerlendirim yoksa gelecekte olabilecek ihtimallere karşımı şartları değerlendirim onu bilemedim. ilersini de dusun tabi. Ama bos vaatlere de gelme. Patronun bak ilerde soyle olacak, seni su yapacagim, gelecegin cok parlak gibi gazlarına gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 çalışmamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Fistan mesaj kutusu full pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Kurumsal'da çalışıyorum. Converse, parka, tshirt kombosuyla takılıyorum. Selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Kurumsalda yeni çalışmaya başladım. Önceleri serseri motorcu gibi giyinirken gittim kumaş takım elbise almadım kanvas pantolon gömlek güzel bir ceket süet güzel bir ayakkabı falan aldım şu anda bu tarzımı çok seviyorum hanımlar konusunda da hitap edilen kitlenin genişlediğini gördüm egom şişti. Gerçek kurumsal iyidir. Maaşım yüksek, sigortam tam maaştan, normalde aylık akbilden daha fazla yol parası alıyorum, yemek parası da bol keseden. Mutluyum her türlü yüzümde gülücükler açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 16 yaşımdan beri sakal saç trasını aksatamıyorum,her gün tras olmaktan surat goodyear kış lastiği gibi.Aç kalmayacağımı bilsem direk istifa edip sakal bırakırım.Hangisi gündelik hayatına az karısacaksa o işi yap,sen çalıştıktan sonra nasıl olsa yükselirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 abi takım elbiseye takılmayın bu kadar. belli bir zaman sonra alışırsın ayrıca banka ıvır zıvır değilse sakal bıyık traşına da fazla ses etmezler diye tahmin ediyorum. kurumsal iyidir. yapacağın iş bellidir, ekstra iş yaptırmazlar kolay kolay. fakat dışarı çıkacağın zaman mahmut abi ben bi 5 dk çıkıyorum diyemessin, kasıntıya gelemiyosan kurumsal pek yaramayabilir ama ben yaparım disipline, düzene alışırım dersen sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Kurumsaldan şaşılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Liebe said: benim eşim danışman olarak turkcelle gidiyor şu an yırtık pantalonla gelen bile var diyo. Iki sene önce yazın Cuma günleri bermuda şort ile gelmeye izin vermişlerdi. Turkcell iyidir çalışanların bazıları acayiptir ama süper şirket bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Selam, Kurumsal dediğin yapıyı oluşturan insan. Eğer kaprisli ve egolu tiplerden oluşan bir kurumsal yapıya düşersen sinir olursun her gün. Ne kadar tahammül edeceğin veya onlara uyum sağlayacağın ise senin karakterinle bağlantılı. İlla ki kurumsal olunca huzurlu ve düzenli bir çalışma ortamın olmayabiliyor. Daha küçük organizasyonlarda gayet mutlu ve esnek çalışan insanlar var. Birçoğu da daha yüksek maaş için yerinden kımıldamak istemiyor çünkü ayağına sürterek gittiğin nefret ettiren bir çalışma ortamı en kötüsüdür. Yöneticilerin profesyonelliği ve bakış açıları alt pozisyonlara da yansıyor. Eğer dediğim tipte sallamalardan oluşuyorsa hayatta düzelmez o yapı. Ama düzgün, profesyonel insanlar olursa sıkıntı olmaz. Grup firmalarından birinin İK müdürünün yeğeni gelip işe paraşütle girerse ve kısa sürede de seni gelip geçerse insan meşe odunu ile dalmak isteyebiliyor yöneticilere. veya board'dan birinin kuzeninin oğlu/kızı falan da olabiliyor bu kişi. Seni de bildiğine bakmadan ona bağlayabiliyorlar. Nasıl olsa geniş çerçevede sistem yürüyor. Senin ne düşündüğün falan pek takılacak noktada olmuyor. 2 farklı kurumsal yapı içinde çalışan arkadaş ve yakınlarım var. Çektiklerini ve yaşadıklarını görüyorum, onlar da paylaşıyor. Kesinlikle kurumsal denen yapının ne derece sağlıklı işlediği önemli. Gerisi yalan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 vivavale said: abi takım elbiseye takılmayın bu kadar. belli bir zaman sonra alışırsın ayrıca banka ıvır zıvır değilse sakal bıyık traşına da fazla ses etmezler diye tahmin ediyorum. kurumsal iyidir. yapacağın iş bellidir, ekstra iş yaptırmazlar kolay kolay. fakat dışarı çıkacağın zaman mahmut abi ben bi 5 dk çıkıyorum diyemessin, kasıntıya gelemiyosan kurumsal pek yaramayabilir ama ben yaparım disipline, düzene alışırım dersen sıkıntı yok. Abi türkiye'de kurumsal dendiğinde maaşı günüde yatan (aksamadan), sigortası ve primi eksiksiz net üzerinden ödenen oluyor. Şirketlerin 90%'u bunu böyle sanıyor maalesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 monoscope said: gittim kumaş takım elbise almadım kanvas pantolon gömlek güzel bir ceket süet güzel bir ayakkabı falan aldım şu anda bu tarzımı çok seviyorum . böle giyinenler ağırlıkta diyilse kuralına göre giyindim desen de uymuyorsun ortana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Arkadaşlar tavsiyelerinizi tek tek okudum düşündüm sonunda istifa etmeye ve kurumsala geçmeye karar verdim. Burda keyfim kötü değildi ama iyide diyemem. Müdüre durumu açıkladım dumur oldu kızdı sinir oldu kazık attın bize'ye getirdi lafı. AMa ben istifamı verdim bakalım yeni süreçte neler olcak. Herkesin klavyesine sağlık teşekkürler. İnşallah doğru bir karar vermişimdir. Kurumsal dediğim Banka idi. Görelim bakalım ilerde neler olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 hayırlısı be gülüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 hayırlısı olur umarım.acaba geçsemiydim diye sürekli aklının ucunda kalacaktı zaten bence en iyisini yapmışsın geçmekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Esnaf said: hayırlısı olur umarım.acaba geçsemiydim diye sürekli aklının ucunda kalacaktı zaten bence en iyisini yapmışsın geçmekle Evet burdaki herhangi bi sinir olma durumunda öyle düşünecektim. Şimdi diğer tarafta kötü şeyler olursa kalsamıydım da demem umarım. En iyisi hiç düşünmemek galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Bıraksınlar o kazık attın ayaklarını. Onların ellerine fırsat geçseydi neler yaparlardı. İş dünyasında duygusal olmak çok kötü, ben azıcık tecrübemde bile bunu çok iyi anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Bize kazik attin mantalitesi kadar da sacma bir sey yok, babasinin oglu musun nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Valla ikisi de olur alsınlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 takim elbise candir 25 yas ustu icin de keske arada kirli/pis sakal gidebilecegim bi isim olsaydi diyorum bazen, tabii sartlari en az su anki kadar iyi olmasi sartiyla. hatta cok daha iyi olsun lan, en iyisi olsun. kendi isim olsun, cok para kazaniyim cilgin atayim. (evrene mesaj) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar