Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şiştim lan... Bunaldım.

Aceace

Öne çıkan mesajlar

Boş duruyorum ve bu bana çok pis batıyor. Sinirlerim bozuldu lan resmen.

Şimdi durum şu. İzmir'deyim. Yerel bir gazetede çalışıyorum. İstanbul'da ulusal bir televizyonda çalışmaya başlayacaktım ancak hatun kpssyi kazanamadığı için bu seneyi boşta geçirecek. İstanbul'da direk özelde başlayamayacağından korkuyor. Tek maaş ile İstanbul'da yaşamak mantıklı olmadığından 1 sene erteledik. İzmir'de ise haber kaynağı olarak hiç kimsem yok. Kimseyi tanımıyorum. Ofise geliyorum ve resmen mal mal boş boş oturuyorum. Deşifre yok. Gidip yapabileceğim bir olay yok. Diğer muhabirlere telefonla bir yerlerde bişeyler olduğunda telefonla hemen haber veriyolar. Ben ise resmen malak malak oturuyorum.

Bir kaç kere kendi çabalarımla özel haber yapmaya giriştim. 2si gazetenin yayın politikası yüzünden basılamadı. E yerelde hiç haber kaynağı olmadan dakika başı özel haber bulmak imkansız gibi bişe. Çatlıcam lan resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

hayir isin eglencelisi acilde birsey cikmadi git hocalarin hepsiyle tektek roportaj patlat resim cek..seni gazeteci bilsinler..pek severler ole seyleri..

kent ment 1-2 si yayinlanir goturur ellerine verirsin basili zimbirtiyi..sonra senden iyisi olmaz..hastanede azicik giriskensen butun heryeri hallac pamugu gibi attirirsin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...