Aceace Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Boş duruyorum ve bu bana çok pis batıyor. Sinirlerim bozuldu lan resmen. Şimdi durum şu. İzmir'deyim. Yerel bir gazetede çalışıyorum. İstanbul'da ulusal bir televizyonda çalışmaya başlayacaktım ancak hatun kpssyi kazanamadığı için bu seneyi boşta geçirecek. İstanbul'da direk özelde başlayamayacağından korkuyor. Tek maaş ile İstanbul'da yaşamak mantıklı olmadığından 1 sene erteledik. İzmir'de ise haber kaynağı olarak hiç kimsem yok. Kimseyi tanımıyorum. Ofise geliyorum ve resmen mal mal boş boş oturuyorum. Deşifre yok. Gidip yapabileceğim bir olay yok. Diğer muhabirlere telefonla bir yerlerde bişeyler olduğunda telefonla hemen haber veriyolar. Ben ise resmen malak malak oturuyorum. Bir kaç kere kendi çabalarımla özel haber yapmaya giriştim. 2si gazetenin yayın politikası yüzünden basılamadı. E yerelde hiç haber kaynağı olmadan dakika başı özel haber bulmak imkansız gibi bişe. Çatlıcam lan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 e sana neden maaş veriyorlar ki? al fotoğraf makineni çık sokağa. illa bir yerlerde haber vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Çok istersen İzmir'e gelip adam pıçaklarım sana haber çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 sokağa çık abi basmane falan haber kaynıyodur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 adam atılmadığına şükretmio da bunaldım dio ya askadhjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Therıd1 ı pıçaklıyım mesela haber çıkar sana mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 telefon numaranı ver, olay olursa arayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 en son balık gözü foto falan istemişlerdi ve zor durumda kalmıştın. git makinana lens falan bak. hem 1-2 foto çekersin dolaşırken. ayrıca o gün çektiğin fotoğrafları da koymamışsın başlığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 başka iş bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 belediyede çalışanlarla git tanış, yapabiliyorsan ihalelerle ilgili bilgi al falan. kentsel dönüşüm bölgeleriyle ilgili bilgi al, gelecek planlarını sor. bir sürü boş oturup bol bol çay içen memur var git sohbet et sıkıntın geçer en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Masakari said: Therıd1 ı pıçaklıyım mesela haber çıkar sana mis. sen beni pıçakla, sana kama sutra hediye etcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 harbi ha git egenin acilinin onune as boynuna kamerani kimi bulursan cek..yaz gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 ustteki post(Daemiri kastetmistim) u dinle bence mantikli. Esnafi falan gez ekonomi hakkindaki goruslerini sor. Yeni yila giriyoruz 2014 nasil gecmis yeni yildaki beklentileri ne falan bunun gibi seyler haber olur iste gazetede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 acil hikayeleri ilginç oluyor gerçekten. otobüs kazası geçirip acilde birkaç saat kalmam gerektiğinde çok değişik olaylar yaşamış insanlar gelmişti. hatta işçi kazaları revaçta baya gelen işçilerle konusursun, her gün mutlaka birkaç tane geliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 göztepe-karşıya ezeli rekabet vol 123123 haberi izmir takımları niye üst lige çıkamıyor vol 123124 çiğdem ile çekirdeğin amansız savaşına domat ne diyor?konulu haber. abi sana 3 tane haber söyledim.al yap birtanesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 hayir isin eglencelisi acilde birsey cikmadi git hocalarin hepsiyle tektek roportaj patlat resim cek..seni gazeteci bilsinler..pek severler ole seyleri.. kent ment 1-2 si yayinlanir goturur ellerine verirsin basili zimbirtiyi..sonra senden iyisi olmaz..hastanede azicik giriskensen butun heryeri hallac pamugu gibi attirirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 gazeteci dedigin oturmaz..hayat da kimseyi beklemez.. olmadi bir tur da ozel hastanelere at..yayinlatabiliyorsan avantan bile olur belli bir zaman sonra..indirim dir hediyedi onceliktir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 veya git bi restoranda beleş yemek ye burayı tanıtıcam diye asdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Haberini kendin yarat ace. Mesela bir rivayet var amerika'da çift penisli bir beyefendi yaşıyormuş, onun peşine düş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 hatun dediğin karın mı oluyor? kritik hataya kimse dikkat etmemiş. basıp gideydin istanbul'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 ne güzel işler var ya... git örümcek adam çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 polis telsizi dinle, nerde ne olay varsa koş oraya işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 rıdvan'ın dükkana gidip ''izmir'in orta yerinde kaçak elektrik kullanıyorlar'' diye haber yapabilirsin. iyi tutar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
choner Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Nası bi haber arıyosun öldürmelimi yoksa git fakir ailelerden birine ve ya muhtara tanıtaçak birileri var mı sıkıntısa olan falan haber yap belki yardımda gider onuda haber yaparsın herkes kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Rıdonun gay yürüyüşünde en ön safta bayrak salladığı fotolarla bi haber yapabilirsin mesela, Kürdistan gençliği nereye gidiyor!!1 diye dsfsdfsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar