Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Dün izledim şunu ,gerçekten çok başarılı olmuş,hatunun da acayip gideri var bence :D .. Kısaca, Pariste yeraltı mezarlarında hazine arayan bir grup arkeolog gencin başından geçenler fantastik/korku şeklinde anlatılmış.Film komple el kamerası/kafa kamerası ile çekilmiş ki çok gerçekçi duruyor. http://www.imdb.com/title/tt2870612/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 El kamerası olaylarına hiç ısınamadım ben çıktığından beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 bende sevmem normalde de bunda bi güzel olmuş,ortamların dar olması vs konseptine o kameranın dar açısı yeterli gelmiş ve artıları öne çıkmış,olaya realizm katması falan gibi.. neydi o film ilk çıkan el kamerasıyla çekilen düşük bütçeli ormanda geçen film? ondan kat kat iyi bu işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 bunu şimdi izledim. afiş on numara, film de güzeldi. ortamı falan içine çekti, saçma yanları vardı ama çok da düşünmedi. gerdi mi gerdi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 el kamerasıyla çekilen filmlerin sıkı takipçisiyim. bi de içine kapalı ortam girdimi tadından yenmiyor. bu film de başyapıt değildi ama güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 http://www.sinemafilm.org/wp-content/uploads/The-Descent-2005.jpg bu janradan tek sevdiğim film budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 as above so below bundan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 güzelmiş ya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 GERGE said: El kamerası olaylarına hiç ısınamadım ben çıktığından beri. Aynı şekilde ben de hiç sevemedim el kamerası film çekimi işini. Hem adam gibi tadını alamıyorsun, hem öyle ekstradan bir gerçekçilik katmıyor hem de film ucuza gelsin diye maliyetten kısılmış gibi duruyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 tepenin gozleri iyiydi ya, ilk filmdi heralde. bide lanetli tepe nin yeri ayridir bende introsu cok iyiydi http://www.youtube.com/watch?v=2l_b2DvTGzM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 bu film diğer filmler gibi yormuyor çünkü herkesin kafasında kask ve kaskta ufak kameralar takıyolar aşağı inmeden. spoiler sayılmaz o yüzden yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar