Gallant Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 "Additionally, anyone who traded away items in exchange for Steam Gems on the first day of bidding will receive a copy of Counter-Strike: Global Offensive in their Inventory." Simdi bir tane karti bile gem e cevirsek, CS:GO mu geliyor? Oyleyse iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Dünden bahsediyorlar orada. Sorun çıktığı için özür dileme yöntemleri bu sanırım. Şimdi gem yapsakta gelmeyecek yani oyun moyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 ee ben yaptım bana gelmeid, hani bana hani bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Gallant said: "Additionally, anyone who traded away items in exchange for Steam Gems on the first day of bidding will receive a copy of Counter-Strike: Global Offensive in their Inventory." Simdi bir tane karti bile gem e cevirsek, CS:GO mu geliyor? Oyleyse iyiymis. trade yapılmamışsa hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 ya sokacam ama ha, saçma sapan steam maceraları yapacağınıza hl3 yapın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 razzRaziel said: ya sokacam ama ha, saçma sapan steam maceraları yapacağınıza hl3 yapın lan harika bir isyan, destekliyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Sam said: Gallant said: "Additionally, anyone who traded away items in exchange for Steam Gems on the first day of bidding will receive a copy of Counter-Strike: Global Offensive in their Inventory." Simdi bir tane karti bile gem e cevirsek, CS:GO mu geliyor? Oyleyse iyiymis. trade yapılmamışsa hayır. Gem ler trade olmaktan ciktigina gore, patladi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 bana gelmemiş cs go falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 çok leş bi metagame yapmış bu yıl gaben, auctiondaki her oyun bende var zaten size iyi şanslar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Millet 200k gemi nasil toplamis dupe mi hepsi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Satin aldigim gemler icin harcanan parayi geri gondermisler ama gemlerden yaptiim kartlardan gelen parayi silmemisler 7tl+cs go kardayim Var mi csgo isteyen, trade yapariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Normaldir millet deli gibi pazar alisverisi yapiyor, benim de gunlerdir satilmayan itemlerim 2 gecede satildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Dün ben kartları geme çevirmiştim bana niye csgo gelmedi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 lan csgo dediğin 3.75 doalr değeri zaten indirimde, gelse nolur gelmese nolur fakir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Kiskandin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 200k yı nasıl yapmış bu adamlar. 15-20 kartım vardı onlar da anca 0.3k etti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Revangelis said: Kiskandin mi hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 bazı şeyler 100 gem veriyo, steam summer background ve smileyleri falan. bende vardı bi sürü sadece onları çevirerek 9.5k olmuş, zor değil. bunlar 0.03 cent'ti, 100'lerce stoklayanda milyon gem vardır şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 amaç onları eritmekti zaten kartlar az gem veriyor, emot'lar ve wallpaper'lar çılgın atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 stack olsa keşke bu backgroundlar falan inventoryde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 ucuza wallpaper alıyordum, şimdi pahalanacak ya kötü oldu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 3 centten 10cente çıktı en pahalısı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 ben anlamadim bu isi. markette 0.13 TL ye satilan cs go karti 40 gem veriyor. adamlar 280bin gem falan bidlemis. 280bin gem bu hesaba gore 900 tl falan ediyor lan? sat markette materyali onun yerine oyun al 10 tane. not: simdi gordum summer background yorumunu. 0.06 TL 100 gem ise, 168TL ediyor ayni hesap. ok de gene de mantikli degil :P adamlarin bidledigi oyunlar da en pahalisi tas catlasin anca o kadar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 0.03 lük item 100 gem fln veriyomuş emotion gibi. ama yine 280k için 84 dolar gerekiyo. yani hile hurda olmadan imkansız bu işler. dupe fln var heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 0.03 dolarmis, editliyorum. cent degilmis. 3 cent mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar