Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şarap içerken babama yakalandım

Mc_Lovin

Öne çıkan mesajlar

odamda evrak dolabının altındaki kapaklı bölümde her daim bir şişe şarap bulundururum, bazı öğlenler antep fıstığı ve şarapla, bazı öğlenlerse peynir ve şarapla geçiştiririm öğle yemeğini, peyniri de evden getiririm sabah, bir yandan da youtube videosu falan seyrederim yerken, yemekhanede saçma sapan geyikleri dinleyeceğime odamda otururum, şarabı da şöyle bardaklarda içerim, yıkayıp kaldırırım sonra

http://img.thrfun.com/img/077/254/coffee_mug_s1.jpg

bugün gene keyifle bilgisayarımın başında oturmuş şarabımı yudumlayıp fıstık yiyordum, babam DAN! diye girdi odama. kapımı hiçbir zaman çalmaz zaten. elinde tabletiyle geldi, bir şey varmış bana soracağı, ben de dikkat çekmesin diye kahve bardağını saklamadım aceleyle, masanın üzerinde duruyor. sordu soracağını, sonra bardağı gördü, eline aldı kokladı, bana "içki mi içiyorsun iş saatinde" dedi, evet, dedim, yaklaşık yarım saat azarlayıp akıl verdikten sonra gitti. o bana laf sayarken ben de arada "öğle vaktinin benim saatim olduğunu, istediğimi yiyip içebileceğimi, kimseyi rahatsız etmediğimi, asla sarhoş olacak kadar içmediğimi söyledim. ne maaşımı onun ödediğini bıraktı ne bir şey. başkası olsa kovarım, dedi.

canım çok sıkkın. haklı gibi de ama öğle saati benim saatim değil mi yani?
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

haksızsın.
patronun oğluysan işe öğlen falan gitmen lazım. hatta gitmemen lazım. arada uğrasan olur.

bütün konşimentolar benim üzerimde. bunun haricinde sabahtan akşama kadar excel tablolarını ben oluşturup düzenliyorum. bütün uluslararası telefon görüşmelerini ben yapıyorum, babam veya bir başkası bu görüşmelerde bulunmak istediğinde çeviri yapıyorum bi de. utanmasalar şirketin telefonlarına baktırıp çay kahve servisi de yaptıracaklar. bir ara muhasebeye de yardım ediyordum da zorla vazgeçirdim.

toggie said:

Patronun oglu mevkisi sana bu hakkı vermiyor malesef.

iç güveysinden halliceyim işyerinde.

totemic said:

baban çok haklı. sen de babanın işyerinde çalışmanın verdiği rahatlıkla böyle birşey yapıyorsun belli ki o yüzden haksızsın.. başka bir şirkette yap bakalım neler oluyor.. sen stajer kızlara da yazıyosundur eminim.. ''merhaba ben X'in oğluyum burası bizim'' diyerek..

babam haklı. haksız demiyorum. o yüzden gizli gizli içiyorum zaten. o da bir bardak. çok iş yükü var üstümde ama.

geçen aylarda sekreterimi de işten çıkardı. kendi calllarımı bile kendim screen ediyorum. vaziyeti sen düşün.

Remus said:

İslam'ı yayarken şarap mı içiyorsun?

müslümanlar şarap içebilir. sarhoşken namaz kılamazlar ama. içki içmek yasaktır, çünkü içene zararları var faydasına rağmen. ölümcül günah değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...