Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 odamda evrak dolabının altındaki kapaklı bölümde her daim bir şişe şarap bulundururum, bazı öğlenler antep fıstığı ve şarapla, bazı öğlenlerse peynir ve şarapla geçiştiririm öğle yemeğini, peyniri de evden getiririm sabah, bir yandan da youtube videosu falan seyrederim yerken, yemekhanede saçma sapan geyikleri dinleyeceğime odamda otururum, şarabı da şöyle bardaklarda içerim, yıkayıp kaldırırım sonra http://img.thrfun.com/img/077/254/coffee_mug_s1.jpg bugün gene keyifle bilgisayarımın başında oturmuş şarabımı yudumlayıp fıstık yiyordum, babam DAN! diye girdi odama. kapımı hiçbir zaman çalmaz zaten. elinde tabletiyle geldi, bir şey varmış bana soracağı, ben de dikkat çekmesin diye kahve bardağını saklamadım aceleyle, masanın üzerinde duruyor. sordu soracağını, sonra bardağı gördü, eline aldı kokladı, bana "içki mi içiyorsun iş saatinde" dedi, evet, dedim, yaklaşık yarım saat azarlayıp akıl verdikten sonra gitti. o bana laf sayarken ben de arada "öğle vaktinin benim saatim olduğunu, istediğimi yiyip içebileceğimi, kimseyi rahatsız etmediğimi, asla sarhoş olacak kadar içmediğimi söyledim. ne maaşımı onun ödediğini bıraktı ne bir şey. başkası olsa kovarım, dedi. canım çok sıkkın. haklı gibi de ama öğle saati benim saatim değil mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 etik olarak: işyeri kurallarına göre haksızsın ailesel bakarsak: sonuçta patronun baban ve bunun rahatlığını yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Baban haklı net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 kendi işinin patronu ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Patronun oglu mevkisi sana bu hakkı vermiyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 İslam'ı yayarken şarap mı içiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 içki kötülüklerin anasıdır tezi yine doğru çıktı. babandan özür dile, tövbe et.bir daha içme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 baban çok haklı. sen de babanın işyerinde çalışmanın verdiği rahatlıkla böyle birşey yapıyorsun belli ki o yüzden haksızsın.. başka bir şirkette yap bakalım neler oluyor.. sen stajer kızlara da yazıyosundur eminim.. ''merhaba ben X'in oğluyum burası bizim'' diyerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 durun adam öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 is aktini fesh etse tazminat odemez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 içmeden calısılmaz doğru yapmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 haksızsın. patronun oğluysan işe öğlen falan gitmen lazım. hatta gitmemen lazım. arada uğrasan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 içki haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 gayette veriyor baskası olsa kovarım demiş patronun oglu mevkiisi oldugu için kovamamıs işte içmeye devam edebilirsin bir iki daha kızar sonra o da senin sıkıntında gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Aynısını ben burada yapsam ofisin hemen yanında morg var dolaplardan birine gömerler beni herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 bi bardak da içsen kokar lan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 BalisticGel said: Aynısını ben burada yapsam ofisin hemen yanında morg var dolaplardan birine gömerler beni herhalde.. camide mi çalışıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 bence hastane de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Hastanede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 hastane de? devamı nerde cümlenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Black-ice said: hastane de? devamı nerde cümlenin? osmanlıcada ayrı yazılıyormuştuysa belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Ben olsam ceza olarak seni askere gönderirim. Zaten bedelli cıktıktan sonra birşeyler oldu sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 imamizer said: haksızsın. patronun oğluysan işe öğlen falan gitmen lazım. hatta gitmemen lazım. arada uğrasan olur. bütün konşimentolar benim üzerimde. bunun haricinde sabahtan akşama kadar excel tablolarını ben oluşturup düzenliyorum. bütün uluslararası telefon görüşmelerini ben yapıyorum, babam veya bir başkası bu görüşmelerde bulunmak istediğinde çeviri yapıyorum bi de. utanmasalar şirketin telefonlarına baktırıp çay kahve servisi de yaptıracaklar. bir ara muhasebeye de yardım ediyordum da zorla vazgeçirdim. toggie said: Patronun oglu mevkisi sana bu hakkı vermiyor malesef. iç güveysinden halliceyim işyerinde. totemic said: baban çok haklı. sen de babanın işyerinde çalışmanın verdiği rahatlıkla böyle birşey yapıyorsun belli ki o yüzden haksızsın.. başka bir şirkette yap bakalım neler oluyor.. sen stajer kızlara da yazıyosundur eminim.. ''merhaba ben X'in oğluyum burası bizim'' diyerek.. babam haklı. haksız demiyorum. o yüzden gizli gizli içiyorum zaten. o da bir bardak. çok iş yükü var üstümde ama. geçen aylarda sekreterimi de işten çıkardı. kendi calllarımı bile kendim screen ediyorum. vaziyeti sen düşün. Remus said: İslam'ı yayarken şarap mı içiyorsun? müslümanlar şarap içebilir. sarhoşken namaz kılamazlar ama. içki içmek yasaktır, çünkü içene zararları var faydasına rağmen. ölümcül günah değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Black-ice said: hastane de? devamı nerde cümlenin? cami deme, hastane de anlamında yazmış sdfjlhdsljkhsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 şarap mı? http://i.gyazo.com/b9e06a777593d06d3f96557ffbd6b1f8.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar