Mino Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Çok fena yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Benim 7 aylık kedim, arkadaşım da 9 yaşında kedisi zikine takmıyor şu kediotunu. Götlerini dönüp gidiyorlar lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 benim basortulu kedilerime kediotu verip trafoya soktular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 http://www.petshoptaneve.com/images/Entity/Product/big/6140.jpg Spray catnipe tepki vermeyen kedi suana kadar gormedim cevremdeki 11 kedinin hepsinde test ettim deliye donuyor hayvanlar hatta ayni yere surtunmek icin kavga bile ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 biz insanlarada şöyle bişey yapmışlar http://www.theladbible.com/articles/britain-s-first-ever-cannabis-e-cigarettes-are-going-on-sale-next-thursday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 benimki catnip iplemiyor. ne catnip oyuncaklar, ne catnip fisfislar denedim. umrunda olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 deadwoll said: Benim 7 aylık kedim, arkadaşım da 9 yaşında kedisi zikine takmıyor şu kediotunu. Götlerini dönüp gidiyorlar lel. abi bizimki normal bildiğin marul yiyo denesene marul kıvırcık göbek maydanoz fln yedirmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 ahah koskoca kaplanlar çitalar pumalar güzel halı bulmuş ev kedisine dönüyorlar. şu kediler ne yapsa gülüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Güzel paylaşım açıkçası bizim kedide bazen işe yarıyor bazen yaramıyor sanırım cinsine göre yalnız bizde videodaki gibi bulunduğu yerde sürtünme ve dönme şeklinde tepki veriyor. O değilde asıl Dominos'un pizza kutularından çıkan Baharatos'u koklayan pisicik aynı catnip tepkilerini veriyor, böyle bayılıyor ona :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 nerden buluyoz bu kedi otunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 aktarlarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Bazı kediler cidden tınlamıyor bu kediotunu. Benim kedi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Kediotu ve kedinanesi farklı şeyler bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 DoGMeaT said: deadwoll said: Benim 7 aylık kedim, arkadaşım da 9 yaşında kedisi zikine takmıyor şu kediotunu. Götlerini dönüp gidiyorlar lel. abi bizimki normal bildiğin marul yiyo denesene marul kıvırcık göbek maydanoz fln yedirmeyi Boğazına falan yapışır abi. Hele maydanoz bayağı sakat. Benim kedinin yeni favorisi patates bu arada. Çiğ patatesleri sakladığım yere gidip patateslere sürtünüyor, kokluyor, kafasını sokmaya çalışıyor aralarına sdlfkdsng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar