Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 N1000 yanılmıyorsam 6 dolar falan ediyor bir de asdfsda Ya işte bakalım, biraz araştıracağım. Gerçi ingilizce seviyemi yeterli bulmayabilirler istesem bile, yıllardır sadece okumak için kullandığımdan bayağı zorlanıyorum özelikle cümle vs. kurarken. 2 ay önce Yunanistan da bayağı zorlanmıştım uzunca derdimi anlatmam gerektiğinde :D gerçi bir süre pratik yaparak sanırım eksiklikler hemen hatırlanır ya, en kötü kardeşimle zaten evde full ing konuşuruz, hostes vs... bir süre hallederim gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 git lan kaçar mı bu fırsat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 ameriakya avrupaya herkes gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 sen gitmiyosan ben gideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 abi keserler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 bas git. durduğun kabahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 totemic said: abi keserler... Lan neden kessinler. Zaten full haliyle bile tehdit degilsin adamlara sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 6 dolara ucuzmus ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 zaten o yüzden keserler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 barbu said: totemic said: abi keserler... Lan neden kessinler. Zaten full haliyle bile tehdit degilsin adamlara sdf. oha kesmesinler nan simdi dusundum de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 her şey para değil dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 dışarı fialn çıktığında dikkat et, saat filan takma, adamın kolundaki saati çalmak için kolunu bile kesebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 dreagloth said: her şey para değil dark ney? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 kefenin cebi yok be senko.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 büyüyünce öğrenirsin her şeyin para olmadığını, çoğu şey para ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 manyak mısınız abi ne nijeryası? attan inip eşşeğe binilir mi? isterse 15 bin dolar versin. 1 gözüm açık uyuyacaksın sürekli. huzur olmadıktan sonra paranın hiçbir anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Git action olur. Top tüfek al yanında taşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 adamlar eğleniyor aslında http://ayyaantuu.com/wp-content/uploads/2012/01/NIGERIA-STRIKE-1.10.12.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 tam bir '' şimdi götünü kesecegim'' bakışı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 toyota hilux alırsın bir de miss http://1.bp.blogspot.com/-9ZmdtmhX4uw/UIKwxQsgXCI/AAAAAAAAAH4/jmSI5srwCM8/s1600/r30_19120966.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 abi bu araçlardan insurgency de de gördüm. o tepelerindeki roket motoru gibi olan zımbırtı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Kefenin cebi yok, itin kopuğun satırına keleşine eğlence mi olacan para için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 bu dediklerinizin hepsi tr'de doğuda da var, nerde yaşadığınızı unutmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 DarKRideR said: işte o yüzden tecrübesiz, sadece dil ve biraz iş bilen adama o kadar para bağlıyorlar asdfsd şehrin en güvenli yerinde bile beyazsan kaçırılma tehdidin var diyorlardı mesela, hani Lagos'ta belirli bölgelerde deli güvenlik önlemleri varmış ama kafes gibi bir alanda iyi para alıyorsun diye de uzunca bir süre yaşanmaz ya 3 sene önceki ben olsam en azından bir sözleşme süresi boyunca giderdim, ayda alacağın 5000 doların ne kadarını harcayacaksın, o parayı biriktirir memlekete dönerdim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 bildigin roketatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar