fizban Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Hic kullanilmamis. Actik baktik kutuya geri koyduk oyle diyim. Xaty 115 tl demis daha once ayni fiapyattan olur diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Abi balta gibi olacak ama, "neymiş bu yahu" diye bakarken cahil cahil, sıfırı 35 usd iken? http://www.google.com.tr/chrome/devices/chromecast/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Bir de cahil sorusu sorayım; Bu aleti aldık taktık diyelim, home network üzerinde böyle paylaşım ayarları vs açmak, yok port ayarlamak ne bileyim modemde bişiler yapmak gerekio mu? Yoksa direk tak, sonra laptop desktop iphone vs den direk bağlan gibi dumb user friendly mi alet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 tak çalıştır o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Geçen hafta blackfriday indiriminde 23 dolardı hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Google tr'ye gondermiyor ne yazik ki. Amazon da oyle. Dwo gayet dumb friendly diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 iyiymiş yahu. sırf meraktan 60 tl veririm direk "dursun kullanırım belki" diyerekten açılmış kutu olduğu için sıfırından 5 dolar kesip usd de 1 usd = 2 tl kurdan şeyttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 fizban said: Google tr'ye gondermiyor ne yazik ki. Amazon da oyle. Dwo gayet dumb friendly diye biliyorum. ha evet gelmiomuş buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 neyse, benim teklifim geçerli. ölücü evet ama hani acil "aman tanrım almam lazım" demediğim için olmadı giden birine getirtirim ne yapalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 115 tl ye satan adama 60 tl teklif mi verdin abi şimdi sen? eş ile ruh eşi olmuşsunuz yemin ediyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Ebayde 15$ ikinci eli , 60 bile cok da iste :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 adam anında summonlandı sdgsdsagds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 amazon.co.uk'den arkadaş 80 TLye getirtti shipping+ürün. Ama fiyat artmış şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 60$ olur. Kuru 2 den sayar, bir de bira ismarlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 60 usd dediğinde 115 liradan fazla ettiğinin farkındasın umarım karşim skldjaslkj 60 tl olsun, bir de yemek borcum olsun. ürünü teslim alırken 2 laflarız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 bira ısmarlıyor bence fizban daha samimi sdf hayalimdeki gibi olaydı ben alacaktım da ı-ıh değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 hayalin neydi ki abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Bulasik yikuyo falan sanmis da yikamiyo iste. Dwo, 60 usd aliyorum 2 den saydigim icin 5 tl veriyorum. Istersen 10 da veririm HADI YINE IYISIN KOFTE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Şimdi şurada hdd fln almışlığım var senden. Ondan izahat yapayım; Acelem yok bu alet için, ama sayende gördüm güzel bişi gibi, ABD'ye giden gelen olursa getirtirim fln diye düşündüm skladjaskldj :D Ama takipteyim. Akşam daha detaylı inceleyip gaza gelmeyi planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 son fiyatı ne bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 65 lira'ya alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Aleti ben kullaniyorum 1 seneden uzun zamandir. baslica kullandigim sekiller: - Chrome eklentisi ile chrome browser'da tab'i oldugu gibi aktarabiliyorsunuz tv'ye - Chrome eklentisi ile pc'deki yerlesik medya dosyalarini tv'ye aktarabiliyorsunuz, altyazi destegi de var - youtube videosunu direk olarak tvde oynatabiliyorsunuz, ya da youtube'da yaptiginiz playlist'i tv'de calabiliyorsunuz otomatik olarak - telefondan medya dosyasini gonderebiliyorsunuz tv'ye - telefondan youtube ile video acabiliyorsunuz bu arada bunlari yaparken diger pencereleri veya tableri istediginiz gibi kullanabiliyorsunuz, yayin bozulmuyor veya etkilenmiyor. bunlar disinda da bir suru uygulamada kullanilabiliyorsunuz da benim en cok kullandiklarim bu sekillerde. genelde dizi-film izlerken veya muzik kanali yerine youtube'dan yaptigim playlist'i acmak icin kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Xatynin dedikleri. Ustune ustluk hic kablo kalabaligi da yok. Eger tvnizde usb slotu varsa 0, yoksa sadece prize microusb charger. Patiye 100 olur. Daha da inmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 google bunun uzerinden izlediklerinizi gorup sizi takip ediyormus tv ye aktarilan ne varsa google ofisindeki calisanin ekranina stream ediliyormus direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Daha pratik iste oylesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar