Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ttnet pratik çözüm reklamı

Joker

Öne çıkan mesajlar

arkadaş ben böyle şey görmedim. bi siteye girmeye çalıştığımda yönlendirmeyle ttnet pratik çözüm reklamı çıkıyordu. aradım dalgamı geçiosunuz kapatın şunu diye ttneti. kapattılar şimdi hiçbir siteye adres çubuğundan giremiyorum. google'da aratıp öyle girebiliyorum sadece. reklama yönlendirme yapmaya çalışıyor yönlendirme yapılamadı diyip kalıyor.

yemin ediyorum kapatacam interneti. hayatımda böyle rezillik görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk kez btk'ya şikayet oluşturdum. bakalım süreç nasıl işliyormuş.

bu konu hakkında ttnet kayıtlarındaki şikayet numaram : 262694023
konu hakkında sesli görüşmeyi incelemenizde fayda görüyorum.

Teşekkürler
İyi Çalışmalar"">
"İnternetimi kullanırken birden bire girmek istediğim site yerine "ttnet pratik çözüm" reklamına yönlendirildim. daha sonra farklı bir sitede denediğimde tekrar aynı reklamla ile karşılaştım. ttnet benim internetime bir hacker gibi sızarak girdiğim siteleri değiştirmekte ve yasaları hiçe saymaktadır. Bunun hakkında bilgi almak için ttnet müşteri hizmetlerini aradım, ilk önce suçu bana yükleyerek virüs girmiştir gibi beni geçiştirmeye kalktılar, benim olayın farkında olduğumu anlayabilecek teknik yeterlilikte olduğumu görünce baklayı çıkardılar ve tamam reklamı kapatıyoruz diyerek kendi panellerinden reklamı kapatma işlemi uyguladılar. reklam sistemleri bozuk olduğu için reklam yönlendirmesinde takılı kaldı şuanda internete girmeye çalıştığımda siteler reklama yönlendirmeye devam ediyor ama reklama ulaşamıyor. hiçbir siteye adres çubuğuna site link'ini yazarak ulaşamıyorum. ttnet'in bu yaptığı internetime injection uygulamaktan farksız adeta bir hacker kurum halinde çalışmakta. şuan ttnet'e olan bütün güvenim sarsılmış ve manevi olarak çökmüş durumdayım. bunu yapan bir kurum daha kimbilir neler yapıyordur diye durmadan düşünüyorum interneti çok yoğun kullanan birisi olarak paranoyak oldum adeta. bu durumdan ötürü ttnet'in cezalandırılması ve manevi tazminata çarptırılmasını talep ediyorum.

bu konu hakkında ttnet kayıtlarındaki şikayet numaram : 262694023
konu hakkında sesli görüşmeyi incelemenizde fayda görüyorum.

Teşekkürler
İyi Çalışmalar" said:

Sosyal ağlarda paylaş

pulkas said:

dnsleri değiştirdin mi?Modem üstünde static atandıysa dns orayada el atmak gerekebilir.Donanım haberde falan öyle modeme konsoldan erişip müdahaleyle dns değiştirmeyi anlatan bi başlık olacaktı.Modemin marka modeli önemli tabi.

10 senede 1000. mesajım bu oldu.Vay arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

Tam bunu açmaya gelmiştim.
Allah belalarını versin. 3 sattir dns mi temizledim vs. normal yoldan çözülsün diye.
Kuzeni aradım "Abi çağrı merkezine çağrılar azalınca ve arama başına para kazandıkları için illa arayarak çöz diye yapıyorlar" dedi.
Harbiden aradım. Sadece teknik destek alabilmek için 7 kere rakam tuşladım, 3.5 dakika ordan gitti. Bağlanınca bi güzel sövdüm. 3 saniye içinde reklamı kaldırdı. "Niye oldu bu?" diye sorduğumda "Hattınıza reklam atanmış blablabla" dedi. "Neden hattımı benim iznim olmadan ambargo koyuyorsunuz siz? Ben sizi aramak zorunda mıyım? Bu işi bilmeyip sizi arayamayanların Allah yardımcısı olsun" dedim ve aynen yukarıda yazdıklarımı ilettim. Sırf arayalım diye yapıyorsunuz, 3 saattir netimi esir aldınız Allahın belaları diye.
Ya yemin ediyorum, Allah bin belalarını versin. Böyle bi rezillik, artık neye vuracaklarsa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...