Aiko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Esenboğa havalimanından şu adresteki okula http://www.tubiba.com/yucetepe-ilkogretim-okulu/ en hızlı en hesaplı nasıl giderim ne kadar sürer? cumartesi sınav için gideceğim ist'den trafik olur mu ogle vakti ? akşam 5.30'da sınav bitecek 7 uçağına yetişebilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 havalimanından aşti 30dk, ordan taksiyle anıttepe 10dk bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Taksi gerek degil, Asti'den Ankaray'a bin, Demirtepe dugarinda in, hangi esnafa sorsan okulu gosterir. Aksam yetismen garanti degil ama. Ortaokulu o okulda okumustum ben ayrica =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 asti ne ? otobüs mü metro mu ? kaça aliyim dönüş ucağını peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 havalanından belko otobüsleri var belediyenin 8tl aştiye uğrayıp kızılaya kadar gidiyor milli kütüphaneden (kızılay güzergahında) sonra durağı yoksa orda in sonra yürü ya da taksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Asti otobus terminali, Ankara'nin ana duraklarindan. Otobuste indirirler seni orada. Oradan da metroya bineceksin, metronun Demirtepe duraginda ineceksin iste. En rahati bu taksi yapmayacaksan. Benim okulum orasi, biliyorum yolunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 otobüs 45 dk max gidiyor cmts trafik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 GERGE said: Asti otobus terminali, Ankara'nin ana duraklarindan. Otobuste indirirler seni orada. Oradan da Metro'ya bineceksin, Metro'nun Demirtepe duraginda ineceksin iste. En rahati bu taksi yapmayacaksan. Benim okulum orasi, biliyorum yolunu. adam fakir değil otobüsle gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Havaalanindan otobuse binecek, o otobus Asti'de indirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Aiko said: asti ne ? otobüs mü metro mu ? kaça aliyim dönüş ucağını peki ? aşti otogar, belkoair diye servisler gidiyor. 10tl bir ücreti olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 ayrıca demirtepe durağına baya uzak çayyolu metrosuna geçip tse nin oradan inse yürüme mesafesi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 GERGE said: Havaalanindan otobuse binecek, o otobus Asti'de indirecek. yoğğ aştiden kızalaya devam edip hiç durmadan havalanı yapıyor ring şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Kizilay ve Asti'den Cumartesi aksamlari kacta otobus kalkiyor onu ogren, aksam biletini o saatin 1,5 saat sonrasina al garanti olsun diye. 40 dakikada filan variyor ama bir saat sonrasi riskli yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 az daha tarif ederseniz adam sinava girmekten cayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 yok ya ankarada toplu ulşaşım diye bir şey yok bütün duraklar insanın oturmadığı yerlerde utanamsalar otobana durak koyacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Laorx said: Aiko said: asti ne ? otobüs mü metro mu ? kaça aliyim dönüş ucağını peki ? aşti otogar, belkoair diye servisler gidiyor. 10tl bir ücreti olması lazım. 8 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 ben yazmıştım daha önce en çok ben biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 harbi lan kafam karıştı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 rocket science değil abi, 2 tane ulaşım değiştirceksin. sınava gittiğin için yürümekle uğraşma hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Geri dönusu biraz daha gec saate al derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 3 alternatifin var 1)vakti varsa ve az yürüyeceksen şöle yap aşti de in kızılaya geç metroyla ordan da başka bir metro hattı var çay yolu diye ona binip, necatibey durağında in, navigasyonla yürüyerek bulursun okulu 2) gergenin yolu 3) havalnında bindiğin otobüs şöförüne kızılaydan önce nerede indiriyorsanız diye sor milli kütüphane derse, 1 veya 2. maddeyi uygula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 bu arada aşti-çay yolu metro bağlantısı yok di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 yok daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 arkadaş bence ankaraya gelmesin bidaha, kokusunu cıkarttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Ben geri uyumaya gidiyorum asgfkasgda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar