Feamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 lumina telefonumda oyanıyabilirsem tatından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 expler vs olmayacak wog olmayacak, gerek yok grafikleri yeterince güzel, hd modu da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 doğru, grafik olarak bir sorun yok, kusursuz çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Bugün yüce isa versiyonunu oynadım.Milletin ağladığı kadar varmış. Adamlar restoration of erathia'ya yıllardır free olan hd packı ekleyip skimsonic bir launcher yapmışlar,1920*1080 çözünürlük seçip oynanabiliniyor ki free olan hd packde de var çözünürlük değiştirme olayı. Fiyatta 35 lira lol , 10 liraya düşünce eski günlerin hatrına alınır anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Yahu ne aliyorsunuz sizin için patiunderground a attım... indirin oynayın ordan mis gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 hani nerde patiunderground Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 uyuyorsunuz siz yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 yok fappening li yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Editor said: Yahu ne aliyorsunuz sizin için patiunderground a attım... indirin oynayın ordan mis gibi :) Ben almadım bu arada oyunu da patiunderground linki ney :),fappening porti falan ne iş , şu xxx paticikli domain mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 şunu tablette aldım ancak savaş ekranlarında rakibe saldırmaıyorum yahu? alt menüde attack gibi bi seçim yok rakibe tıklayınca yanına vs. yürümeye çalışıyor adamlarım (ranged bile) melee olanlarda adamın etrafında ateş dansı ediyor tıklayınca etrafında gezinio turn bitirio. ancak auto combat yapıyorum combatları geçebilmek için, pc'de böyle değildi sanki? ben saldırtabiliyordum sanki? ekstra not, bir tek mancınık, onager vs. gibi siege weaponları kale surlarına saldırtabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 e öyleydi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 allah aşkına nerde bu pati underground? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Aha buldum, sahibi de editörmüş tahmin etmiştim asdsadf http://paticix.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 scorch said: şunu tablette aldım ancak savaş ekranlarında rakibe saldırmaıyorum yahu? alt menüde attack gibi bi seçim yok rakibe tıklayınca yanına vs. yürümeye çalışıyor adamlarım (ranged bile) melee olanlarda adamın etrafında ateş dansı ediyor tıklayınca etrafında gezinio turn bitirio. ancak auto combat yapıyorum combatları geçebilmek için, pc'de böyle değildi sanki? ben saldırtabiliyordum sanki? ekstra not, bir tek mancınık, onager vs. gibi siege weaponları kale surlarına saldırtabiliyorum. Basılı tutacaksın abi melee saldırmak için, hangi açıdan saldırmak istediğini seçip saldırabiliyorsun ondan sonra. Ben de ilk başta aynı hatayı yapmıştım da, oyunu ilk açtığında çıkan tutorial'da yazıyormuş aslında. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 acayip eşerdim bir anda. 10 dolar vermeye değer mi ? Düzgün çalışıyor mu ipad versiyonu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Bu arada yıl 2017 millet map editor fln. devam ediyormuş. Şöyle bildiğiniz solid, güzel,yeni birşeyler varsa pc'de ona da açığım. http://heroes3wog.net/ciberium-foundry-town-vcmi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Masticore said: acayip eşerdim bir anda. 10 dolar vermeye değer mi ? Düzgün çalışıyor mu ipad versiyonu ? daha geçen ben baktım da, 10 dolar ney abi. bas ilaçlı geç yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 anladilar ki artik eski oyunlar kadar iyisini yapmaya imkan yok isit ve ye modeline gectiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Tam tablet için aradığım oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Su haliyle 5 dolar bile etmez , essek herifler 1 tane bile expansionu dahil edemediler. gogda heroes 3 full expansionlu hali 10 usd ye falan dusuyor bazen , onun uzerine official olmayan hd patchi yapin sonra oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 almayın bunu, expansionlar yok ve rusların yaptığı hd mod 250 kat daha etkili gameplayi rahatlatma açısından. kesinlikle bi deneyin derim https://sites.google.com/site/heroes3hd/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Bright said: Tam tablet için aradığım oyun aynen tablette süper olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 apple store'da var, arada bir kendini kapatıyor ama oynanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Tablet versiyonu benim ipad air de surekli cakiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar