Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Might & Magic Heroes III HD Edition

Wisp

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Bugün yüce isa versiyonunu oynadım.Milletin ağladığı kadar varmış.
Adamlar restoration of erathia'ya yıllardır free olan hd packı ekleyip skimsonic bir launcher yapmışlar,1920*1080 çözünürlük seçip oynanabiliniyor ki free olan hd packde de var çözünürlük değiştirme olayı.

Fiyatta 35 lira lol , 10 liraya düşünce eski günlerin hatrına alınır anca.
Sosyal ağlarda paylaş

şunu tablette aldım ancak savaş ekranlarında rakibe saldırmaıyorum yahu? alt menüde attack gibi bi seçim yok rakibe tıklayınca yanına vs. yürümeye çalışıyor adamlarım (ranged bile)
melee olanlarda adamın etrafında ateş dansı ediyor tıklayınca etrafında gezinio turn bitirio. ancak auto combat yapıyorum combatları geçebilmek için, pc'de böyle değildi sanki? ben saldırtabiliyordum sanki?

ekstra not, bir tek mancınık, onager vs. gibi siege weaponları kale surlarına saldırtabiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

şunu tablette aldım ancak savaş ekranlarında rakibe saldırmaıyorum yahu? alt menüde attack gibi bi seçim yok rakibe tıklayınca yanına vs. yürümeye çalışıyor adamlarım (ranged bile)
melee olanlarda adamın etrafında ateş dansı ediyor tıklayınca etrafında gezinio turn bitirio. ancak auto combat yapıyorum combatları geçebilmek için, pc'de böyle değildi sanki? ben saldırtabiliyordum sanki?

ekstra not, bir tek mancınık, onager vs. gibi siege weaponları kale surlarına saldırtabiliyorum.

Basılı tutacaksın abi melee saldırmak için, hangi açıdan saldırmak istediğini seçip saldırabiliyorsun ondan sonra. Ben de ilk başta aynı hatayı yapmıştım da, oyunu ilk açtığında çıkan tutorial'da yazıyormuş aslında. :p
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...