orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 guvendiginiz, onerdiginiz duzenli, saglikli beslenme listesi gibi bir sey elinizde var mi? tam olarak diyet istemiyorum aslinda. tabii abur cubur da dolu olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 şırdan ye, her derde deva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 abi bir seyi de ciddiye alin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 mevsimindeki sebzeleri yiycen az yağlı pişecek yoğurt et olarakta balık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 istediğin günlük öğün öğün liste mi, neler ne kadar yenir, ne yenirse ne yenmez, hangisi hangisinin yerine geçer, porsiyon büyüklüğü nedir listesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 bir ara ben de araştırıyordum. şu baya makul gelmişti ama bir türlü uygulayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 bu vücut geliştirmeciler ya da düzenli spor yapanlar için. oturduğunuz yerden bu listeyi uygularsanız zayıf ya da hızlı metabolizma sahibi biri değilseniz 1 aya duba olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 doğru öyleydi biraz değiştirip kullanmak lazım. ara öğünden kuruyemişle çikolatalı sütü çıkardın mı normale dönüyor yoğurt ve meyveden birşey olmaz. ana öğünlerde de karbonhidratı azalttın mı tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Black-ice said: bu vücut geliştirmeciler ya da düzenli spor yapanlar için. oturduğunuz yerden bu listeyi uygularsanız zayıf ya da hızlı metabolizma sahibi biri değilseniz 1 aya duba olursunuz. oyle sanirim. ben gundelik yasam icin istiyorum bir program aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Prof Canan Karatayı oku incele yeterli, hakkında atıp tutan kıskanç paragöz diyetisyen/doktorları ciddiye alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Temiz lean protein bol yeşil + meyva, zevk renge sağlık problemine göre sen ayıracaksın kısacası hocam cook your own meal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 çorba sebze et/tavuk7balık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 "Tatar Ramazan" said: Prof Canan Karatayı oku incele yeterli, hakkında atıp tutan kıskanç paragöz diyetisyen/doktorları ciddiye alma. şu. istediğin şey zaten sağlıklı beslenmek, karatay diyeti ile tam da bunu alırsın. adının diyet olduğuna bakma, sağlıklı beslenme kitabı. http://www.idefix.com/kitap/karatay-diyeti-canan-efendigil-karatay/tanim.asp?sid=L58E66ZFZG8GZ5YCYUDO al mesela 7,20 TL bi oku pişman olmazsın. kitabı okuduğunda neyin hangi sebepten zararlı olduğunu ve uzak durman gerektiğini daha iyi anlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar