Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logitech G710+ vs Razer Blackwidow 2014

serjuhan

Öne çıkan mesajlar

Valla ne yanıt vereyim bilemedim ama evet TR'ye geldi. Şu hikayenin akabinde:

said:
4 gün önce Amazon'un stoğunda olmayan Razer Blackwidow'u sipariş etmiştim 90 dolardan. Adamlar estimated delivery için Ocak ayının ortasını tarih vermişlerdi. Dün update geldi 25 Aralık diye. Şimdi bir mail daha geldi ki kargoya vermişler. Ulan nasıl bir firma bu benim aklım almadı. Kargo parası ile birlikte yine bi 120 doları buldu ama olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Razer ve çin malı switchleri...... 2012-2013 sürümünde Cherry MX Blue switchler mevcuttu sonradan çıkan modellerden uzak durmak lazım.

2014 ve Chroma için diyecek pek bir şey yok. Ürün premium değil ki premium fiyat talep edesin; hem malzeme kalitesini düşür, hem Cherry Mx yerine ucuz çin malı switchlere geç (Kailh) hem de fiyatı yükselt. İyi iş valla.

Corsair K70 RGB almak dururken Razer Chroma bedava gelmediği sürece alınıp kullanılacak bir klavye değil.

K70 RGB incelemesi yaptım 2 ay kadar önce buradan bakabilir dileyen ve merak ettiği bir şeyler varsa sorabilir.

Corsair K70 RGB Mekanik Klavye - Red/Brown/Blue - Kullanıcı İncelemesi
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=98009572
Sosyal ağlarda paylaş

NA almadığın sürece sorun olmaz. Ben şuanda K70 RGB Brown - UK Layout kullanıyorum.

TR Layout, UK Layout'un modifiyeli halidir.

Tuş sayısı birebir aynıdır.
Enter büyüktür.
Tek fark P L ve M'nin sağındaki simgeler düzenlenerek yerlerine türkçe karakterler koyulur TR Layoutta, hepsi bu.

ğüşiöç karakterleri kullanılabilir UK Layout sahibiyseniz. UK Layout'ta tuşların üzerinde parantez soru işareti @ vs vardır bu harflere denk gelen yerlerde. Fakat klavyeyi pc üzerinden Türkçe yaptığından dolayı o tuşlar Türkçe karakterleri verir. Haliyle sen klavyeye bakarak yazan biri olmadığın müddetçe seni etkileyen en ufak bir şey söz konusu değildir.

Özetle TR Layout kullanan birisi UK Layout'u gözü kapalı sıkıntı yaşamaksızın kullanabilir.

http://www.pcgameware.co.uk/images/Corsair-Gaming-K70-RGB-Mechanical-Keyboard-illuminated3.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Bende G710+ var, bunu almayın.

Datmin olduğum yönleri;

Mekanik klavye olmasından mütevellit yazım hissi, led aydınlatma güzel bir şey, medya oynatma tuşları ve ses ayar zımbırtısı da iş görüyor.

Datmin olmadığım yönleri;

Lan o keycaplerin dandikliği nedir? Elinizin altında çatur çutur çatlayıp kırılıyor, ölçüler özel olduğu için custom keyset de takılamıyor. Servisinden ücret mukabili tuş istiyorsunuz. (Servis ilgili ama, o güzel)
Sosyal ağlarda paylaş

Corsair ışıklandırmayı becerememiş. Yanlarda falan taşmış ışık hiç hoş değil. Bir de tuşlar yeteri kadar gömülü değil içeri doğru. Ledler falan görünüyor kabak gibi.
Ayrıyetten corsair'in ledlerinin kısa süre sonra öldüğüne dair google ve amazon yorumlarında sürekli şikayet var. Hatta bazı ana renkleri ledler düzgün gösteremiyormuş.

Bir de işinize gelince hemen çin malı bu dandik demek yanlış. Bütün büyük şirketler çinde malzeme ürettirebiliyor(apple vs.)
Ha alman mühendisliği daha iyi tabi orası ayrı konu ama, made in china yazan herşey dandik olacak diye birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Mighty_THoR said:

Elim 710 a gidiyor fiyatı çok uygun.

nesi uygun ya. Amerika fiyatı indirimli 90 dolar. + kdv desen 100 dolar. 30 dolar kargo desen. 130 dolar..300 lira civarı demek. tr de de 360 lira zaten.

ucuz filan değil. Razer da alınıyor bu fiyata, başka klavye de.

yurtdışından aldığın razer arızalandığında çok başın ağrır. ayrıca 130 dolar değil. g710+ fiyatı hemen hemen tam gümrük limiti sınırında, kdvsi filan olmuyor.

http://i.imgur.com/N2QNJu6.jpg?1
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi denedim. Istanbul'a 31,14 USD shipping alıyor. Tax 0. ama toplamda 121,13 USD'ye geliyor.281,76 TL ediyor o da güncel kur ile.

Teknosa'da 359TL. Aradaki fark 77,24 TL sadece. Turkiye'den taksitli alabilirsin. Garantisi USD'den aldığında 2 sene olmayacak, burada destek verseler bile 1 sene. Ama TR'den aldığında kurallar gereği 2 sene.

Kısaca 77,24 TL fark için. USD'den ürün getirilir mi? Tercihe bakar derim. Ama öyle aman aman bir fark yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...