aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 http://media0.giphy.com/media/rl0FOxdz7CcxO/giphy.gif
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Melo'suz çok zor ya. Kadıköy'den nası çıkarız bilmem. Hamitle mamitle dfs.. Berabere kalsak süper olur da, yenilsek bile en kötü 1 beraberlik fark. Gerçi daha çok maç var illa çok puan kaybı olur...
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Belediye aşı ekibi görevde sdafdas
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Gerci kac topcuda fitik cikartti bu kim bilir
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 DoruK said: Red said: arena'da maç melo'yu oynatmaz umarım haftaya. yekta'yı falan salla da melo'suz fener maçı olmaz.odin belani verecek abi biliyodum. özür dilerim ya gerçekten oluyor bu.
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 ayrıca kadıköy'deki maçlardan ben tam olarak ümidimi baros'un direkten dönen topunda kestim abi. direkt 0 puan yani kadıköy.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 FLAŞ!.. Galatasaray Kulübü, yeni yabancı kararının iptali için Tahkim Kurulu'na başvurdu! haaayydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ulan kıçını yırttı gs kalksın yabancı diye, kalktı şimdi itiraz ediyor, para olmayınca yabancı alamayacaksa demek
unity Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Red said: ayrıca kadıköy'deki maçlardan ben tam olarak ümidimi baros'un direkten dönen topunda kestim abi. direkt 0 puan yani kadıköy. +1 baros'un girmeyen topu aciklanamaz.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 ZAAAAAA. Hayir yerlileri de bok gibi. Hamit lobi yapmis yonetimde
fizban Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 applev0dka said: ulan kıçını yırttı gs kalksın yabancı diye, kalktı şimdi itiraz ediyor, para olmayınca yabancı alamayacaksa demekAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA AYNEN BU. paramiz bitti biz alamiyoruz baskasi da almasin :(
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 ama bözöm önömözö kösmök östöyörler sdafasfsa
madcow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 ahah hakkaten para bitmis heralde. huzunluymus ama diger sene kendi takımları aynı haltı yiyenlerin gelip de soyleyecegi bisey yok. bizimkilerde pilan der cıkar isin icinden.
fizban Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 tabi ki herkes cikarina gore konusacak. ama ben burada herkes cikarina gore konusur dedigimde TORK FOTBOLONON ONONO TOKOYORSONOZ OSTO!!!11!!! diyodunuz ehue.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 abi bu geyik hiç bitmesin nolur lan bütün keyfim yerine geldi asdafasaf
madcow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 ben de hala aynı seyi soyluyorum. mallık zaten boyle aptalca bi hareket olamaz niye itiraz ediyolar. takımlar cıkarlarına gore konusuyosa TFF de onları yerine oturtacak gucte olsun. Futbolun bi miktarda olsa duzelmesi icin yabancı kuralının kalkması lazım. ha ama cıkıp da kendi takımın cıkar icin bunu yaparken savunursan sonra baskası kendi cıkarı bunu yapınca baskasına bisey deme hakkın olmaz. Ben galatasarayı bunu yaptıgı icin savunmam. ama gs cıkıp pilan yaptık biz derse de bi besiktaslının gıkı cıkamaz. vardır altında bisey bu arada yabancı sınırı kalkması yabancı alamıycak olsak bile isimize geliyo cunku. var olan yabancılarımızı adam gibi kullansak sınıra takılmadan zaten baya fark yaratıcaz.
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 arkadaşım biz planımızı 5+3 e göre yaptık tarık çamdal ı aldık satalım mı imdi
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 TFF genel kurul yapası böyle oldukça kimseyi oturtacak gücü olmaz, ancak kucaktan kucağa gezer TFF. onun dışında gs zaten plan yapsaydı bu hallerde olmazdı ;) biz gayet de konusabiliriz
madcow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 valla hangi haldeyiz bilmiyorum lider duruyoruk son baktıgımda. ama cıkıp da herhangi bir sebepten sınır kalsın derlerse, kendi cıkarlarını korumaya calısan takımını savunanların diyecegi bisey olamaz. Ben kendi takımımın aptallık yaptıgını boyle bir harekete gerek olmadıgını dusunuyorum. Tabi hala altında bisey olabilir diye bekliyorum. Cunku en buyuk derdimiz mesela bruma'yı oynatamamak. Selcuk kotu oynarken melo-cemali oynatamamak falan. Cok yatırım kenarda oturuyo sınırdan. sadece var olan yatırımlar bile fark yaratır.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 GS plan yaptı diye çıksa 10 kat daha komik olur asdfasdfasd
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 zaten dolu yabanci varken, yabanci alamicaz diy eniye sikayet etsinler? ben bu gecici yonetimin yaptigi hicbi isi anlamadim lan, idare etsin diye hicbiseyden haberi olmayanlar gelmis, sanki biliyomus gibi biseyler yapiyolar, halbu ki gorevleri kisa bi sure isleri yurutmek asdf, sen ne karisiyosun seneye olucak seye.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 ekonomik açıdan dedim. sportif açıdan bizim 8 yediğimiz seneden bile daha kötü bir CL performansı ile 2 sini de yendiği rakiplerinden sadece 1 puan önde bir gs bu sezon başarılı ise tebrikler.
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 yeminle formami yakar turkiyede futbol takibini birakirim bizim yuzumuzden degisirse yabanci kurali. Meh
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Sarı-kırmızılı kulübün bu başvurusunu alınan 14+14 kuralı ile ilgisi bulunmadığı, ancak futbolcu sayısının 28 ile sınırlandırılması konusunda çekinceler bulunduğu ortaya çıktı.Galatasaray, 28 oyuncu sınırının 1 yıl ertelenerek 2016-17 sezonundan itibaren yürürlüğe girmesini talep etti. okudugunuz habere sicayim sizin.
Öne çıkan mesajlar