Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 barbu çek bi sandalye otur, soluklan.
madcow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Ben bagis ve boyle anlasmali mac durumundaki paranin dagitiminin hukuksal sartlari bilmiyorum sen biliyor isen anlat biz de bilelim.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Hukuksal bir durumu yok bu maçın. Ünal Aysal'ın yapıcam dediği bir şeymiş. Bildiğin para toplanıp, yatırılıyor ya onun daha büyük çaplısını düşün. GS yönetim kurulu kararı filan yok diyorlar bu iş için.
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Red said: abi bu adamların sorunu zaten kendilerini geliştirememeleri. bu tarık ben sanmıyorum extradan çalışsın çabalasın. büyük takıma gelen adam geldiği versiyonda kalıyor sdfds semih'e bakıyoruz. sen galatasaray'ın stoperisin yıllardır. insan bi fizik kasar ya. tüy siklet. koray'a bak bi de terminator gibi. semihle yanyana gelsen ya sen bi :D
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Koray çok ağır adam abi. Kas kütlesi vs. iyi kabul ama belki de kısıtlıyor bilemeyiz. Arkasından kaçanları kovalamayı bırak, yeltenemiyor bile ilk depar hamlesi sıfır herifin geri manevrada dshfd. Semih'in fizik geliştirilebilir kabul fakat defans kriteri olarak sadece bundan yola çıktıysak; Demba Ba, Tevez, Almeida hepsiyle gayet güzel boğuştu, büyük maçlarda genelde hata yapan taraf bizde Chedjou oluyor örnek olarak
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Emenike ile boğuşsun yiyorsan. götünü keser.
fenn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Ona da geleck sıra barbu Salı tatil, çarsamba kardan dolyı çalışamadı takım. Bakalım ne yapacaklar. Sergen at üstünde resimler falan koymuş. Bekleyelim bakalım
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 SİVASSPOR: Korcan, İbrahim Öztürk, Da Costa, Cicinho, Ziya, Adem, Kadir, İbrahim Akın, Utaka, Taouil, Aatif. YEDEKLER: Ertuğrul, Abdurrahman, Musa Sinan, Fatih, Hakan, Ümit, Batuhan. GALATASARAY: Muslera, Sabri, Koray, Chedjou, Olcan, Hamit, Selçuk, Bruma, Sneijder, Yasin, Burak. YEDEKLER: Sinan, Telles, Hakan, Tarık, Emre, Pandev, Umut. Sabri dönmüş, Umut/pandev yedek, Burak tek forvet. Olcan mı sol bek, Hamit mi sağ bek de sabri mi solda anlayamadım. Hamit Meloculuk oynayacak muhtemelen, Selçuk'la merkezde. Olcan gene bek olmayı deneyecek. Öyle ise Yasin'in kadroda olması (umut'un yerine) akıllıca olmuş. Başarılar iki takıma da
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 elbette. Olmazsa olmazları bu takımın muslera selçuk melo burak Biri eksildi mi yürümüyor takım. Sneijder bile idare ediliyor bu dördü ŞART ama.
madcow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 yine korkunc basladık. sergen cakal tabi. sol bekimize yuksek yollatırıyo net yiyoruz hucumları.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 GS BALI asdfasd neyse skorda bal yazmaz ama işte lel
madcow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 ahaha yanlıslıkla attık super gol oldu. yasin allahtan burak'a bırakmadı.
madcow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 bizim taraftaki yan hakem gercek korkunc.
fenn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Gol olduğunda, haber veren bi program var mı?
madcow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 one football diye bi app var olcan yine ofsaytı bozdu. koray ytine takip etmedi. bruma calım bile denemeyince averaj altı ince bi topcu oluyo yan hakmlerin ikisi de ayrı korkunc ahah ezberden hava topunda burak varsa faulu yapmıstır diye faul mu calınır. 7. yanlıs faul 5ini yan hakemler verdi
madcow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 ve yalandan gol yedik. boyle ligin bi tarafına koyayım.
Editor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Lan gole gel hahahahaha hahahahaha >:D<
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Haha. Faulle alakası olmayan bir faul ve yedik.
madcow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 gocek ben gs li degilim i kanıtlıycam diye her mac kanser ediyo.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Ahah kampanya hoşuma gitti digiturk play aldım, açar açmaz gol yedik
madcow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 ahah bunlar nası fauller burak'ın dokundugu kendini yere bırakıyo otofaul nasılsa diye
madcow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 ahahaha buna da faul degil dedi e eben.
Öne çıkan mesajlar