forgiver Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 kobra diyo alıyoz tırtıl çıkıyor bizim zenciler
Holy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 O nasıl muslera ya fırında unutulmuş yılbaşı hindisi gibi
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ATLETİCO MADRİD BURAK'I İSTEDİ
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=E-ON0BpNy0U
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27845329.asp 4. yıldız hayırlı olsun
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 şu albayrak tan tiksiniyorum ya.başkanlık seçiminde adam gibi bi liseli seçilsede kıçına tekmeyi vursa şu mafya bozuntusuna
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Tutmuyorum GS'i artik, serefsizlik ornegi bir ziyaret...
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 tesadüf değil ya. aysal'ı bitirdiler işte. artık hükümete daha yakınız. terim-albayrak-tayyo-hamza-duygun
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 hürriyet yorumu: said: Aziz Yıldırım niye gidip biat etmiyor? 1.adam onurlu, eğilip bükülmez.2.FB yi GS nin düştüğü hallere düşürmez.son 15 yıldır FB nin başında,aynı dönemde GS de kaç kişi başkanlık etti. Her gelen içine etti, en çok para kazandıracak kulübün içine edip edip devletin eteği altına sıginmaktan vazgecmediler, hayırsız evlat gibiler.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Adam onurlu'dan sonrasını okumadım.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Red said: tesadüf değil ya. aysal'ı bitirdiler işte. artık hükümete daha yakınız. terim-albayrak-tayyo-hamza-duygun This.
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Melosuz, Selçuk Hamit orta göbekli takımı merak ediyorum. Cemali de yokmuş kadroda.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Ünal Aysal fazlaydı bize. Hükümete LOLOLO çeken, buna rağmen kazanmadık kupa bırakmayan, doğrularına uymayan imparatore'yi şutlayan adam tabi sevilmez, bak otobüsçüye ne güzel çıkarmış takımı padişahın karşısına; işin kuralını biliyor. Mali kurul konuşmasında güzel dedi, ben bu taraftarın başını bi kere eğdirmedim diye. Şimdi ay lav yu hocam, sabri reyiz vs. konuşan şaklaban sırf hükümete yakın diye arabuluculuk yapıyor. Çözüm süreci resmen, Galatasaray'ı hükümete şirin gösterme çabası. Kardeşim lisenin takımı lan bu. Diğerlerine benzemez. Allah belalarını versin
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 aysal daha asil yandaştı sadece onun gidiş sebebi ortamı beğenmemesi adamın zaten her şeyi var hobi olarak girdi bu işe zorun görünce de bıraktı
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Unal Aysal'da salaktı abi,ne derseniz deyin. Belki kişilik,duruş olarak yakışıyordu gs'a ama kurumsallık adı altında kulübü bok etti attı. Herşeyi geçtim antrenör seçimleri baştan(F.T.) sona yanlıştı. FMuhasebecinin dolandırması, Hajrovic olayı bunu kanıtladı.
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/futbol/173537/Olcan_Adin_dan_Saltanat_Sarayi_nda__Kac-Ak__protesto.html olcan kadro dışı kalır artık
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Haha helal valla Bir de şuna bakın. said: Abdurrahim Albayrak, yeni yaptırılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı için de şunları söyledi: "Muhteşem bir köşk, emeğe geçen herkese teşekkür ederim. Özellikle yabancılar çok şaşırdı. Daha sonra yönetim kurulumuzla tekrar Sayın Cumhurbaşkanı'nı ziyaret edeceğiz. Saray ile ilgili yapılan konuşmaların kıskançlık olduğunu düşünüyorum."
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 birde cb metro müjdesi vermiş.ulan cumhurbaşkanı metro müjdesini neden veriyor belediye başkanı ne iş yapar zaten burak ve selçuk tan dolayı kıldım takıma artık iyice kılım bok ettiler takımı
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Yalakadan sanatçı olmaz diyen Kılıçdaroğlu bakalım abdürrahim e yorum yapacakmı.
fizban Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Vergi ile ilgili de talimat vermis lortumuz. Ulan komik de degil ama guluyoruz eheuh
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 vergi borcu sıfırlandı herhalde ama olcan a helal olsun diyorum
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 http://m.radikal.com.tr/spor/bircok_yabanci_futbolcumuz_turk_vatandasi_olmaya_karar_verdi-1259569 Galatasaray'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ziyareti sonrasında Abdurrahim Albayrak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Albayrak, 'Köşkü gördükten sonra birçok yabancı futbolcumuz da Türk vatandaşı olmaya karar verdi' dedi.
Öne çıkan mesajlar