Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hürriyet yorumu:

said:
Aziz Yıldırım niye gidip biat etmiyor? 1.adam onurlu, eğilip bükülmez.2.FB yi GS nin düştüğü hallere düşürmez.son 15 yıldır FB nin başında,aynı dönemde GS de kaç kişi başkanlık etti. Her gelen içine etti, en çok para kazandıracak kulübün içine edip edip devletin eteği altına sıginmaktan vazgecmediler, hayırsız evlat gibiler.
Mesaj tarihi:
Ünal Aysal fazlaydı bize. Hükümete LOLOLO çeken, buna rağmen kazanmadık kupa bırakmayan, doğrularına uymayan imparatore'yi şutlayan adam tabi sevilmez, bak otobüsçüye ne güzel çıkarmış takımı padişahın karşısına; işin kuralını biliyor.

Mali kurul konuşmasında güzel dedi, ben bu taraftarın başını bi kere eğdirmedim diye. Şimdi ay lav yu hocam, sabri reyiz vs. konuşan şaklaban sırf hükümete yakın diye arabuluculuk yapıyor. Çözüm süreci resmen, Galatasaray'ı hükümete şirin gösterme çabası. Kardeşim lisenin takımı lan bu. Diğerlerine benzemez. Allah belalarını versin
Mesaj tarihi:
Unal Aysal'da salaktı abi,ne derseniz deyin. Belki kişilik,duruş olarak yakışıyordu gs'a ama kurumsallık adı altında kulübü bok etti attı. Herşeyi geçtim antrenör seçimleri baştan(F.T.) sona yanlıştı. FMuhasebecinin dolandırması, Hajrovic olayı bunu kanıtladı.
Mesaj tarihi:
Haha helal valla

Bir de şuna bakın.
said:
Abdurrahim Albayrak, yeni yaptırılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı için de şunları söyledi:

"Muhteşem bir köşk, emeğe geçen herkese teşekkür ederim. Özellikle yabancılar çok şaşırdı. Daha sonra yönetim kurulumuzla tekrar Sayın Cumhurbaşkanı'nı ziyaret edeceğiz. Saray ile ilgili yapılan konuşmaların kıskançlık olduğunu düşünüyorum."
Mesaj tarihi:
birde cb metro müjdesi vermiş.ulan cumhurbaşkanı metro müjdesini neden veriyor belediye başkanı ne iş yapar

zaten burak ve selçuk tan dolayı kıldım takıma artık iyice kılım bok ettiler takımı
Mesaj tarihi:
http://m.radikal.com.tr/spor/bircok_yabanci_futbolcumuz_turk_vatandasi_olmaya_karar_verdi-1259569

Galatasaray'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ziyareti sonrasında Abdurrahim Albayrak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Albayrak, 'Köşkü gördükten sonra birçok yabancı futbolcumuz da Türk vatandaşı olmaya karar verdi' dedi.
  • Yeni Oluştur...