Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 3


SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Diğer konu 100 sayfa oldu, burdan devam.

applev0dka said:

Katılıyorum abi zaten durumu gs özelinde demedim yani. Şuan en en gündemde örneği gs diye o örneği verdim.

Zamanında fenerde brezilya'lı lobisi vardı, onu dağıttılar bi nefes aldılar, bu kez emre-volkan lobisi başladı falan.

gs'de suan selcuk-burak'ın başını çektiği oluşum tehlikeli oluşum yani onu demek istiyorum. Profesyonellik zayıf oldugu için oluyor bunlar.

Bu kadro yapısında en az bundan etkilenen Beşiktaş, yaşlar birbirine yakın, herkes kardeş gibi Biliç abileri gibi falan.
Mustafa sakatlanıyor Biliç izin alıp sahanın ortasına kadar gidip oyuncusuna bakıyor, forvetler kendi gollerinden cok forma rekabeti yaptıgı diger forvetlerin golüne seviniyor.

gs'nin bunu yakalaması gerek, ama 2-3 adam yollamadan olmayacak gibi duruyor.



Selçuk ve Burak'ın kellesi gitmeden düzelmez. Fenerin volkan - emre ikilisi neyse bizde de bunlar aynı.

Ulan 1 haftada ne değişti de boş kaleye gol atamayan burak ceza sahası karambolde topu füze gibi tamamlayarak gol atıyo fln?


Çok fazla paralar veriyoruz haketmeyen adamlara. TÜrk futbolunun en büyük problemi bu.

Kendini bişey zannediyo bizimkiler, sonra sneijder gibi adamlar bunlardan daha fazla alınca tribe giriyolar.

Ulan adam sneijder, sen kumda oynarken avrupada top oynuyodu bu adam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Onun sebebi taaa alt yapıdan kaynaklanıyor. Bizim özkaynak düzeninde futbolcu eğitilmiyor, sadece futbol öğretiliyor.

Şu ülkenin en düzgün spor yorumcularına bak hepsi eğitimli adamlar, programlar düzgün falan. Diğer programlar kaos, neden ? Eğitimsiz futbolcu eskileri.

Beşiktaş'ın 90 jenerasyonu kimi İşletme okudu, kimi mühendislik kovaladı, hepsi Üniversite'ye girmiş adamlar Metin-Ali-Feyyaz.

Suan ülkede Metin Tekin'in oturaklı,sakin tavırlarını sevmeyen var mı ?
Bir de konusmayı beceremeyen futbolcu eskilerinin yorumlarını al yan yana koy fark cıkar ortaya.

Fikret Orman'ın bu konuda bir projesi var bakalım stad biterse halleder umarım. Alt yapı oyuncularına eğitim vercek kolej tarzı bir oluşuma gidilecek.

Hem profesyonellik öğrenirler böyle hoca baltalamazlar, hem emre-volkan gibi barzo olmazlar, olayın spor oldugunu bilip ona göre oynarlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

burak nadir de olsa alkışlanıyoruz demiş ya götümle güldüm.

ulan şerefsiz. sen 2 senedir şu akhisara oynadığın topun yarısını oynamadın hiç. bak gol atmasından bahsetmiyorum. bir futbolcunun yapması gereken standart olanı yaptığı için bi de artislik yapıyor. tabi koşacaksın lan her maç. tabi yanındakine adam gibi pas atacaksın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Burak'ın Akhisar maçındaki performansı Umut ile oynaması veya markaja çok tutulmaması gibi sebeplerle açıklanamaz. Adam bildiğin topla ilk temas ettiği an ile kaybettiği an arasında 0.5 saniye olan bir herifken, top dağıttı, adam geçti, doğru pozisyon aldı falan.

Ya da Selçuk kondisyon olarak yine boktan olsa da kapmadığı kadar top kaptı, rahat oynadı orta sahada, üstelik Melo'nun yardımı olmadan.

Hani illa ruh ile canla başla oynamak için sevdiğin taktikle ve hocayla mı oynaman lazım? Sırf şu dingil zihniyetleri yüzünden bile iyi oynasalar da ayar oluyorsun, elde değil. Hamza hem bu padişah ekolü adamları hoş tutup, sürekli istedikleri gibi oynatacak hem Melo ve Sneijder'in egosonu da yüksek tutacak, hem Bruma'yı kazanacak. Zor valla. Becerirse zaten Beşiktaş ile kapışabiliriz ama zor.

Dzemaili bu hafta dönüyor, muhtemelen şu an yalancı bahar olduğundan arayan pek yok fakat Melo ile oynaması gereken bu arkadaştır. Ama Selçuk Paşa oynar artık kafası kopsa bile
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray hem kadro olarak hem oyuncuların tavırları kişilikleri olarak hamza'nın herkesi kazanması imkansız neşteri bir yere vurması lazım öyle oluncada kadrodan verim alamıcak sonra oynatmadıklarını neden oynatmıyorsun diye basın onu yiyecek sonra kaos .En temelden bir takımında bu kadar bek olur mu arkadas 6 tane faln oyuncu heralde bek oynayabilecek.Simdi avrupa falnda hafta da bir mac yarıdan sonra kadroyu daraltması lazım ama nasıl dagıtır onu bilmem.Maasların dengesizligi ayrı bir konu bence en mantıklısı maası yuksek olanları bedava yollamaya calısmak maas dengesini sagladıktan sonra işler yavas yavas duzelir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adaletsizlik yok ki abi maaşlarda? Olmasın diye zaten kulübün anahtarını vermediğimiz kaldı bir tek. Asgari maaş 1 milyon euro anasını sattığımın yerinde.

Hamza zaten mesajı verdi, 22-23 kişiyle devam edecek. Ki bunların da en az 20'sini burada aşağı yukarı herkes yazar, çok da zor bir durum değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sdjhfkjds taktiksel.

sneijder yüzünden performansı düştü. akhisar maçında melo'nun yerine oynadı it gibi top kaptı. hani mevkisi değildi lan orası.

burak mançini beni kanatlara koyuyor diye ağladı. terim onu kaç defa sola veya sağa çekti drogba varken. akhisar maçında da ileri uç hariç her yerde oynadı. gayet güzel oynadı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...