Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

e yuh


Dynun

Öne çıkan mesajlar

12-1 arası videoyu paylaşanları vs. de tib'e, ihbarweb'e falan hep linkledik. Denk gelirseniz siz de yapın.

Kızın Facebook'ta açıklaması var, denk gelirseniz okuyun. Paylaşmayın profil vs. de zaten arasanız bulursunuz rahat ismini vs. de, şahsen üzüldüm.

Bu 90'lardan sonra niyeyse yeni nesil çocuklar, ülke fark etmeksizin aşırı salak oluyor. Çok ufak bir yüzde ciddi anlamda 3 gr akla sahip oluyor. Özellikle 2000 sonrası nesil ciddi anlamda çok salak yetişiyor. Bu kızda işte ergen salaklığının, aşırı özgüven ve dünyayı ben yarattım kafasının kurbanı olmuş belli ki. Cidden aslında çocuk oldu mu TV'den PC'den izole tutacaksın uzun bir süre ya da baskıyla minimum düzeyde vs... Yoksa durmayacak bu salaklaşma evresi

Erkek olan safkan orospu evladı zaten konuşmaya gerek yok. Kızın anlattığına göre özet geçmem gerekirse;

said:
okula yeni geliyor. bununla yakınlaşıyor. sürekli üzgün takılıyor. kız soruyor neyin var vs. işte kız arkadaşımdan ayrıldım vs. böyle şu kadar yıllık, böyle şu kadar seviyordum öldüm vs. Sonra oradan işte kız acıdım, benle çok konuşuyordu ben de onla takılmaya başladım bir süre sonra çıkmaya başladık vs. diyor.

Sonra işte çok seviyorum ayakları vs. bir gün kuzenlerinin boş evine götürüyor kızı vuruyor işte. kız işte "ilkimdi, çok seviyordum vs. klasik ölene kadar birlikteyiz aşkım kezbanı" kafasında işte ve iş bittikten sonra da ne oluyordu hatırlamıyorum telefonuna bakıyor çocuğun ve ayrıldığını söylediği kızın fotoğrafları.

soruyor vs. tartışıyorlar, kız anlamış orada mallığını da işte yine alttan aldırıyor çocuk vs. yarın konuşuruz diyor ama hiç konuşmuyor çocuk yanına gelip. 1 hafta sonra okulda erkekler gelip video varmış vs. muhabbetleri döndürüyor ki kız okuldan falan da ayrılmış. Başka okulda da mı ne devam etmiş.

Sonra öğreniliyor işte bu orospu evladı çocuk videoyu başkalarına parayla satmış. İfşa edende kendisi falanmış. O dönem 7 kızla takılıyormuş vs...


Kız üstüne ergenlerin net fenomeni mi neymiş. Yarı ünlü aralarında yani işte yayıldı mı zaten kıskanç ergenler vs. iyice sikiyor, ediyor derken bunalıma girme aşamasına geliyor.

İntihar etti diye haber çıkmıştı 11 gibi de yalan olduğu ortaya çıktı. En sonunda ama oraya varacak, korumak gerek kızı çünkü çok kırılgan bir yaşta.

Yaşını almış, hayatı az çok yaşamış çok fazla insan hem facebook hem de twitter'dan kıza deli gibi destek çıkıyor ama kendi yaş grubu resmen intihar etsin diye kasıyor. Leş bir durumda var yanı ortada...

Çocuk zalimliği cidden çok leş bir şey, yaşları arkada bıraktıktan sonra iyice anlıyorsun ve pişman oluyorsun genelde ama iş işten geçmiş oluyor...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 aptal ergenin yediği bok amma yankı bulmuş lol.
bi de aptallıklarından bundan haberi oldu insanların, bilinmedik ne dolaplar dönüyor onları hayal edin şimdi.
daha yeni ilkokula başlayan çocukların ağzında, bizim bile etmeyeceğimiz küfürler varken şöyle haberlere şaşırıyorsunuz yani.
boşuna demiyoruz bu devirde çocuk yapmak büyük cesaret diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wot yazdığım için tahminen okumadınız arada ama nete videonun düşmesini sağlayan erkek, hatta videoyu bayağı bir kişiye satmış. Kızı ifşa edende yine aynı eleman. Yaptığı safkan orospu evlatlığı kısacası.

burada temel ergen sorunu işte kendini kameraya çektirmek. ergen güveni oluyor o yıllarda "AŞHKIM ÖLENE KADAR BERAHBERİZ" kafasıyla vurdum duymaz takılıyorlar kızlar işte... çok oluyor dünyanın her yerinde ama halen uslanmıyor ergen aptallar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:
İntihar etti diye haber çıkmıştı 11 gibi de yalan olduğu ortaya çıktı. En sonunda ama oraya varacak, korumak gerek kızı çünkü çok kırılgan bir yaşta.

Ne intiharı ya, kızın umru değil twit atıyor hala baksana, en kötü semt-şehir değiştirirler veya özel okula verirler kızı olmadı adını değiştirirler popisi bitmezse. Sizler daha çok drama yapıyorsunuz valla. Ailesi de arkasında duruyormuş kızın yani kesecek biçecek Doğulu tipler de değiller.

Asıl oğlan salaklığına doymasın videoyu dağıttığı için, ıslahevinde tuttururlar ona.
Gerçi ailesi yalvarır savcıya evlencekler ilerde cartcurt diye ve içeri de girmeyebilir. Görüyoruz işte ATVdeki o sabah programında 14 yaşında kız elinde bebeğiyle çıkıyor, babası evlenecekler diye savcıyla konuştuk diyor ve damada bi bok olmuyor TRde.

Yani alan memnun veren memnun, drama yapan üzülen sizlersiniz asıl lel
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...