K_arslan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Türkiye ve Uluslararası Turnuvalarda Başarıyı Birlikde Yakalayalım.Kendine güvenen, benden iyisi yok diyen, benim de bir takımım olsun diyen arkadaşlara sesleniyoruz. > Dota 2 > Special Force 2 > LEAGUE OF LEGENDS > STARCRAFT 2 > HEARTHSTONE > COUNTER-STRIKE NGW Game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 metin2 takımı yokmu,efsunlu pabuçlarımla taşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 mest eden profosyenel pabuçlarımı giydim bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 çok profesyonel gördüm sizleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 maaş ne kadar? ssk'yı asgariden mi yatırcaksınız, maaş üstünden mi? özel sağlık sigortasının kapsamı ne bireysel emeklilik var mı fazla mesai ücreti var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 prim olucak mı çok kill alan ile az kill alan arasında bi fark olması lazım, yoksa nerde kaldı proluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 BİRLİKDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 LoL takımına bakınırdım ama rusya serverına geçtim ya. Türkiye server'ına yeniden geçmek uğraş. eu, tr ve rusya da diamond 2'ye kadar ulaşabildim sırf. Bu da başarı. sdfgopksfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Starcraft oynayan var mi? Su GM olan cocugun elinden tutun da yetenekli biri kaybetmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_arslan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Trol hiç bitmez ..bitmeyecek de sıkıntı yok. sc2 oynayanda eskisi kadar yok fakat genede bir sc2 teami kuruluyor ve ilgili kişilere ulaşması önemli. Kaan ,Furkan için elimizden geleni yapacağız . Dia ve üstü oyuncular ilgili iseler benimle irtibata geçe bilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 furkan kim be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 ? dedelerden furkan mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Oce4n said: furkan kim be... Ilk 100'de olan tek Turk GM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Olm önce lisedeki Türkçe derslerini verin lan. Yazı yazmayı beceremeyen tipler hep az zekiler sdgsgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 İnterneti gören masum köylü gibi kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar