vaperon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Size de birşey beğendirilmiyor ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ne koyduk be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 özette sıkıntı var ya, ben de birine izletmeye kalktım, tüm maçı koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 güzel maç olduysa demek ki ibret alınsın diye koymuşlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 özette izledim velinin gole cenk tosun ne sevinmiş adam kendi attıgı gole böyle sevinmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Peksimet'in tek ihtiyaci boy abdesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Theridone said: Peksimet'in tek ihtiyaci boy abdesti. adamın babası imammış köyün imam mi düşün adam alkol hiç içmemiş sirozdan ölmüş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 oldun said: özette izledim velinin gole cenk tosun ne sevinmiş adam kendi attıgı gole böyle sevinmemişti. demba ba'da cenk tosun'un gole aynı şekilde sevinmişti. işte böyle böyle başarı gelecektir. ayrıca her antreman sonrasında cenk ile ba özel çalışıyorlar dikkat edin son 2 maçta tosun'un attığı3 golde de hep Ba esintisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Llama said: Theridone said: Peksimet'in tek ihtiyaci boy abdesti. adamın babası imammış köyün imam mi düşün adam alkol hiç içmemiş sirozdan ölmüş adam kuzeni de arkadaşlarıyla sohbet ederken bir anda vefat etmişti. Sebebi bilinmiyordu o dönem de sonradan ne çıktı hiç takip etmedim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Bu arada Pektemek ilk yarıyı kapatmış garanti olarak, Konya da dün gece ameliyat olup ambulans uçakla İst'e getirilmiş. Burada da bir ameliyat daha olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 adamın hayatı hastanede geçiyo emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Adamın sözleşmesinin çoğu sakat olarak geçti, bu adamı kimse sigortalamaz. Sakatlığı nüksetti diye birşeyde yok hep ayrı ayrı yerlerden , adam bahtsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 kimsede almaz abi bu adamı aşırı şanssız valla yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 http://im.haberturk.com/galeri/2014/11/16/444812/c0377952e447c25a8d0623f674cc3e2b_k.jpg?1417986706 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 oldun said: özette izledim velinin gole cenk tosun ne sevinmiş adam kendi attıgı gole böyle sevinmemişti. cenk golünde demba ba sakat ayakla klübeden fırlayıp acayip sevindi. takımdaki ruh cok hosuma gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Özete şimdi bakabildim de, Sosa kırmızı yememiş. Hakkaten bu sezon Süleyman Seba Sezonu olarak Beşiktaş'ı şampiyon yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Sosa'nın pozisyon kırmızı evet, ama TS'li futbolcuya kırmızı, adam uçarak geliyor, tekmesi Sosa'nın bacagına geliyor, hakem faulu terse çaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 >:D< trollemiyorum, TS'linin gelişinin geçen hafta mustafa'nın gelişinden hiç bir farkı yok, tek fark Sosa'nın kendini sakınmaya calısması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar