Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rotary ya da Lions'lardan olan var mı?

Anhora

Öne çıkan mesajlar

Orta yaşlı zengin erkekler orta yaşlı zengin karıları ayıklayabilsin diye kurulmuş klüpler işte.

Ayıklamak derken de bi bok yaptıklarından değil, zaten eşiyle gidiyolar etkinliklere, çoğu da Allah gibi korkuyo zaten karısından.

Bi icraat yapmıyolar ama işte sağdan soldan hatunları kesip iç geçiriyolar, 2-3 yılışık muhabbet ediyolar, eve dönüyolar. Eşleriyle sevişirken de o kadınları hayal ediyolardır.

Böyle klüpler işte bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Orta yaşlı zengin erkekler orta yaşlı zengin karıları ayıklayabilsin diye kurulmuş klüpler işte.

Ayıklamak derken de bi bok yaptıklarından değil, zaten eşiyle gidiyolar etkinliklere, çoğu da Allah gibi korkuyo zaten karısından.

Bi icraat yapmıyolar ama işte sağdan soldan hatunları kesip iç geçiriyolar, 2-3 yılışık muhabbet ediyolar, eve dönüyolar. Eşleriyle sevişirken de o kadınları hayal ediyolardır.

Böyle klüpler işte bunlar.

AHAHAHAHAHAHAHAHHAHA ANOTHER BEYAZ YAKALI
Sosyal ağlarda paylaş

Rotary :) fazla genç bulunmuyor

Ama yemekleri partileri güzeloluyor hani...
Benim daha çok bağlantı olaylarında işe yariyor...

Başkan olduğum zaman saçma sapan 200tl için aidat kavgalarına bile şahit oldum. Yemeklere de nasıl para harcanıyordu belli değil ahah güzedi ama Underground bir olayı yok hani...

Ha mesela yurtdışında bir rotary üyesi olarak çok rahat gezebiliyorsun.
Vize alman kolaylaşıyor filan bu tarz şeyler var.
Sosyal ağlarda paylaş

kou makina müh. bölümündeki bir prof adı lazım değil(:P) lions üyesiydi. askeri projelerde imza yetkisi vardı son model mersoyla gelirdi okula. pek bişe bildiğine 4 sınıf +A/B şubeleri + gececiler olarak inanmazdık.

bu arada dragosta bir otele şirketi ziyarete gelen yabancı misafiri bırakmıştım gözüme ilişmişti duvardaki 'lions club meeting point' sembolu.
Sosyal ağlarda paylaş

2 said:

Rotary :) fazla genç bulunmuyor

Ama yemekleri partileri güzeloluyor hani...
Benim daha çok bağlantı olaylarında işe yariyor...

Başkan olduğum zaman saçma sapan 200tl için aidat kavgalarına bile şahit oldum. Yemeklere de nasıl para harcanıyordu belli değil ahah güzedi ama Underground bir olayı yok hani...

Ha mesela yurtdışında bir rotary üyesi olarak çok rahat gezebiliyorsun.
Vize alman kolaylaşıyor filan bu tarz şeyler var.

direkt ilk cumleden yanlis. gerisi de klasik sallamasyondur zaten.

rotaryan bi tanidik sayesinde bunlarin genclik kampi tarzi bi zimbirtisina gitmistim. iyiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...