SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 applev0dka said: benim için rotary Benim için de böyle bişey; http://www.deublin.com/assets/1/17/DimLarge/55.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 benim için de böyle http://www.ramazanusta.com.tr/Images/urun/59819b3a99.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 varoov gece gece =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Rotary çok geniş ölçekli bir yardımlaşma ve dayanışma kulübüdür.Sözde bir çok yardım kuruluşunun adında yardım geçmesine rağmen rotary bir çoğundan daha aktiftir.Ayrıca kermesler,etkinlikler oluyor ve bunlara herkes katılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Orta yaşlı zengin erkekler orta yaşlı zengin karıları ayıklayabilsin diye kurulmuş klüpler işte. Ayıklamak derken de bi bok yaptıklarından değil, zaten eşiyle gidiyolar etkinliklere, çoğu da Allah gibi korkuyo zaten karısından. Bi icraat yapmıyolar ama işte sağdan soldan hatunları kesip iç geçiriyolar, 2-3 yılışık muhabbet ediyolar, eve dönüyolar. Eşleriyle sevişirken de o kadınları hayal ediyolardır. Böyle klüpler işte bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Yardımlaşma konusu da hikaye. Zengin zengine yardım ediyo işte sözde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 SeaGle said: Orta yaşlı zengin erkekler orta yaşlı zengin karıları ayıklayabilsin diye kurulmuş klüpler işte. Ayıklamak derken de bi bok yaptıklarından değil, zaten eşiyle gidiyolar etkinliklere, çoğu da Allah gibi korkuyo zaten karısından. Bi icraat yapmıyolar ama işte sağdan soldan hatunları kesip iç geçiriyolar, 2-3 yılışık muhabbet ediyolar, eve dönüyolar. Eşleriyle sevişirken de o kadınları hayal ediyolardır. Böyle klüpler işte bunlar. AHAHAHAHAHAHAHAHHAHA ANOTHER BEYAZ YAKALI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Beyaz yakalı diilim olm ben, istifa ettim sfdgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 napolyonn geri gelmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 oo o daha kotu kesin simdi patron olmussundur sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Bursalıdan patron mu olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 hepsi allah düşmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Patron da olmadım. Benden patron olmaz zaten sdf. Mehmetçik adayıyım ben şu an sdgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Bunlarda 5 bin lira verecek tip yok yalnız. https://www.facebook.com/KadikoyLeo2014?fref=ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 bir kacinin profiline baktim da..ecis bucus erkekler..tas gibi kizlar.arti ecis bucus erkeklerde de tas gibi kizlar. yani parayi kimin odedigi ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 LCW çocukları bunlar babaları ödüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 ne varmış bu leo'da maske takıp sevişme var mıymış ? ona göre yatıralım 5bini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Adnan Hoca dururken, Lüt-fen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Ne fanteziler çıktı ortaya asfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 SeaGle said: Beyaz yakalı diilim olm ben, istifa ettim sfdgs. püü lan sana biz de seviniyoruz işi var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Rotary :) fazla genç bulunmuyor Ama yemekleri partileri güzeloluyor hani... Benim daha çok bağlantı olaylarında işe yariyor... Başkan olduğum zaman saçma sapan 200tl için aidat kavgalarına bile şahit oldum. Yemeklere de nasıl para harcanıyordu belli değil ahah güzedi ama Underground bir olayı yok hani... Ha mesela yurtdışında bir rotary üyesi olarak çok rahat gezebiliyorsun. Vize alman kolaylaşıyor filan bu tarz şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 kou makina müh. bölümündeki bir prof adı lazım değil(:P) lions üyesiydi. askeri projelerde imza yetkisi vardı son model mersoyla gelirdi okula. pek bişe bildiğine 4 sınıf +A/B şubeleri + gececiler olarak inanmazdık. bu arada dragosta bir otele şirketi ziyarete gelen yabancı misafiri bırakmıştım gözüme ilişmişti duvardaki 'lions club meeting point' sembolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 2 said: Rotary :) fazla genç bulunmuyor Ama yemekleri partileri güzeloluyor hani... Benim daha çok bağlantı olaylarında işe yariyor... Başkan olduğum zaman saçma sapan 200tl için aidat kavgalarına bile şahit oldum. Yemeklere de nasıl para harcanıyordu belli değil ahah güzedi ama Underground bir olayı yok hani... Ha mesela yurtdışında bir rotary üyesi olarak çok rahat gezebiliyorsun. Vize alman kolaylaşıyor filan bu tarz şeyler var. direkt ilk cumleden yanlis. gerisi de klasik sallamasyondur zaten. rotaryan bi tanidik sayesinde bunlarin genclik kampi tarzi bi zimbirtisina gitmistim. iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 genç rotary kulüpleri de var. olgunlaşınca normale geçiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 illuminatiden haber var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar